Journalist Christian Birk fra Berlingske forsøger at renskue somalisk røver og voldsmand

Berlingske kalder somalisk røver og voldsmand for ‘småkriminel’.

Den multikulturelle journalist på Berlingske – Christian Birk – prøver at renskure eftermælet på den skuddræbte somalier Abukar Ali.

Man er IKKE ‘småkriminel’, hvis man som Abukar Ali er dømt for grov vold, røveri, tyveri, narko og besiddelse af ulovlig kniv.

Efter sommerferien skulle Abukar Hassan Ali være mødt i Retten i Aarhus. Her ventede anklager om biltyveri, villaindbrud samt hærværk og tyveri fra en bil.

Ifølge anklageskriftet stjal Abukar Ali en muskelbil af mærket Audi A7 ved Edwin Rahrs Vej i Brabrand sammen med tre kriminelle venner. De fire kammerater kørte rundt i bilen i næsten 12 timer, før politiet standsede dem i det centrale Aarhus.

Et par måneder senere forsøger Abukar Ali, ifølge politiet, at begå et indbrud i en villa. Samme aften smadrer den bundkriminelle somalier en bilrude og stjæler et Falck-kundekort samt et benzinkort fra førersædet.

Da Abukar Hassan Ali blev skudt og dræbt ved Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus, var han ifølge politiet i gang med en hashhandel til en værdi af 1,6 millioner kroner.

Listen med Abukar Alis kriminalitet er længere end skægget på den lokale imam i moskéen.

Abukar Ali var en ‘vanekriminel somalier’.


Se også Svensk politi forbyder Rasmus Paludan og Dan Park at demonstrere i Rosengård med henvisning til sikkerheden

1 Kommentar på "Journalist Christian Birk fra Berlingske forsøger at renskue somalisk røver og voldsmand"

  1. hold nu ikke hånden over de kriminelle fremmede/muslimer????, de skal udstilles for offentligheden og total udskammens, bare spørg venstrefløjen hvordan man gør det, det er de verdensmestre i.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.