Sharia i BonBon-Land

Hvis man nærlæser de ‘etiske regler’ for den midtsjællandske forlystelsespark BonBon-Land, finder man en retorik, der minder om islamisme.

Ledelsen hos BonBon-Land kræver, at parkens gæster ikke udtaler religionskritik samt bruger kropsbevægelser, skriftsprog eller iklæder sig tøj, der kan krænke andre menneskers religion.

I dette tilfælde skal der ikke meget fantasi til at forestille sig, at det drejer sig om muslimer og islam. De sociale medier flyder over med beretninger om en høj repræsentation af muslimske gæster i BonBon-Land.

De danskere, der IKKE mener, at islam skal have indflydelse i Danmark – er IKKE velkomne i forlystelsesparken BonBon-Land.

En uhørt og udansk fremgangsmåde. Frihed til at kritisere religioner – herunder islam – er en dansk frihedsrettighed, men den tolereres ikke i det multikulturelle BonBon-Land.

Der lugter slemt af sharia-lovgivning i ‘Danmarks sjoveste forlystelsespark’.

6 Kommentarer på "Sharia i BonBon-Land"

 1. BonBon-Land, er stedet for Radikale tosser.

 2. fuck BONBON land??

 3. anmeldelser af BONBON land, det ser ikke godt, kulturberigernes opførsel, beskrives flere gange.
  https://dk.trustpilot.com/review/campaign.bonbonland.dk

 4. Nu er det jo desværre således, at boligselskaber i ghettoer mv. jo gerne giver beboernes børn (oftest disse uden for pædagogisk rækkevidde og sor ikke vil tale ordentligt dansk), gratis Bon Bon-biletter og gratis busture dertil..
  Det får Hr. og Fru Danmark’s børn jo ikke, så allerede hér er der en forskelsbehandling på dem og os..
  Man de gør det vel i en god mening, men meningen er vel for fanden da ikke, at det utilpassede segment, skal rende rundt og bede hvor det passer dem!
  Jeg syntes at vi burde boykotte Bon Bon, indtil de har rettet ind efter en mere vestlig kurs!

 5. Det skide skægt i jihadistland

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.