Tyrk slipper for straf: Råber ‘fucking luder’ til dansk partileder

Er loven lige for alle? I efteråret 2018 råber denne mand ‘fucking luder’ til den danske partileder Rasmus Paludan fra Stram Kurs i forbindelse med et politisk arrangement. Ved samme lejlighed oplyser den tyrkiske migrant, at han ejer flere køretøjer og en lejlighed i Tyrkiet. Skældsordene falder foran rullende kameraer. Desuden står flere politibetjente få centimeter fra den tyrkiske mand.

Men der tages ikke initiativ til en efterfølgende domfældelse fra myndighedernes side. Anklagemyndigheden lader tyrkeren slippe uden en retssag – og han får IKKE en bøde på 30.000 kroner for æreskrænkelse. Den tyrkiske nyadel i Danmark får lang snor til sit hadske frisprog mod danskerne.

*

Se det bizarre tyrkiske optrin, der finder sted i Ikast i efteråret 2018. Skældsordene falder cirka 16 sekunder inde i videoklippet

2 Kommentarer på "Tyrk slipper for straf: Råber ‘fucking luder’ til dansk partileder"

  1. forskelsbehandling gør hadet til de fremmede endnu større, plus dette lavtstående menneske er sikkert dybt kriminel, med hans 2 biler og lejlighed i Tyrkiet.

    • Hadet gøres derved meget meget større til Politikere og deres vælgere + overfor dem dømmende og udøvende magt. (domstole og politi (Politiledelsen))

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.