Muslimsk folketingsmedlem: Ja tak til bønnekald fra moskéernes højttalere

Det Radikale Venstre melder nu klart ud, at man ser en fremtid med islamisme og bønnekald ud over det danske land.

Det er det muslimske folketingsmedlem Samira Nawa, der stammer fra Afghanistan, der sætter ord på partiets islamiske drøm.

“Jeg kunne godt se for mig, at vi på et tidspunkt vil se, at ved afslutningen af ramadanen … at man ser moskéer kalde ind til bøn,” erklærer Samira Nawa i Danmarks Radios P1.

Samira Nawa ser for sig, at moskéernes højttalere – i første omgang – skal kalde til bøn i forbindelse med store islamiske højtider. Men den muslimske politiker arbejder allerede nu på at udvide de arabiske højttalerkald fra minareterne.

“Jeg ser ikke for mig lige med det samme, at der bliver kaldt ind til bøn fem gange om dagen,” siger den radikale politiker.

Læg mærke til ordvalget ‘lige med det samme’. Samira Nawa ved godt, at når presset bliver stort nok fra de muslimske borgere, så bliver islamiske bønnekald fem gange om dagen en realitet. Det første muslimske bønnekald ligger cirka klokken 04.30 om morgenen.

“Så skal man tidligt op,” siger Samira Nawa, der selv er muslim.

For ganske få år siden var det helt uhørt at tale om islamiske bønnekald fra højttalere ved moskéer. Nu er der reelle politiske debatter i Danmarks Radio, hvor man debatterer det praktiske omkring moskéernes bønnekald.

Det kaldes ‘salamimetoden’. Ganske langsomt – men i et stabilt tempo – islamiseres Danmark i takt med befolkningsudskiftningen, hvor danskere erstattes af borgere med muslimsk baggrund.

Det Radikale Venstre har bekendt kulørt. Islamiske bønnekald fra moskéerne skal indføres i Danmark.

*

Lyt til udtalelserne om islamiske bønnekald fra folketingspolitikeren Samira Nawa i DR’s radioprogram ‘P1 Debat‘.

Du skal spole 10 minutter og 13 sekunder ind i udsendelsen

*

(Stop bønnekald-foto: Generation Identitær)

3 Kommentarer på "Muslimsk folketingsmedlem: Ja tak til bønnekald fra moskéernes højttalere"

  1. hvis der kommer bønnekald i nærheden af mig, er jeg klar til sabotage mod minareten, den forpulede kælling skal bare holde kæft, hun kan skride hjem til sit fucking lorte Afghanistan.

  2. Vi har hele tiden vist hvor Det Radikale Venstre befandt sig i den henseende.
    Her kunne e beslutte sig. ☺

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.