Socialdemokratiet støtter muslimsk kvindesvømning

Shariaregler og kønsopdelt kvindesvømning er mandag blevet vedtaget i Hvidovre Kommune.

Socialdemokratiet støtter op om den chokerende islamisering af forstadskommunen. Socialdemokratiet vender tommelfingeren op og understøtter islamisternes religiøse særkrav.

Den islamiske kvindesvømning bliver vedtaget 11. maj 2020 på et møde i Hvidovre Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg. Her vælger Socialdemokratiet at bakke op om den kønsopdelte svømmeundervisning. Det oplyser Dansk Folkepartis viceborgmester i kommunen:

“Socialdemokratiet og SF stemte meget skuffende for at give støtte,” skriver DF’eren Mikkel Dencker med henvisning til den islamiske kvindesvømning.

Det er Hvidovre Kommunes kønsopdelte fritidstilbud ‘Kulturhuset BuQetten’, der har ansøgt om skattepenge til det kønsopdelte svømmehold.

“Kulturhuset BuQetten har efter flere forespørgsler genetableret svømmeundervisning i første halvår af 2020. Undervisningen afholdes i Langhøjbadet og er målrettet kvinder over 16 år,” står der i Kultur- og Fritidsudvalgets dagsorden.

Det kræver 18.750 kroner, hvis det muslimske svømmehold skal opretholdes året ud. Socialdemokratiet har bevilget pengene med hjælp fra den yderste venstrefløj.

Hvidovre Kommune er kontrolleret af Socialdemokratiet og partiets kvindelige borgmester Helle Adelborg.

Socialdemokratiet afsløres gang på gang i at tale med to tunger. På Christiansborg lover Mette Frederiksen en stram udlændingepolitik, der skal forbedre integrationen.

Men når danskerne vender ryggen til, så stemmer Socialdemokratiet for mere sharia og kønsopdelt svømning.

Hvad siger statsminister Mette Frederiksen? Hvorfor giver Socialdemokratiet penge til kønsopdelt svømning?

3 Kommentarer på "Socialdemokratiet støtter muslimsk kvindesvømning"

  1. landsforrædere, de burde ha et nakkes*** hele flokken

  2. Socialdemokratiet, har alle dage været røde svin.

  3. Bassinnet skal holdes rent med ekstra Klorin, pga corona.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.