Ulovlig muslimsk massebøn: Østjyllands Politi vidste besked – og blev væk

Alt tyder på, at politiet har mistet kontrollen over ghettoområdet Gellerupparken i Aarhus. Sent søndag aften samles over 30 muslimer til massebøn og overtræder dermed forsamlingsforbuddet.

Østjyllands Politiet indrømmer, at politiet ved besked om de religiøse ulovligheder. Men efterfølgende står det klart, at myndighederne IKKE gør noget ved forsamlingen af muslimer.

“Vi havde fået et tip om, at der skulle være den her seance, så vi havde planlagt at køre derud. Desværre kommer vi for sent af sted,” fortæller en politiinspektør fra Østjyllands Politi.

De danske myndigheder kender til den islamiske massebøn, men nedprioriterer opgaven. Berøringsangsten overfor kriminelle muslimer er enorm:

“Vi skulle have været af sted noget før, og det er en fejl, at vi ikke var det,” lyder det fra Østjyllands Politi.

Dagen før har Østjyllands Politi ingen problemer med punktligheden. Ordensmagten er hurtigt fremme lørdag morgen og anholder to aktivister på henholdsvis 18 og 26 år fra den nationalsindede ungdomsbevægelse Generation Identitær.

Aktivisterne fra Generation Identitær er i Gellerupparken for at demonstrere mod islamisk massebøn i det offentlige rum. Østjyllands Politi tøver ikke, og politiet slår hårdt ned på de unge patrioter, der har hængt et uskyldigt banner op.

“Det er egnet til at forstyrre den offentlige orden, når man ikke i forvejen har indhentet tilladelse,” siger Østjyllands Politi om den islamkritiske manifestation.

Politiet fortæller, at to andre aktivister fra Generation Identitær stadig er eftersøgt:

“Vi har en god idé om, hvem de andre er,” erklærer Østjyllands Politi.

Derimod er der intet, der tyder på, at ordensmagten vil eftersøge de mere end 30 muslimske mænd, der forsamles søndag aften på en parkeringsplads i ghettoområdet

Dette på trods af at regeringens forsamlingsforbud på mere end 10 personer er blevet forlænget til 8. juni.


Den muslimske massebøn bliver arrangeret af indvandreren Youssef Jammal, der annoncerer det ulovlige optrin på Facebook. Alligevel giver Østjyllands Politi de bedende muslimer samt Youssef Jammal frit spil.

Under den igangværende coronakrise har danskerne oplevet et politikorps, der har været meget flittig med bødeblokken. Mødre på legepladser, ventende buspassagerer og sportsudøvere har fået klækkelige bøder af danske politifolk

Anderledes ser det ud for velfærdsmigranterne i de islamiske parallelsamfund

Muslimer, der beder til Allah i store forsamlinger, kan gøre præcis, hvad de vil. Danskerne er blevet gæster i deres eget land.

***

Læs om en muslimsk massebøn i Gellerupparken, der finder sted ved en anden lejlighed. Her er Østjyllands Politi også passive.

4 Kommentarer på "Ulovlig muslimsk massebøn: Østjyllands Politi vidste besked – og blev væk"

  1. skandaløst?

  2. Tøse politiet. Skam jer.

  3. til jeg begge.
    Slampolitiet vil så gerne have folket tager over. så en dag går deres ønske i opfyldelse.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.