Afsløring: Østjyllands Politi var til stede under vanvidskørsel i ghetto, men gjorde intet

“Allah er stor,” lyder det fra den store højttaler, da en flok biler kører igennem ghettoen Gellerupparken lørdag aften.

Muskelbilerne kører i den modsatte vejbane, bilhornene trykkes i bund, og indvandrermænd hænger ud ad bilruderne og gestikulerer på truende vis. Alt imens den muslimske sang overdøver alt, og viser danskerne, hvem, der bestemmer.

Østjyllands Politi var til stede under den aggressive bilkørsel i ghettoen. Men ordensmagten skred IKKE ind, men lod de islamiske optøjer fortsætte.

Det er Lokalavisen Aarhus, der interviewer Østjyllands Politi to dage efter urolighederne.

Østjyllands Politi demonstrerer, hvordan myndighederne har mistet kontrollen over ghettoområdet. Kriminelle muslimer har frit spil på grund af myndighedernes berøringsangst.

Den vilde bilkørsel og magtdemonstration ender med, at indvandrerne forsamles på en parkeringsplads i Gellerupparken. Herefter begynder en islamisk massebøn, der er i strid med regeringens forsamlingsforbud.

Heller ikke ved den lejlighed afbryder Østjyllands Politi de kriminelle muslimer. Danskere har derimod fået stribevis af bøder under coronakrisen.

Da nogle unge patrioter fra den islamkritiske bevægelse ‘Generation Identitær’ tidligere lørdag demonstrerer mod netop muslimske bønnekald, skrider Østjyllands Politi resolut ind og anholder to personer. Danskerne behandles helt anderledes af dansk politi end tilvandrede fremmede.

I tilfældet med lørdagens vilde bilkørsel, ulovlige forsamling og bønnekald – er Østjyllands Politi afventende og passivt.

Østjyllands Politi oplyser to dage efter episoden, at politiet har sigtet en enkelt indvandrer for at bryde færdselsreglerne. De resterende migranter kan grine hånende af den danske befolkning.

Loven er IKKE lige for alle. Hvis du er kriminel udlænding og truer dig frem i ghettoen, så sænker dansk politi ærbødigt blikket og ignorere ulovlighederne.

Hvorfor greb Østjyllands Politi ikke ind, da deres betjente overværede ulovlighederne?

Tør Østjyllands Politi ikke at konfrontere ghettodrenge i deres muskelbiler?

***

Læs mere om Østjyllands Politis berøringsangst i ghettoen Gellerupparken

3 Kommentarer på "Afsløring: Østjyllands Politi var til stede under vanvidskørsel i ghetto, men gjorde intet"

 1. jævn Gellerupparken jorden plus det afsk**

  • glemte “med”

   • Rolig rolig Brynjulf
    Dagen nærmer sig med hastige skridt, opgørets time kommer før end vi aner.
    Det kan meget nemt komme inden det kommende valg, hvor SK kan gøre noget såfremt stemmerne er der.
    Hvis ikke er jeg bange for at ballonen går op.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.