Voldens ansigt: Hijabkvinde og knivbevæbnet dansk mand angriber

Meget tyder på, at venstreradikale kræfter arbejder sammen med en voldelig muslim, da den politiske vold rammer Danmark.

Partilederen Rasmus Paludan fra Stram Kurs befinder sig i sydfynske Faaborg. Klokken er 17.45 søndag eftermiddag, da en muslimsk kvinde, der er klædt i shariatørklæde, hidser sig op.

Ordet “klam” flænser luften, da den aggressive muslim gør klar til angreb.

Kvinden går amok og kaster en fyldt plastikflaske efter Rasmus Paludan. En muslim på dansk jord griber igen til trusler og vold.

Fyns Politi, der stod bag aflysningen af Stram Kurs’ rigskongres i efteråret 2019, ser passivt til, da den muslimske kvinde flygter fra gerningsstedet. Lov og ret er sat ud af spil, når det gælder politisk vold mod højrefløjen.

Den flaskekastende muslim råber religiøse trusler – blandt andet bliver ordet ‘satan’ nævnt – under sin flugt.

Herefter bryder den politiske vold for alvor ud i lys lue. En 17-årig mand træder frem fra tilskuermængden.

Manden, der har dansk udseende, angriber Rasmus Paludan bagfra. En 17-årig mand træder frem fra tilskuermængden. Manden, der tilhører den venstreradikale fløj, er bevæbnet med en kniv.

Den bevæbnede voldsmand blænder Rasmus Paludan med barberskum, der indeholder flere stoffer og væsker, der kan være skadelige ved øjenkontakt.

“Det var fandme fedt, mand,” lyder det fra den bevæbnede gerningsmand efter overfaldet på Rasmus Paludan.

Livvagter anholder efterfølgende den venstreradikale voldsmand på torvet i Faaborg. Rasmus Paludan bliver evakueret fra gerningsstedet i en sort firhjulstrækker fra Politiets Efterretningstjeneste.

Et sammenrend af islam og venstreradikalisme har igen haft held til at stække demokratiet.

Ved demonstrationen bliver der desuden anholdt en 19-årig mand med kniv. Om denne mand er venstreradikal eller udlænding vides ikke i skrivende stund.

*

Læs om den muslimske opbakning til overfaldet på Rasmus Paludan her

1 Kommentar på "Voldens ansigt: Hijabkvinde og knivbevæbnet dansk mand angriber"

  1. De venstreorienterede er ikke røde længere. Førhen var deres sag en god sag. Frihed, ligestilling og fred. I dag står de side om side med islam og islamismen, og kæmper for det modsatte. Ufrihed. Uligestilling. Ufred. Sagen er ikke længere god. Tilbage er kun aggression og ødelæggelse. Nedrivningen. De venstreorienterede er blevet sorte.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.