Stor voldsparathed hos de fremmede fjender

Befolkningsudskiftningen i Danmark medfører et voldeligt samfund, hvor mellemøstlig kultur og religion kommer til at fylde i stigende grad. Allerede nu er der en høj accept af vold mod højrefløjen i dansk politik. Men med tiden vil alle vantro mærke islams jernnæve. Hvorfor lukker de ansvarlige politikere øjnene?

*

Mere om overfaldet på Rasmus Paludan i Faaborg her

6 Kommentarer på "Stor voldsparathed hos de fremmede fjender"

 1. Fordi. De ansvarlige politikere ER fjenden. Tag nu DR og TV2 for eksempel. Dem har de hyret. Og tag nu Jakob Ellemann-Jensen for eksempel. Det er ikke islam, som der ikke er plads til i Danmark, men os der modarbejder den ødelæggende islamisering af landet.

  • Steffen:
   Du glemmer Politikernes vælgere, det er disse vælgere der sidder med hovedansvaret for kulturberigelsen. De har stemt med hovedet nede i røven. Undskyld udtrykket, man godt blive lidt frustreret, men det bliver sandheden jo ikke ringere af.

   Islam, Ellemann, Stor del af DF, Ellebæk, Konservative, Socialdemokratiet og længere ude af det røde felt er Fjenden.
   Det Radikale Venstre er Venstres forlængede arm, undtaget Inge Støjberg som ser realistisk på det. Se blot Rhode-hovedet Jens. Morten Mellemøsten har noget at se frem til, og han er ikke den eneste. Disse fjender, skal bare holde tre fingre op for øjnene med nogle træer som baggrund. Så vil de muligvis forstå.

 2. De står og drikker øl, mens de forsvarer islam. Det giver jo ingen mening.

  • Skide med om de drikke et par bajere, men som ægte Danskere bør de være ansvarsbevidste.
   Den 17 årige kan ikke få hovedpine, Det ville kaldes Fantomsmerter i stedet (Hjernedød, lige som politikerne på borgen), undtaget NB. og SK hvis det ikke var blevet snydt med valgresultatet. Så vidt jeg kan huske blev der bedt om en kontrol af stemmeoptællingen, med det ville indenrigs ministeriet ikke være med til. Hvad ville der dog ikke ske hvis evt. valgsvindel blev opdaget. Een ting er sikkert: Der er ugler i mosen (Uhuu Uhuu), for ellers havde indenrigs ministeriet gået med til genoptællingen af stemmeoptællingen.
   L U S K.

   • Brian Nielsen | 8. april 2020 ved 13:44 |

    Charles, øl er forbudt i islam. Hvis islam vinder, så er det slut med øl.

    Det fatter de ikke.

 3. Dalil Efrin tro Allah kommer og redde ham. Men det gør Allah, da denne Afgud i virkelig heden Satan selv, Muslimerne har ikke fattet, at han er forklædt i GUD´s billede.
  De har jo kun en IQ der svare til Skostørrelsen.
  De 72 småpiger der venter på ham er i virkeligheden Vingede Smågrise. Jai Ja man skal skrive pænt her. For at nævne grisen i Islam´s forbindelse er en Fornærmelse mod den Danske Nationalret: Vor kære Øffebasse GRISEN. ☺☺

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.