To overfald på Rasmus Paludan i Faaborg palmesøndag

Partileder Rasmus Paludan blev i går palmesøndag den 5. april 2020 angrebet 2 gange på Torvet i Faaborg fra kl. 17.45 og i minutterne derefter.

Stram Kurs havde med partileder Rasmus Paludan i spidsen annonceret, at partiet ville afholde rolige torvemøder på torvene i henholdsvis Assens og Faaborg. Dette skulle ske palmesøndag den 5. april 2020, hvilket ifølge partiet var symbolsk, idet en talsmand udtaler: “Palmesøndag 2019 gik de fremmede fjender på Nørrebro amok og angreb politiet og dermed staten. Der var voldsomme uroligheder, og derfor er det naturligt, at Stram Kurs og Rasmus Paludan også er på gaden med vores fredelige budskaber 1 år efter, altså palmesøndag 2020.

Paludan var blevet inviteret til begge byer

Selv udtaler Rasmus Paludan til Frihedens Stemme: “Unge danske mænd fra både Assens og Faaborg havde i over halvandet år henvendt sig til mig og opfordret mig til at besøge de to fynske byer. De gav udtryk for, at de var store tilhængere af vores politik, og det ville jeg naturligvis ikke sidde overhørig. For selvom det er små byer, så skal man ikke glemme, at også mindre byer både på Fyn og andetsteds oplever, at fremmede fjender fornedrer især jævnaldrende unge danskere på gader og stræder. Det vil vi ikke finde os i!”

Stram Kurs fik et godt valg på Fyn ved Folketingsvalget 2020, hvor partiet med 1,9 % af stemmerne lagde sig 0,1 % over landsgennemsnittet. I Faaborg kredsen var resultatet præcis som på nationalt niveau 1,8 %, mens partiet i Assens kredsen med 2,3 % af stemmerne var særligt populært hos asseneserne.

Alt roligt i Assens

I Assens forløb alt roligt, hvorfor partileder Rasmus Paludan sammen vicestorkredslederen for Stram Kurs Fyns Storkreds og andre partimedlemmer roligt – og uden nogen minestrimmel – kunne tale med assenesere og andre lokale fra oplandet.

Rasmus Paludan talte roligt med assenesere i Assens palmesøndag den 5. april 2020

Minestrimmel i Faaborg

I Faaborg var der imidlertid ifølge lokale kilder kommet hver eneste bølle og fremmede fjende fra hele oplandet, endda så langt væk fra som Ringe og Svendborg. Derfor havde de 2 politifolk, som Fyns Politi havde fundet det korrekt at afse til demonstrationen, opsat en minestrimmel.

Dette ændrede dog ikke på, at beskyttelsen af demonstrationen var helt utilstrækkeligt, og Fyns Politi var ifølge Rasmus Paludan mere opsatte på at udstede et påbud om, at Rasmus Paludan de næste 24 timer ikke måtte nærme sig Vollsmose i Odense, hvilket ellers havde været planen, når demonstrationen i Faaborg var færdig.

Muslimsk kvinde kastede flaske efter Rasmus Paludan

Efter cirka 10 minutters samtale på Torvet i Faaborg udtalte en muslimsk kvinde, at Rasmus Paludan var klam. Dette reagerede partilederen på ved at informere kvinden om, at hun selv var klam. Hun turde desuden ikke vise sig, men havde iført sig den kendte hijab, som muslimske kvinder bruger til at skjule deres hals og hår.

Denne udveksling resulterede i, at kvinden kastede en flaske efter Rasmus Paludan, som dog med cirka 40 centimeter undgik at blive ramt.

Muslimsk kvinde kaster flaske efter Rasmus Paludan på Torvet i Faaborg

Rasmus Paludan afventede herefter, at Fyns Politi anholdt kvinden for forsøg på vold, jf. straffelovens § 244, jf. § 21, og for demonstrationschikane, jf. straffelovens § 137, stk. 2.

Imidlertid foretog Fyns Politi sig intet, og derfor så partilederen sig nødsaget til selv at foretage en civil anholdelse af den kriminelle fremmede muslimske kvinde. Dette var ikke desto mindre nødvendigt, idet dene kriminelle muslim råbte af partilederen, at hun håbede, at Satan (på muslimsk: Shaytan) dog ham, da hun frit og frejdigt gik sin vej.

Blond knivbevæbnet voldsmand sprøjtede barberskum i ansigtet på Rasmus Paludan

Mens Rasmus Paludan meddelte den muslimske voldskvinde, at hun var anholdt, kom en 17-årig dansk blond mand med sort tøj og typisk venstreekstremistisk tøjstil hen bag ved Rasmus Paludan og sprøjtede ham i ansigtet med barberskum, så han ikke længere kun se.

Anholdt voldsmand ved Torvet i Faaborg

Overfaldsmanden havde en kniv på sig, men Frihedens Stemme har ikke kunnet afdække, om det var overfaldsmandens hensigt at stikke Rasmus Paludan med kniven, efter han havde blændet partilederen med barberskummet.

PET anholdt overfaldsmanden og evakuerede Rasmus Paludan.

En kameramand spurgte overfaldsmanden: “Var det det værd, dit svin?”

Hertil svarede overfaldsmanden: “Ja, det var fandme fedt mand!”

Gerningsmanden griner og siger: “Ja, det var fandme fedt mand!”

Fyns Politi lod gerningskvinden slippe væk.

Både overfaldsmanden og gerningskvinden er anmeldt for vold og forsøg på vold.

Rasmus Paludan kom tilbage til Torvet og fortsatte demonstrationen efter cirka 30 minutter.

Voldsmand anholdt ved Torvet i Faaborg palmesøndag den 5. april 2020

9 Kommentarer på "To overfald på Rasmus Paludan i Faaborg palmesøndag"

 1. Hijab kvinden skal sendes retur.

  Overfaldsmanden skal i gabestok. Bare et stykke tid.

 2. Man må da håbe at knægten på et tidspunkt bliver sat så på godt plads, så han ikke fremtidigt laver disse ugerninger..
  – Men det er jo heldigvis fantastisk, at vi har en god psykiatri!!!

 3. Bare tre slag med den 9 halede kat. Hvor han de bundet til byens “kag” på torvet.
  Det ville virke opdragende på ham.

  Man bliver rigtig gal på sådan nogle, der ikke forstår grundloven og dens frihedsrettigheder.
  Politiet er der for at stramme lidt op på det, men hvad gør de ?.

 4. Har I hele videoen, for den Pressen viser er ikke så meget vær, hellere have det hele fra både Assens, Fåborg og Svendborg.

  • jEG FINDER DEN LIGE. Den er ubeskåret.
   https://youtu.be/wC6KZB0QMjc
   Mand med kniv overfalder Paludan med skum,(07.04.2020)♥

   Det er intet På børnekanalen Youtube om Assens og Svendborg.
   Jeg selv har over 200 SK videoer, og ser jeg noget ryger de i kassen.
   Stram Kurs´s Politik er eminent.

   Jeg lagde mange af dem på TUBEN og til andre skrev jeg min mening.
   Jeg er Banned for det og ikke mere kan bruge googles produkter.

 5. Hvor ville jeg ønske at dem der er så vilde med de unævnelige kunne få lov at mærke hvordan et muslimsk samfund er, så rettede de nok ind når først alle frihedsrettighederne ikke er der mere

 6. Han er godt nok grimmer end grim ham overfaldsmanden, han ligner noget der er påkørt af en et forsinket ic4 tog fra Padborg

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.