Weekendavisen: Stram Kurs havde ret

Weekendavisen (ved Leny Malacinski) kommenterer sagen om den tomme barnekiste:

“Men hurtigt bredte en konspirationsteori sig. Det var en falsk begravelse, lød påstanden på de sociale medier, og en grafik cirkulerede med røde og gule pile, der angav, at rustvognen ikke holdt parkeret inde på moskeens eget område som under terroristen Omar el-Huseins begravelse. Jeg blev selv tilsendt billedet og åbnede det ikke engang for at se det i fuldt format. Hvem i alverden ville lyve om en begravelse, parkering eller ej?

FAKTUM ER, AT Stram Kurs har fået ret i sin konspirationsteori. Af Berlingskes rekonstruktion fremgår, at Islamisk Trossamfund brugte barnekisten som instrument til at fremme sin egen politiske dagsorden; et stykke fake news så ubegribeligt, at kun de mest mistroiske troede på, at det var løgn.”

Læs hele Weekendavisens kommentar her.

Be the first to comment on "Weekendavisen: Stram Kurs havde ret"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.