Sagen opklaret: Der var INGEN begravelse, da Stram Kurs demonstrerede ved moske

Billedcollage. Et foto af den islamiske rustvogn sat sammen med et foto af den aggressive bedemand fra Islamisk Trossamfund.

En større medieskandale er nu en realitet!

Det hele smitter af på statsminister Mette Frederiksen og alle folketingets partier, der har medvirket til at viderebringe grove islamiske løgne.

De falske påstande er væltet nedover Stram Kurs i knap to uger. Stram Kurs er fra medier og toneangivende politikere blevet beskyldt for at demonstrere under en muslimsk barnebegravelse.

Men der var INGEN begravelse, da Stram Kurs opholdt sig ved moskeen på Dortheavej i Københavns Nordvestkvarter fredag 14. februar 2020.

Det hele er en fabrikeret løgn fra nogle islamister omkring Islamisk Trossamfund. Det samme trossamfund, der stod bag Muhammedkrisen.

Dette er historien om en flok skrupelløse islamister, der misbruger en rustvogn og en tom barnekiste. Derudover har Københavns Politi opløst en lovlig anmeldt demonstration på et falsk grundlag. En sag, der vækker minder om den berygtede ‘Tibet-sag’.

Skandalen er ufattelig. Islamisk kynisme af værste grad.

Det hele begynder, da et syrisk ægtepar 9. februar 2020 mister et barn under graviditeten. Der er tale om et ægtepar, der består af den 32-årige Diaa Almasri, der er gift med den 12 år yngre kvinde Ola Sbai.

Migranterne kommer til Danmark fra Mellemøsten og søger asyl i henholdsvis 2014 og 2016. De to muslimer møder hinanden i 2017 og indleder et forhold.

»Jeg har ingen familie i Danmark. Min familie er i Syrien,« siger migranten Diaa Almasri.

Søndag 9. februar klokken 17.22 sættes en fødsel i gang af læger på Herlev Sygehus. Få timer før har en scanning vist, at barnet dødt, og den tragiske besked er overleveret til det syriske ægtepar af en læge, der taler arabisk.

Fredag morgen 14. februar får parret at vide, at Herlev Hospital kan udlevere det døde barn, der har været undersøgt og obduceret. Begravelsen kan sættes i gang hos Det Islamiske Trossamfund.

Det hele sker flere timer før de to demonstrationer, hvor henholdsvis 600 muslimer og nogle få demonstranter fra Stram Kurs har meldt deres ankomst.

Diaa Almasri tager alene til moskeen klokken 11 – uden sin muslimske kone. Ifølge islamisk skik må den sørgende mor ikke deltage i begravelsen og skal blive væk.

“Det er skik at besøge graven efterfølgende,” siger den muslimske kvinde Ola Sbai.

Fredagbønnen og mindehøjtidligheden for det afdøde barn går i gang omkring klokken 12.45 og varer til cirka 13.30. Det foregår i moskeen hos Det Islamiske Trossamfund.

Da mindehøjtidligheden er færdig myldrer de mange muslimer ud af moskeen.

»Der var mange mennesker, da vi kom ud fra fredagsbønnen, og der var også noget politi. Jeg så ikke Rasmus Paludan – jeg hørte bare nogen råbe,« fortæller den sørgende far Diaa Almasri.

Der er en god grund til, at Diaa Almasri IKKE ser partilederen Rasmus Paludan. På dette tidspunkt opholder Rasmus Paludan – og de andre demonstranter fra Stram Kurs – sig et helt andet sted i København – over en kilometer væk.

Der er på nuværende tidspunkt over en time til, at demonstranterne fra Stram Kurs ankommer til moskeen. Hvis nogen har råbt, er det i hvert fald ikke demonstranter fra Stram Kurs.

Lidt efter klokken 13.30 kører den meget omtalte rustvogn mod Den muslimske gravplads i Brøndby. En tur, der tager cirka 20 minutter.

Rustvognen med islamisk bedemand bag rattet afleverer barnet på gravpladsen i Brøndby klokken cirka 14. Bedemanden er kun ved gravpladsen i få minutter, inden han kører retur mod moskeen i Københavns Nordvestkvarter.

Den islamiske bedemand kører tilbage mod moskeen (med den tomme barnekiste – muslimer begraver deres døde i en hvid sæk, kister bruges kun i forbindelse med transport af lig), før begravelsen løber af stablen på gravpladsen. Det ligger fast, at det nyfødte barn ligger tildækket i graven klokken 14.16.

Klokken cirka 14.28 ankommer demonstranterne fra Stram Kurs til moskeen i Københavns Nordvestkvarter (Rasmus Paludan er i øvrigt slet ikke med til denne demonstration). På dette tidspunkt er ikke bare mindehøjtidligheden overstået i moskeen. Selve begravelsen på gravpladsen i Brøndby er også overstået.

Cirka 10 minutter efter, at Stram Kurs-demonstranterne er ankommet, vender den sorte rustvogn tilbage med den tomme barnekiste.

Nu udspiller der sig et bizart scenarie, hvor en gruppe muslimer narrer Københavns Politi, Danmarks mest toneangivende politikere og adskillige statsstøttede medier.

Klokken 14.37 ankommer den sorte rustvogn med den tomme barnekiste til Dortheavej. Rustvognen holder først foran moskeen, her står chaufføren ud og taler med en person fra moskeen, hvorefter chaufføren kører bilen over på det modsatte gadehjørne, hvor Stram Kurs’ demonstration er. Chaufføren parkerer (mod kørselsretningen) foran demonstranterne fra Stram Kurs.

Den usoignerede og aggressive bedemand stiger ud af rustvognen og snerrer “Du er et svin” til en af Stram Kurs-demonstranterne. Bedemanden forlader herefter bilen og den tomme barnekiste.

Der er åbenbart ikke nok effekt ved parkeringen af den sorte rustvogn foran Stram Kurs’ demonstration. Så efter cirka 23 minutter vender bedemanden tilbage og åbner bagklappen, så den tomme hvide barnekiste bliver fremvist i fuld offentlighed. Bedemanden forlader det absurde sceneri.

Kort tid efter vurderer Københavns Politi, at en islamisk begravelse skal til at begynde. Politiet beordrer demonstranterne fra Stram Kurs væk fra moskeen.

»Begravelser skal ikke anmeldes til politiet, og derfor agerede betjentene ud fra de omstændigheder, de observerede på stedet … På den baggrund foretog de en politifaglig vurdering i situationen ved at rykke Stram Kurs-demonstranterne nogle meter væk,« udtaler Københavns Politi.

Politiets magtudøvelse sker på et skandaløst grundlag. Muslimer fra Det Islamiske Trossamfund har skabt en løgn og en falsk barnebegravelse. Dansk politi handler på de islamiske løgne og presser Stram Kurs-demonstranterne væk.

I Danmark er det en grundlovssikret ret at forsamle sig, og demonstrationen var lovlig anmeldt.

Der skulle ikke mere til end en ældre rustvogn, en tom barnekiste og en svovlende islamisk bedemand til, før dansk politi satte forsamlingsfriheden ud af spil.

Efterfølgende går samtlige danske partier i folketinget amok på Stram Kurs og anklager partiet for at håne en begravelse af et lille barn. Selv Danmarks statsminister hopper på de islamiske løgne:

“Jeg er rystet over, at demonstranterne ikke udviser den respekt, det kræver, når en familie står i den allersværeste situation: At skulle tage afsked med deres barn. Mine varmeste tanker til familien og de pårørende,” udtaler statsminister Mette Frederiksen.

Men der var intet dødt barn, ingen sørgende pårørende og ingen begravelse. Intet af det, Mette Frederiksen erklærer, er sandt. En rystende løgn er nået helt op i statsministeriet.

Den muslimske far havde på dette tidspunkt taget afsked med sit nyfødte barn på en gravplads udenfor København.

Den muslimske mor var slet ikke til stede. Hun måtte ikke deltage i mindehøjtidlighed og begravelsen af sit eget barn.

Skandalen ruller, og pilen peger på alle de, der har givet de islamiske løgne næring.

*

Mere om Berlingskes dækning af sagen her

1 Kommentar på "Sagen opklaret: Der var INGEN begravelse, da Stram Kurs demonstrerede ved moske"

  1. Et tåbeligt og utroværdigt SET UP udført af Nørrebro segmentet……

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.