Lokalavisen MinBy ‘s fake news-artikel startede lavinen af islamiske løgne

De falske nyheder om den islamiske begravelse og en Stram Kurs demonstration blev startet af stærkt venstreorienterede kræfter på den københavnske lokalavis MinBy.

Det ligger 100 procent fast nu.

Lokalavisen MinBy’s falske nyhedsartikel danner grobund for artikler i Berlingske og andre landsdækkende medier. Det er disse artikler, som danske politikere bruger i en smædekampagne mod Stram Kurs.

I dag er det kommet frem, at redaktionen på MinBy skriver de falske nyheder baseret på en mail fra Det Islamiske Trossamfund:

»Vi bekræfter hermed, at der har været begravelse på det tidspunkt hvor Stram Kurs befandt sig foran vores adresse,« står der i mailen fra Det Islamiske Trossamfund til MinBy.

Mailen er afsendt af Bilal Assaad, pressesekretær i Det Islamiske Trossamfund på Dortheavej i København.

Vi ved, at disse oplysninger fra Bilal Assaad er falske, og at det er pure opspind, når Bilal Assaad påstår, at Stram Kurs demonstrerede, mens der var en begravelse i gang. Alligevel bruger MinBy disse oplysninger til en politisk hetz mod Stram Kurs.

De muslimske løgne er blevet afsløret hos Det Islamiske Trossamfund, og pressesekretæren Bilal Assaad siger nu, at han »ved, der var en begravelse dén dag,« og tilføjer:

»Mere ved jeg ikke.«

Tilbage står, at chefredaktøren Jesper Gisli fra MinBy har viderebragt løgnene fra Det Islamiske Trossamfund.

Den samme organisation, der stod bag den voldsomme ‘Muhammedkrise’, hvor danske ambassader og flag blev brændt af i Mellemøsten.

Lokalavisen MinBy har allieret sig direkte med en af de meste kontroversielle moskeer i Danmark.

Fake news for fuld udblæsning.

*

Mere om sagen her

Be the first to comment on "Lokalavisen MinBy ‘s fake news-artikel startede lavinen af islamiske løgne"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.