Berlingske: Barnekisten var tom

Berlingskes artikel bekræfter, hvad jeg har sagt de seneste 14 dage. Barnekisten var tom, og begravelsen, der fandt sted tidligere på dagen (se Berlingskes tidslinje), som jeg også har skrevet, var overstået, da Stram Kurs demonstrerede foran Det Islamiske Trossamfund på Dortheavej i Københavns Nordvestkvarter.

Bedemanden fra Islamisk Trossamfund, der angiveligt har forbindelser til terrororganisationen al-Nusra-fronten, vendte efter begravelsen tilbage til moskeen og parkerede foran Stram Kurs’ demonstration som et led i et scam a la Pallywood fra moskeens side. Efter et stykke tid satte bedemanden trumf på ved at slå bagklappen på den faldefærdige rustvogn op, så den tomme barnekiste kom til syne.

Stram Kurs’ demonstranter reagerede med stor empati og med almindelig pli og dannelse og fulgte politiets anvisninger, der i øvrigt var forkerte (politiet blev også snydt af islamisterne), til punkt og prikke. Det meget omtalte “nej til sharia”-råb fra Stram Kurs-demonstranternes side var i øvrigt en reaktion på den muslimske moddemonstration på den anden side af vejen.

Konklusionen er klar: Der var IKKE dækning for nyhedschef Simon Andersens rubrik – “En muslimsk barnebegravelse stoppede ikke Stram Kurs-demonstration”.

Se også Tidsplanen holder ikke: Foregik den islamiske barnebegravelse i mørke?

Be the first to comment on "Berlingske: Barnekisten var tom"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.