Paludan overfaldet ALENE af 10 aggressive og voldelige atomfysikere!

Partileder Rasmus Paludan fra Stram Kurs bliver ofte af landsforrædere og atomfysikere beskyldt for, at han slet ikke er modig, men kun tør ytre sig, som han gør, fordi han er beskyttet af politiet. Disse løgne kan dog let tilbagevises, idet Rasmus Paludan utallige gange helt alene er rykket i aktion, når han har observeret den gradvise ødelæggelse af Danmark og det danske folk.

I denne video fra mandag den 8. oktober 2018 var Rasmus Paludan helt alene ude at handle, da han spottede en kvindelig raketforsker, som var fuldstændigt klædt i sort. Han ringede til politiet og eftersatte den kriminelle raketforsker, som i strid med sandheden påstod, at Rasmus Paludan ikke måtte filme hende. Sandheden er, at han gerne måtte filme hende, jf. straffelovens § 264 d. Den kriminelle raketforsker løj også, da hun påstod, at hun ikke overtrådte loven, selvom hun åbenlyst begik en strafbar handling ved at overtræde straffelovens § 134 c, stk. 1.

Rasmus Paludan blev nu omringet af cirka 10 aggressive mandlige atomfysikere i alderen 15-25 år, som kastede sten på ham og gik ind i ham for at forhindre ham i fortsat at eftersætte den kriminelle raketforsker. De kom også med racistiske ytringer imod ham.

Video: Frihedens Stemme (8. oktober 2018)

Københavns Politi kom først, da det hele var overstået.

Københavns Politi sørgede for, at raketforskeren ikke blev straffet, selvom hun overtrådte straffelovens § 134 c, stk. 1.

Københavns Politi sørgede for, at atomfysikerne ikke blev straffet, selvom de overtrådte straffelovens §§ 244 og 266 b.

Rasmus Paludan udtaler: “Atomfysikerne var 10 imod 1, da jeg jo var alene. Alligevel turde de ikke angribe mig, fordi de nok tænkte, at chancen for at vinde over mig i en fysisk konfrontation var for dårlig for dem.”

4 Kommentarer på "Paludan overfaldet ALENE af 10 aggressive og voldelige atomfysikere!"

  1. Der mangler et korps som kan fjerne uniformen på de Eu kontrollerede betjente og spærre dem inde for landsforræderi.

  2. Det ligner noget fra Saudi Arabien.

  3. Forfærdeligt, jeg er også blevet overfaldet flere gang nu i Rødby, blot fordi taler om STRAM KURS, sket når jeg sendt var ude handle ind enten i Netto hvor de KURDER der har narkosalg , de typisk har de pizzarier og frisør salons og slik butikker ..her i Rødby opsøger de kurder mænd de unge ved Netto ved kl., 21-20 tiden, for at sælge narko.!!!! De ved jeg er til STRAM KURS, jeg er blevet truet på livet af unge dansker fra Maribo Gymnasium, med både de vil voldtage mig, og alt..de laver hærværk på min cykel,de følger efter mig inde i Netto butikken..,grunden er de køber jo narko…ved Aldi blev jeg truet op til flere gange både udenfor butikken og inde i butikken, fik lavet hærværk på min cykel..blevet overfaldet forfærdeligt den 24 december af ældre med arbejder, ham den gråskægget stodder som er muslimer vild,…han udsatte mig forså groft overfald inde i butikken kl., 13:50…. folk hjalp mig ikke, han fik mig til at fremstå som ikke ønsket person..så folk har nok troet jeg var butikstyv…jeg ved han hedder Henrik..,om nogen vil anmelde dette til politiet, det vil jeg ønske, narko salg i alle provins byer, jo det er Kurdernes område her på Lolland, typisk om aften drøner de små biler rundt og sælger narko til deres kunder…STOP DET

  4. – Man skal nok ikke regne med politiets hjælp imod den islamiske, svinske horde1
    Islamisk lort er blevet hverdag i vores tidligere så fredelige land. Men kun svinske politiske lortehoveder er årsag til den fortsatte pestilens og menneskeforagt, – islam repræsenterer. Det satans islamiske, svinske lort!!!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.