Arabisk læge forsvarer syrisk sharia-morder: Han var krigsoffer

Et voldsomt sharia-mord har sendt chokbølger igennem Danmark.

Den syriske velfærdsmigrant Hussein Abdo Abbas, der lever som ‘flygtning’ i Danmark, stener og dræber sin kone og søn under en ferie i Syrien.

Nu kommer der hjælp fra en ikke uventet kant. Mellemøstlige migranter i Danmark ønsker ikke fokus på det islamiske æres- og steningsdrab.

Den palæstinensiske læge Amneh Hawwa prøver at bortforklare, hvorfor Hussein Abbas stenede sin familie ihjel.

“Manden, ham fra Syrien, er sikkert sindssyg eller krigsoffer,” skriver Amneh Hawwa.

Vi har hørt undskyldningerne før. De forkætrede muslimske æresdrab har hærget Danmark i årtier. Men det vil den praktiserende læge og ‘kulturformidler’ Amneh Hawwa ikke have fokus på:

“Vi må stoppe propaganda, stigmatisering, generalisering og propaganda blot for at blive kendt,” siger Amneh Hawwa og fortsætter:

“Der ikke nogen ofre. Jeg taler om logik … Mellemøstlige mænd (hvis vi skal generalisere) slår aldrig deres drenge ihjel,” slår Amneh Hawwa fast.

Faktum er, at 53-årige Hussein Abdo Abbas stener sin niårige søn ihjel i en islamisk blodrus.

Den palæstinensiske læge Amneh Hawwa stiller sin egen ‘diagnose’ i sagen om sharia-drabet. Al fokus skal tilsyneladende væk fra problemerne i de muslimske parallelsamfund i Danmark.

Amneh Hawa er født og opvokset på Vestbredden i de palæstinensiske områder. Hun er det femte barn ud af en søskendeflok på 10. En arabisk storfamilie, der søgte mod velfærdsstaten i det kolde nord.

I Danmark får Amneh Hawwa en gratis lægeuddannelse, som, ifølge danske politikere skulle være udtryk for en meget vellykket integration.

Amneh Hawwas udtalelser vidner om endnu en mellemøstlig migrant, der vil skjule de ufattelige problemer, som masseindvandringen har skabt.

Her prøver den desparate Amneh Hawwa at henlede opmærksomheden på en tilsyneladende ‘dansk’ drabssag fra Odense:

“Hvad er forskellen på Huda’s mand (Hussein Abdo Abbas, red.) og ham fra Odense som slog sin ekskone og børn ihjel … hvorfor er Huda’s historie (det syriske drabsoffer, red.) mere spændende end hende fra Odense?” spørger Amneh Hawwa.

Det kan ikke umiddelbart identificeres, hvilken drabssag fra Odense, som Amneh Hawwa henleder opmærksomheden på. Der er en familie- og æresrelateret drabssag i Odenseområdet i nyere tid. I 2005 skyder og dræber en irakisk mand sine to børn, fordi hans kone vil forlade ham. Næppe en mordsag man ville betegne som ‘dansk’.

Amneh Hawwas forsvarstale vidner om et mentalt parallelsamfund, hvor migranter fra Mellemøsten slår ring om hinanden.

Og der hjælper det tilsyneladende ikke noget at give udlændinge som Ammeh Hawwa en fornem og beskostelig lægeuddannelse.

“Det også mange tosset amerikaner der skyder skole klasse og andre,” erklærer Amneh Hawwa som en del af afledningsmanøvren.

Det er uklædeligt, at en arabisk læge forsvarer en arabisk sharia-morder, der for kort tid siden har stenet sin familie ihjel.

Faktum er, at Amneh Hawwa ikke aner om, steningsmorderen Hussein Abdo Abbas er ‘sindssyg’ eller ‘krigsoffer’.

Det hele er en alt for velkendt undskyldning. Migranter beskytter migranter.

Er der ingen grænser for, hvordan udenlandske læger kan opføre sig i Danmark?
*
Mere om sharia-drabet her

Be the first to comment on "Arabisk læge forsvarer syrisk sharia-morder: Han var krigsoffer"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.