Afsløring: Sharia-morderen bedriver muslimsk flerkoneri

Den islamiske morder Hussein Abdo Abbas stener natten til søndag sin kone Huda Ahmad Al-Ali og sin søn Azad Abbas i et voldsomt sharia-drab.

Det religiøse steningsdrab trækker tråde til Danmark, fordi den muslimske familie, ifølge kilder, lever som ‘flygtninge’ i Danmark.

Den syriske morder spiller et fordækt islamisk dobbeltspil, for det viser sig, at han både har den syriske kone – nu afdøde Huda Ahmad Al-Ali – i Danmark samt en kone, der er blevet tilbage i Syrien.

Oplysningerne kommer fra organisationen VDC, der er et netværk af aktivister, der dokumenterer overgreb og ulovligheder i Syrien.

Den syriske familie består – udover den ekstra kone i Mellemøsten – af forældre, en søn og to små døtre. De syriske migranter havde angiveligt brug for et afbræk fra ‘flygtningetilværelsen’ i Danmark, og familien var derfor taget på ferie i hjemlandet Syrien, som familien altså er flygtet fra, da den islamiske stening finder sted.

De to døtre slipper med livet i behold, da de opholder sig hos noget familie i lokalområdet, mens den 53-årige Hussein Abbas udfører det religiøse drab.

Det vides ikke, hvordan den ekstra islamiske kone har det i forbindelse med sharia-drabet.

De danske myndigheder har indtil nu været tavse i sagen om sharia-drabet. Måske er det ubelejligt at tale om velfærdsmigranter i Danmark, der holder ferie i deres hjemlande i Mellemøsten og begår rituelle drab.

Det endelige motiv til steningen af Huda Al-Ali og hendes niårige søn Azad Abbas er endnu ukendt. Men en arabisk integrationskonsulent i Danmark beretter om en syrisk kvinde, der levede under voldsom social kontrol i sit islamiske ægteskab. Et ægteskab Huda Ahmad Al-Ali angiveligt ønskede at bryde ud af.

Islams vrede har endnu engang krævet to ofre. En ung mor og hendes lille søn er blevet dræbt og efterfølgende smidt i en nærliggende skov.

Hussein Abdo Abbas advokerer på sociale medier for et frit Kurdistan.

*

Mere om den uhyggelige sag her

1 Kommentar på "Afsløring: Sharia-morderen bedriver muslimsk flerkoneri"

  1. HVAD FANDEN FLERKONERI HELL NO UD MED SVINET

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. En rigtig muslim – Free Speech Blog

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.