Mor og søn stenet ihjel: Her er sharia-morderen

Natten til søndag bliver den unge mor Huda Ahmad Al-Ali og hendes søn Azad Abbas stenet ihjel i det nordlige Syrien.

Flere kurdiske medier fortæller, at sharia-morderen er den 53-årige Hussein Abdo Abbas.

Tragedien trækker tråde til Danmark. Alle de implicerede er migranter, der har søgt asyl og levet som flygtninge i Danmark.

Kilder i Danmark fortæller, at Huda Al-Ali har været under uddannelse til frisør i Danmark.

Familien, der tæller to voksne og tre børn, var på ferie i byen Kobane, der ligger i det nordlige Syrien på grænsen til Tyrkiet.

De to døtre, der ikke blev slået ihjel af deres far Hussein Abbas, opholdt sig, ifølge lokale kurdiske medier, hos nære slægtninge i byen Al-Shadadi.

Kurdiske medier fortæller, at den 53-årige Hussein Abdo Abbas omkring klokken 03 – natten til søndag 16. februar 2020 – stener sin kone og søn ihjel.

Hussein Abdo Abbas smider blandt andet sten i hovedet på den forsvarsløse kvinde og sin søn. Alt tyder på, at der er tale om et rituelt islamisk æresdrab, der følger foreskrifterne i sharia-loven.

“Et ønske om skilsmisse og et liv som selvstændig frisør i Danmark har kostet den unge kurdiske kvinde Huda og hendes 9-årige søn livet i Syrien,” fortæller den jordanske integrationskonsulent Kefa Abu Ras.

Den jordanske kvinde kendte Huda Ahmad Al-Ali og fortæller, at den syriske kvinde og hendes søn blev stenet til døde af ægtemanden, der fastholdt hustruen i et islamisk ægteskab.

Efter at have udført sharia-drabet smider den 53-årige sharia-morder Hussein Abdo Abbas angiveligt de to lig i en nærliggende skov. Fotos fra de mellemøstlige medier, der allerede cirkulerer på de sociale medier, viser de to ofre, der ligger henkastet i skovbunden.

Alt tyder på, at den syriske familie boede på Fyn, før de drog på ferie til Syrien i sidste uge. En ansat ved Odense Universitetshospital, der bor i den fynske by Langeskov, fortæller, at hendes søn “gik i skole med” den nu afdøde syriske dreng.

Det kvindelige offer Huda Ahmad Al-Ali skulle være født i 1993 i den syriske by Al-Shadadi.

Der hersker uklarhed om dødsofrenes alder. De kurdiske medier fortæller, at Huda Ahmad Al-Ali er 33 år, mens integrationsmedarbejderen Kefa Abu Ras fra Vollsmose-ghettoen ved Odense fortæller, at den afdøde kvinde er 27 år.

Samme uklarhed er der om alderen på den afdøde Azad Abbas. Kurdiske medier skriver, at det unge drabsoffer er otte år og 10 år. Mens den kvindelige integrationsmedarbejder i Danmark fortæller, at Azad Abbas skulle være ni år.

Sharia-morderen Hussein Abdo Abbas skulle, ifølge de kurdiske medier, have overgivet sig til de lokale politi-myndigheder.

De selvgode politikere forsikrede danskerne om, at de fik nogle nye højtuddannede medborgere fra Syrien, da migranterne gik på motorvejene for få år siden.

Alt tyder på, at danskerne blandt andet blev påtvunget sharia-morderen Hussein Abdo Abbas.

***

Det tragiske historie om sharia-drabet udvikler sig hele tiden. Disse oplysninger stammer blandt andet fra lokale syriske medier, der ikke har samme grad af troværdighed som nordeuropæiske nyhedsmedier.

Mere om sagen her

4 Kommentarer på "Mor og søn stenet ihjel: Her er sharia-morderen"

  1. Hvis de svin kan tage på “ferie” i deres hjemland, kan de også tage hjem og blive der.!

  2. Interessant info, men ikke overraskende, nå men nøjes med at trække på skulderen…desværre er de med den mentalitet også til stede i vort land. Altså Danmark, vort land… dit og mit land, ikke deres land…De jo kun gæster… eller var det også en politisk løgn?

  3. Hvis hun er flygtning fra Syrien, hvad laver hun og sønnen så i Syrien?
    Er der flere af disse “besøg” i deres hjemlande, som de er flygtet fra, bør må se om flygtningestatusen har berettigelse i Danmark

  4. Dette er hvad man forv

    Discusting behavior.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.