Nyhedschef Simon Andersens manglende fornemmelse for sandheden

Nyhedschef Simon Andersen fra Berlingske har netop fjernet et Facebookopslag (med tilhørende debattråd), hvor han spurgte ind til de vedholdende oplysninger om, at den islamiske barnebegravelse skulle være falsk.

Mere og mere tyder på, at den islamiske rustvogn, der er kernen i shitstormen mod Stram Kurs, var tom og blev brugt som en rekvisit i udskamningen af Stram Kurs. Et trick som samtlige danske medier og adskillige folketingspolitikere herunder statsminister Mette Frederiksen hoppede på.

Mange Facebookbrugere opfordrede Simon Andersen til at finde sandheden. Men i stedet har Simon Andersen slettet sit opslag og den medfølgende debattråd.

Det var blandt andet den socialdemokratiske debattør Niels Jespersen, journalist Uffe Gardel og præsten Kristian Ditlev Jensen, der opfordrede Simon Andersen til at tage affære.

Det skete ikke i denne omgang.

“Der er ikke noget mysterium,” slår Berlingskes nyhedschef fast.

Sandheden må ikke komme frem.

***

Berlingskes Simon Andersen har derimod IKKE slettet sit originale Facebookopslag fra 17. februar 2020 om Stram Kurs, der indeholder uvederhæftige og udokumenterede beskyldninger mod Stram Kurs.

*

I 2016 da Simon Andersen var ansat på Radio24syv, turde han godt afdække problemer med masseindvandring og islam. Det var dengang.

1 Kommentar på "Nyhedschef Simon Andersens manglende fornemmelse for sandheden"

  1. Ham kender jeg fra facebook. Han er snotdum.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.