Havrens Kvarter i Albertslund modtager besøg fra Stram Kurs

Partileder Rasmus Paludan fra Stram Kurs står i Havrens Kvarter i Albertslund

Partileder Rasmus Paludan fra Stram Kurs har oplyst, at partiet vil demonstrere mod Black Lives Matter Denmark i Albertslund

Det forlyder nu, at det patriotiske parti Stram Kurs vil demonstrere mod Black Lives Matter Denmark (dansk: “Negeres Liv Betyder Noget Danmark“) i Havrens Kvarter i Albertslund.

Til Frihedens Stemme oplyser partileder Rasmus Paludan:


“Jeg er meget bekymret for, at en kulturmarxistisk og racistisk forening som Negeres Liv Betyder Noget Danmark får lov til at udbrede sin racistiske propaganda. Derfor bør vi demonstrere imod racisme og derfor imod foreningen Negeres Liv Betyder Noget Danmark.
Det er dog uomtvisteligt sandt, at negeres liv betyder noget. Jeg blev fx spyttet i ansigtet af en neger på Åbyhøj Torv i Aarhus den 4. november 2018, og jeg blev også truet på livet af samme neger i Tilst den 3. februar 2019.

Vi synes, at alles liv betyder noget.”


Partileder Rasmus Paludan fra Stram Kurs (5.4.2019)

Ifølge det til Frihedens Stemme oplyste, så foregår demonstrationerne i Havrens Kvarter i Albertslund, fordi Black Lives Matter Denmark og formanden Bwalya Sørensen har en særlig tilknytning til området.

Frihedens Stemme har forsøgt at få en kommentar til denne artikel fra Bwalya Sørensen, men hun smækkede røret på, da vi ringede til hende.

3 Kommentarer på "Havrens Kvarter i Albertslund modtager besøg fra Stram Kurs"

  1. Hvad dag kommer i ? Jeg vil gerne være med. ?

  2. ja, hvad dag kommer I?

  3. Hvordan slår man ti fluer med ét smæk? Man klasker Bwalya Sørensen i røven!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.