Efterlysning i Viborg: Voldsmand og røverske søges!

Partileder Rasmus Paludan har fortalt til Frihedens Stemme, at han blev udsat for en større mængde kriminalitet i Viborg under Fyrværkeri Festival, som blev afholdt på Fabrikvej.

Under den årlige musikfestival på 1 dag i Viborg, Fyrværkeri Festival, havde partileder Rasmus Paludan valgt at deltage. Imidlertid ønskede han blot at deltage som privatperson med to venner, og han havde derfor holdt sin deltagelse hemmelig.

Det forhindrede imidlertid ikke Midt- og Vestjyllands Politi i at bekendtgøre over for Viborg Stifts Folkeblad, at partileder Rasmus Paludan skulle deltage.

Paludan udtaler:

Det er farligere for mig, når terrorister og mordere på forhånd ved, hvor jeg er. Så Midt- og Vestjyllands Politi har med deres grove brud på tavshedspligten medvirket til, at flere fik mulighed for at gennemføre overfald på mig.

Under festivalen var der bl.a. en mand, der tømte hele sit vandglas ud på bordet foran Rasmus Paludan, så partilederens bukser blev gennemblødt. Ligeledes var der en røverske, som kortvarigt med vold frarøvede Rasmus Paludan hans mobiltelefon. Både voldsmanden og røveren er anmeldt til politiet, men ifølge Rasmus Paludan modtager han gerne tip om de pågældendes identitet. Der er fotografier.

Det har ikke været muligt for Frihedens Stemme at indhente kommentarer fra den mand, som Rasmus Paludan anklager for vold, eller fra den kvinde, som Rasmus Paludan anklager for røveri.

Be the first to comment on "Efterlysning i Viborg: Voldsmand og røverske søges!"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.