Rasmus Paludan overfaldet 2 gange på 4 dage i sit privatliv

Normalt vil danske medier gerne skrive om, når det heldigvis uhyre sjældent sker, at en dansk politiker bliver overfaldet af politiske årsager i sit privatliv. I forhold til partileder Rasmus Paludan er danske medier imidlertid tavse som graven. Formentlig, fordi de fleste danske journalister ville blive rigtigt glade, hvis Rasmus Paludan af politiske årsager blev dræbt.

Partileder Rasmus Paludan blev tirsdag eftermiddag cirka kl. 15.45 overfaldet foran Sorø Klosterkirke. Denne video filmede optakten til overfaldet.

2 gerningsmænd, der chikanerede Rasmus Paludan, før han blev overfaldet den 22.1.2019.

Om overfaldet fortæller partileder Rasmus Paludan:


“Jeg havde en privat aftale i Sorø, og da den cirka kl. 15.20 var afsluttet, så besluttede jeg at gå en tur ved Sorø Sø. Imidlertid kunne jeg ved ankomst konstatere, at vejret var for koldt. Så i stedet besøgte jeg i nogle minutter Sorø Klosterkirke, hvorefter jeg gik til min bil foran kirken for at køre tilbage mod København ad Vestmotorvejen.”

Paludans Snap til Snapchat foran Sorø Akademi cirka kl. 15.35 tirsdag den 22. januar 2019
Paludans foto af Sorø Klosterkirke få minutter før overfalde tirsdag den 22. januar 2019

“På det tidspunkt lavede jeg en kort live-video til Facebook, hvor jeg motiverede danskerne til at vågne op. Da videoen var afsluttet henvendte to kvindelige elever fra Sorø Akademis Skole sig til mig, og vi havde en rolig politisk samtale ved min bil, hvor jeg svarede på spørgsmål om Stram Kurs’ politik.”


“Den samtale blev afbrudt, da jeg blev antastet af en fremmed fjende, der chikanerede mig, overfaldt mig med fornærmelige ytringer og stak sin mobiltelefon op i mit ansigt, mens han filmede. Han havde følgeskab af en etnisk dansk kriminel samfundstaber. Chikanen fortsatte, indtil jeg selv begyndte at optage video af disse to gerningsmænd, som derpå trak sig lidt tilbage. Det er den video, som kan ses på Facebook.

Imidlertid kan man også fjernt i slutningen af videoen se den gruppe af 4-5 fremmede fjender og kriminelle samfundstabere, der kommer gående i det fjerne til højre i billedet langs muren. De kom med truende tilråb. Jeg afsluttede dernæst samtalen og satte mig ind i bilen og låste døren.

Det var en fornuftig disposition, fordi de omringede bilen og ville forhindre mig i at køre bort. Da jeg rullede vinduet ned for at bede dem flytte sig, så spyttede en af dem mig i ansigtet.

Til trods for de fremmede fjenders bestræbelser, så lykkedes det mig at forlade stedet og at alarmere politiet.”

“Jeg er glad for, at Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi hurtig kom til stedet. Der blev foretaget afhøring og besigtigelse af mig og af gerningsstedet.

Generelt tager politiet det alvorligt, når en politiker i sit privatliv bliver overfaldet af politiske årsager. Det bør de også gøre, for det er ødelæggende for demokratiet, hvis det får lov at ske uden konsekvenser for gerningsmændene.”

Dette er anden gang inden for 4 dage, at partileder Rasmus Paludan er blevet udsat for politisk motiveret vold i sit privatliv. Første gang var i København fredag den 18. januar 2018, hvor han i forbindelse med en løbetur blev udset for skub, slag og spark. Kort efter overfaldet blev han chikaneret af en muslim.

Justitsminister Søren Pape Poulsen har ikke udtalt sig imod de gentagne overfald på Rasmus Paludan. Tværtimod har justitsministeren i Folketinget beklaget, at loven ikke tillader, at han beordrer politiet til ikke at beskytte Rasmus Paludan mod trusler, vold og drabsforsøg.

Søren Pape Poulsen har muligvis en våd drøm om, at nogle fremmede fjender kan skade Rasmus Paludan rigtigt meget.

8 Kommentarer på "Rasmus Paludan overfaldet 2 gange på 4 dage i sit privatliv"

 1. Utroligt at danskerne skal finde sig i en justitsminister, der ikke vil tage politiets opgaver alvorligt. En sådan minister er efter min mening ikke dansker men et afskum, der burde fyres som minister, samt anholdes og bringes for retten, sigtet for overtrædelse af minister ansvarsloven.

 2. Hvis Karsten Hønge eller Justitsministeren var blevet overfaldet, ja Så havde medierne været overyldte.
  Hvorfor er overfaldet på Politikeren Rasmus Paludan ikke blevet rapporteret i DR1 TV2 eller Aviserne.
  Hvorfor er valg oplæget, kun det Løkke er kommet med.
  Indvandre debatten tør åbenbart ikke diskuteres, ingen tager det op.

 3. For satan hvor irriterende ikke at kunne finde det, eller se det.
  det er åbenbart tidsspilde.

 4. Der man skriver kan ikke vises, efter at det er sendt.

 5. Rent tilfældig jeg kom igennem

 6. Hvornår bliver jeg aktiveret ???

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.