Partileder truet på gaden i København

Søndag aften (25.11.2018) kl. 20.40-21.00 blev partileder Rasmus Paludan fra Stram Kurs groft truet på gaden i København.

En mand og en kvinde, der var et par, opsøgte partilederen på gaden, mens manden i følgeskab med en muslimsk kioskejer filmede partilederen.

De ytrede gentagne gange, at de vidste, hvor partilederen boede, og at de ville offentliggøre den oplysning sammen med deres filmoptagelser.

Københavns Politi ankom først efter 20 minutter.

Det lykkedes dog alligevel partilederen at udpege de 3 gerningsmænd, som af politiet blev vejledt om, at det er strafbart at offentliggøre private oplysninger.

Til Frihedens Stemme udtaler Rasmus Paludan:

De 3 personer troede, at de vidste, hvor jeg bor. Heldigvis tog de fejl, men ikke desto mindre er det dybt foruroligende, at nogen kan egne sig til at sabotere demokratiet på den måde. Det siger sig selv, at få personer vil melde sig som politikere på den patriotiske fløj, når man i sit privatliv bliver truet på den måde. Det er også under alle kritik, at jeg skal vente 20 minutter på, at Københavns Politi tager sig sammen til at dukke op.


Det er kun lykkedes Frihedens Stemme at få kontakt til den kvindelige gerningsmand. Hun nægter, at hun har truet partilederen. Tværtimod mener hun, at det er partilederen, der har chikaneret hende. Dog kan hun ikke uddybe, hvilken slags chikane hun mener sig udsat for.

Københavns Politi sikrede identiteten på de 3 gerningsmænd og vejledte dem om ikke at offentliggøre private oplysninger.

Be the first to comment on "Partileder truet på gaden i København"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.