Antifascistisk Aktion er på vej til at dø!

Frihedens Stemme kan onsdag den 5. april 2017 rapportere, at Antifascistisk Aktion (forkortet AFA eller ANTIFA) er en døende bevægelse. AFA er kendt for at begå politisk motiveret kriminalitet, som især er vold og hærværk mod politiske modstandere.

Imidlertid er bevægelsen stærkt svækket, hvilket viser sig ved to konkrete momenter.

For det første havde AFA indkaldt alle meningsfæller til at møde op onsdag den 29. marts 2017 i Folkets Park og vise Frihedens Stemme modstand. Der kom imidlertid ikke en eneste autonom.

For det andet er det oplyst, at AFA holder til på Korsgade 19 på Nørrebro og også driver folkekøkkenet Kafa-X på adressen hver tirsdag om aftenen. Frihedens Stemme aflagde imidlertid besøg på adressen tirsdag den 4. april 2017, og der kunne de ansvarlige fortælle journalist Rasmus Paludan, at AFA intet havde at gøre med stedet længere og ikke havde haft gang på stedet i årsvis. En stor sejr for demokratiet!

Be the first to comment on "Antifascistisk Aktion er på vej til at dø!"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.