Intro til BumZen på Nørrebro


Lørdag den 8. april 2017 kl. 15.50 slog Frihedens Stemme til igen! Vi besøgte nemlig Kollektivet BumZen på Nørrebro (Baldersgade 20-22, 2200 København N). Vi lagde straks dette korte indslag ud på vores kanal på Facebook. Om aftenen samme dag lagde vi også klippet ud på tv.frihedensstemme.dk og på vores kanal på YouTube. Journalist Rasmus Paludan fortæller i indslaget om, at BumZen er et kollektiv for autonome og venstreekstremister. Han fortæller også om, at han mistænker, at den selvskabte terrasse på bygningens tag måske er farlig. Han ser bl.a. et flag for Antifascistisk Aktion. Han ser også et banner, hvor der står “Antifascists We Never Walk Alone”. Journalist Rasmus Paludan bemærker, at udsagnet har meget sandhed, fordi der velkendt, at antifascister (dvs. de rigtige fascister) altid er i en gruppe, når de overfalder deres modstandere. Han bemærker også, at antifascister i en gruppe plejer at overfalde en modstander, når vedkommende er alene. Frihedens Stemme vil nu dække BumZen og dukke op ganske ofte ved stedet. Det kan de autonome intet gøre ved. Som nævnt tidligere, så er Antifascistisk Aktion nemlig en ekstremt svag og døende bevægelse. De autonome er så svage, at de snart slet ikke er værd at nævne længere.

Be the first to comment on "Intro til BumZen på Nørrebro"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.