Afsløring: Rasmus Paludan til møde hos et medlem af Folketinget

Samtaleværelset i Folketinget set fra Herman Vedels grundlovsmaleri (Foto: Fotograf Anders Hviid, Folketinget)
Samtaleværelset i Folketinget set fra Herman Vedels grundlovsmaleri (Foto: Fotograf Anders Hviid, Folketinget)

Frihedens Stemme kan afsløre, at Rasmus Paludan, partileder for Stram Kurs, fredag den 6. oktober 2023 var til møde med et medlem af Folketinget.

Et tip fra et vidne afslørede, at Rasmus Paludan blev set i Folketinget fredag den 6. oktober 2023 og på forespørgsel bekræfter partileder Rasmus Paludan, at han kl. 15.00 havde et møde med et folketingsmedlem i 1 time og 3 kvarter til kl. 16.45.

Vil ikke afsløre det hemmelige medlem

Rasmus Paludan udtaler til Frihedens Stemme:

“Ja, jeg havde et møde med et folketingsmedlem, som var nysgerrig på min viden, mit menneskesyn og min politik. Politik handler også om at forstå hinanden, så jeg har ikke tænkt mig at sige nej, når et medlem af Folketinget byder mig på en kop kaffe.”

Rasmus Paludan om samtalen

Selvom Rasmus Paludan altså gerne vil bekræfte, at mødet fandt sted, så vil han ikke fortælle, hvor præcis i Folketinget det skete og ej heller, hvem folketingsmedlemmet er, eller hvilket parti personen er fra. Han udtaler:

“Nej, jeg synes, at man uden risiko for stigmatisering skal kunne drikke en kop kaffe med mig, så man kan blive klogere på, hvad jeg har oplevet og mener. For øjeblikket er der mange medlemmer af Folketinget, der burde byde mig på kaffe, da jeg utvivlsomt er en person, der kan give et unikt perspektiv på forslaget til Lex Paludan – Koranloven.”

Rasmus Paludan om hemmeligholdelsen af navnet på folketingsmedlemmet

Paludan: Et modigt folketingsmedlem!

Rasmus Paludan giver til Frihedens Stemme udtryk for, at der er et tale om et modigt medlem af Folketinget. Paludan anser sig udsat for ekstrem stigmatisering og karaktermord i dansk presse, så han er imponeret over, at et folketingsmedlem altså var så nysgerrigt, at vedkommende turde invitere på en kop kaffe. Rasmus Paludan understreger også, at han ikke har forpligtet sig til at holde navnet hemmeligt, men at han selv vælger at gøre dette.

Mange møder med mange mennesker

Mødet i Folketinget var ikke det første den fredag. Rasmus Paludan havde allerede kl. 12.00 i 2½ time haft møde med den svenske professor Mattias Gardell, der er professor i sammenlignende religionsvidenskab ved Uppsala Universitet i Sverige.

Partilederen oplyser til Frihedens Stemme, at det ikke er usædvanligt, at han har mange møder dagligt:

“Jeg har naturligvis møder med partiets rigsledelse, med øvrige tillidsfolk fra kredse og storkredse. Hertil kommer forskere som Mattias Gardell, der også har brug for min viden. En stor del af min tid går til at tale med journalister i telefon eller holde møder med dem. Derudover arbejder jeg som bekendt som forsvarsadvokat for PALUDAN.LAW, så der går også tid med at møde klienter og møde i retten. Endelig er jeg jo også redaktør for Frihedens Stemme og ærkebiskop i Sankt Jakob Maurerdræberens Kirke. Jeg har mange stillinger og derfor også meget at lave. Så møder er for mig ikke usædvanligte, men det er usædvanligt, at mødes med et medlem af Folketinget. Sidste gang, jeg blev inviteret til et sådant møde var i 2018, da det daværende socialdemokratiske medlem Lars Aslan Rasmussen inviterede mig ind til en snak.”

Rasmus Paludan om de mange møder

1 Kommentar på "Afsløring: Rasmus Paludan til møde hos et medlem af Folketinget"

  1. Det var rart at der sker noget.
    Jeg er næster sikker på at vide hvem folketingets medlemmer er. Hmmmmmmmmmmmmmm.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.