Eva Gregersen: Tarek Ziad Hussein undviger konflikten mellem islam og det liberale demokrati

Eva Gregersen skriver på Facebook om Tarek Ziad Hussein:


I december 2021 bragte Information en kronik af undertegnede med overskriften “Tarek Hussein undviger konflikten mellem islam og det liberale demokrati”.

I kronikken stillede jeg Tarek Ziad Hussein fem spørgsmål til indretningen af hans idealsamfund. Spørgsmålene vedrører stridspunkterne mellem et liberalt demokrati og en islamisk stat.

I 14 måneder har Hussein ignoreret kronikken fuldstændig. Han har ikke ytret et eneste ord om den i offentligheden, og han har takket nej til en invitation til at tale med mig om kronikken i Alis Fædreland på 24syv, hvilket Ali Aminali og jeg så gjorde alene uden ham i stedet for.

Men alt godt kommer som bekendt til den, der venter.

I dag har Hussein lavet et opslag om en udsendelse af Genstart på DR P1, hvori han gør sig overvejelser om majoritetsborgeres afvisning af minoritetsborgere og siger, at der er brug for at tale mere sammen. Det fik Christian Marcussen til at spørge ham, om han vil tale med mig.

Og så kom der endelig en slags svar. Her er Husseins forklaring på, hvorfor han ikke vil forholde sig til de fem spørgsmål i min kronik i Information.

Døm selv. Jeg vil fastholde, at overskriften på min kronik var velvalgt.

Uddrag af Eva Gregersens Facebookopslag.

Christian Marcussen og Tarek Hussein udveksler synspunkter på Facebook.


Se også Före detta miljöpartist valtalar i Järfälla, som toppkandidat för Alternativ för Sverige under polisbevakning

Læs også Kødpensel: Uwe Max Jensen portrætterer Kim Kardashian ‘s bagdel med tissemanden 

Be the first to comment on "Eva Gregersen: Tarek Ziad Hussein undviger konflikten mellem islam og det liberale demokrati"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.