Alternativets demokratiordfører: Lige nu er Paludan et mindre problem. Vi er heldigvis ved at komme af med ham.

Alexander Wils Lorenzen fra 24syv, der har været ansat som presserådgiver for Alternativet, talte i dag med Alternativets såkaldte demokratiordfører – Christina Olumeko – i programmet Valgt i Danmark.

24syv skriver om programmet:Det er ikke kun i København, at Stram Kurs-partilederen Rasmus Paludan mister sine PET-livvagter midlertidigt, hvis han demonstrerer imod islam med koranafbrændinger. Også i Aarhus er Paludan blevet truet med at få trukket beskyttelsen, hvis han demonstrerer foran Grimhøjmoskeen. Er vi kommet dertil, hvor staten ikke længere kan sikre Paludan, hvis han bruger sin ytringsfrihed? Alternativets demokratiordfører, Christina Olumeko, svarer


I programmet udtaler Christina Olumenko:

“Lige nu er Paludan et mindre problem. Vi er heldigvis ved at komme af med ham.”

Christina Olumenko, der stammer fra Nigeria, mener altså, at det er et mindre problem, at der findes flere områder i Danmark, hvor dansk lovgivning og forsamlings- og ytringsfriheden er sat ud af kraft.

I 2022 plæderede Christina Sade Olumeko for, at alle, der føler sig danske, skal anerkendes som danske.

Journalist Alexander Wils Lorenzen var presse- og kommunikationsrådgiver for Alternativet. I dag holder han mikrofonen som “objektiv” journalist for Alternativets demokratiordfører Christina Olumeko.

(Foto: Rasmus Paludan brænder koranen foran Storbritanniens ambassade i København)


Se også Mohamad El-Saadi – sekulær med måde 

4 Kommentarer på "Alternativets demokratiordfører: Lige nu er Paludan et mindre problem. Vi er heldigvis ved at komme af med ham."

 1. Vi har Ytringsfrihed her i DK under ansvar for domstolene, og politiet SKAL beskytte den ytrende om nødvendig.
  Politiet bryder loven ved at nægte beskyttelse af den ytrende.

  Politiet er vel ikke så dumme og tro at det er vejen, Folket KUNNE jo tage over og yde selvtægt.
  Begge dele er ulovlig, men een ting er helt sikkert. Man har trods alt retten til at forsvare sig, samtidig med at man ytrer sig.

  Dermed er det sikkert og vidst, at det er Politikorpset der hænger på ansvaret.!

 2. Interessant udtalelse. Det lyder nærmest som om hendes den skyldes en viden, som hun har om nye initiativer i kampen mod ytringsfriheden her i Danmark.
  En eller anden dag så bliver danskerne nødt til at vælge side- for det er meget enkelt. Enten vælger danskerne ytringsfriheden tilbage og alt det, der følger med et frihedsorienteret samfund, eller også så fortsætter de ad vejen ned til det totalitære samfund, som de har været på de sidste mange år.
  Valget er meget simpelt og skal tages NU!!

  • Jeg er bange for, at danskerne vælger det totalitære samfund til.

   • Fordrukken Taber | 10. marts 2023 ved 12:50 |

    Det er jeg også særdeles bange for, Uwe. Og som jeg har nævnt før, så er de værste og mest totalitært indstillede mennesker desværre de unge. Jeg har aldrig nogensinde før i mit liv oplevet en så ensrettet og hjernevasket generation som de unge op til ca 25-års alderen.
    Det er en katastrofal udvikling. Og helt ærligt, så risikerer bla vi og andre frihedsorienterede at blive dødsofre for denne udvikling. Ungdommen er så venstreradikaliseret som aldrig før. Jeg er overbevist om at de med glæde holder døren til gaskammeret eller fastholder os under indsprøjtningen af dødsvæskerne fra Pfizer, Moderna og andre “covid-19-vaccine” producenter.
    Og resten af befolkningen vil bare sige “Jamen de var jo også ekstremister- det siger alle medierne!” og gå videre med deres Vild Med Dans-kiggeri..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.