Kunstelskeren Pia Kjærsgaard byder billedkunstner Firoozeh Bazrafkan indenfor på Christiansborg

Pia Kjærsgaard går over i historien som indvandringskritiker qua sin rolle som stifter og leder af Dansk Folkeparti. Hun bør også huskes for noget andet. Pia Kjærsgaard er den politiker, der har gjort med afstand mest for entartete kunst i Danmark.

8. marts 2023 har Pia Kjærsgaard og Dansk Folkeparti inviteret billedkunstneren Firoozeh Bazrafkan til at udstille på Christiansborg. Dansk Folkeparti og Pia Kjærsgaard var også initiativtagere til udstillingen med den svenske dissident og billedkunstner Dan Park på Christiansborg i 2014. Og som formand for folketinget havde Pia Kjærsgaard også indflydelse på, at jeg i 2019 fik mit portræt af Mogens Glistrup op at hænge permanent på Christiansborg (i det såkaldte skufferum).

Danskere og svenskere skylder Pia Kjærsgaard stor tak for alt det, hun har gjort for kunsten i Danmark og Sverige.


Uwe Max Jensens portræt af Mogens Glistrup.

Video fra ferniseringen på Dan Parks udstilling på Christiansborg.

Uwe Max Jensens happening til åbningen af udstillingen Politisk kunst / Sztuka polityczna på udstillingsstedet CSW i Warszawa i Polen. En udstilling som Dan Park og Firoozeh Bazrafkan også deltog på.

Læs om Firoozeh Bazrafkans udstilling Vantro her.

Se også Facebook: Negerkongen er “hadefuld retorik” 

Be the first to comment on "Kunstelskeren Pia Kjærsgaard byder billedkunstner Firoozeh Bazrafkan indenfor på Christiansborg"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.