Islam for begyndere

Folketingspolitikerne forærede i 2015 et dansk pas til en i dag 44-årig somalier. Han er far til otte børn. Den 44-årige kvitterede med at sende sin retarderede muslimske datter (IQ62) til Afrika for at blive voldtaget, pisket og gift med en 75-årig mand.

Den somaliske mand fik dansk indfødsret (dansk statsborgerskab) foræret af folketinget ved lov nr. 1704 af 21. december 2015.

Lovforslaget (L 36 i samling 2015-16) blev fremsat af Inger Støjberg. Kun Dansk Folkeparti stemte imod.

De 87 folketingspolitikere, der stemte for at give somalieren dansk statsborgerskab, er i en eller anden grad medskyldige, hvis somalieren bliver dømt efter anklageskriftet. Somalierens kriminalitet i forbindelse med sønnen og datterens genopdragelsesrejse til Kenya og Somalia begyndte først, da de 87 folketingsmedlemmer havde givet somalieren dansk statsborgerskab. De 87 folketingsmedlemmer bør derfor stilles for en dommer for at have faciliteret forbrydelser mod et barn i udlandet.

Læs mere om sagen her.

Se også Nästa vecka bränner Rasmus Paludan Koranen i sex svenska städer med Polisens tillstånd

Læs også Mohamad El-Saadi – sekulær med måde 

Be the first to comment on "Islam for begyndere"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.