Indvandrere slipper for fængsel: 21-årig sparket i hovedet

I Danmark kan man begå grov vold og sparke en mand i hovedet, så flere af hans tænder knækker. Dommeren tildeler herefter gerningsmændene Adam Al-Ahmed, Ilias Elouaamari, Dean Rico Ertner og Hadi Said betingede fængselsstraffe, der betyder, at de slipper for en tur bag tremmer.


Partileder Rasmus Paludan fra Stram Kurs udtaler som reaktion på dommen:

“Jeg synes, det er vigtigt først og fremmest at slå fast, at modbydelige personer, der sammen groft overfalder en sagesløs, ikke er mennesker. De er noget laverestående. Derfor skal de behandles med mindre værdighed, end man ville behandle mennesker. De har med deres handlinger meldt sig ud af menneskearten. Retssystemet skal behandle alle homo sapiens på samme måde, men vi behøver ikke som samfund betragte dømte gruppeoverfaldsmænd med værdighed. Et retssamfund betyder ikke, at vi skal være milde eller eftergivende over for sådanne.

En dom på 60 dages betinget fængsel er en fornærmelse mod offeret og mod det danske folk.

Mere passende havde været anbringelse på lukket institution, men desværre koster det skatteyderne en formue. Så en billig og acceptabel løsning kan være, at de dømte i fem år bliver påført fodlænke og i den periode ikke må være uden for hjemmet efter klokken 18.00 dagligt. De dømte skal også pålægges, at de ikke må have kontakt med hinanden eller offeret.

De dømte må i perioden ikke indtage alkohol, tobak eller narkotika.

En overtrædelse af disse vilkår skal medføre en hårdere konsekvens. Det kan for eksempel være, at de skal i fængsel, men da det også er dyrt, så bliver vi nødt til at være kreative! Gamle dages straffe med prygl og gabestok blev jo til dels afskaffet, fordi vi i Danmark havde unge, der opførte sig civiliseret og velopdragent. Der er sket en forandring, så vi må sammen finde ud af, hvordan vi som samfund kan vise vores afsky for disse ikke-mennesker på en måde, som de også selv forstår og fysisk kan mærke.”


Se også Förbudet som ska stoppa Rasmus Paludan från att bränna Koranen i Sverige

Læs også Omar El-Hussein ‘s hjælper Liban Elmi idømt seks år fængsel for at gemme skarpladt pistol under bandekrigen 

Be the first to comment on "Indvandrere slipper for fængsel: 21-årig sparket i hovedet"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.