Den radikale dommerstand lader voldsmænd slippe

En voldelig gruppe på tre personer sparker og tramper deres 19-årige offer i hovedet. Den rå dominansvold toppes med et røveri. Gerningsmændene dømmes ikke for grov vold. Alle kan forlade retten med milde domme.


Sjællandske – ved journalist Esben Thoby – skriver:


En 17-årig dreng fra Faxe, en 16-årig dreng fra Holbæk og en 16-årig dreng fra Fuglebjerg er alle tre ved Retten i Næstved blevet fundet skyldige i røveri og vidnetrusler. De blev frikendt for grov vold.

Dommen faldt på baggrund af en episode, som fandt sted i området omkring legepladsen på Helgesvej i Gelsted, nord for Næstved. Søndag den 13. november sidste år ved 15-tiden indfandt de tre drenge sig i området, hvor de røvede en 19-årig mand, som den ene af drengene havde et perifært kendskab til.

Den 19-årige blev først slået i ansigtet af den 17-årige og faldt til jorden. Derefter overfaldt alle tre ham med adskillige spark, slag og tramp i hovedet og på kroppen.

(…)

Det lykkedes de tre drenge at frarøve den 19-årige 3000 kroner, som han havde på sig i kontanter. De efterlod deres offer på legepladsen med voldsomme skader – han fik blandt andet flere brud på ansigtsknoglerne.

(…)

Straffen til den 17-årige lød på seks måneders fængsel, hvoraf halvdelen blev gjort betinget. Han kunne dermed løslades efter retssagen.

Den 16-årige fra Holbæk fik syv måneders betinget fængsel, fordi røveriet skete under hans prøvetid fra en tidligere betinget dom. Den sidste 16-årige slap med seks måneders betinget fængsel, som han udbad sig betænkningstid omkring. De to andre modtog deres domme.

Læs hele artiklen hos Sjællandske her.

Se også Euronews om Rasmus Paludan

Læs også Kvinde anmelder voldtægt i Nye Borgerlige-stifter Svend Pedersen ‘s hus i Valby 

6 Kommentarer på "Den radikale dommerstand lader voldsmænd slippe"

 1. vi skal ha indført en lov om hævn, vi skal ha lov til hævne os på gerningsmanden og hans/hendes familie.

 2. Allah er på Kalkunjagt.

  https://jyllands-posten.dk/international/ECE15106166/nyt-jordskaelv-mellem-syrien-og-tyrkiet-har-draebttre/
  20/02/2023 KL. 19:39
  OPDATERET 20/02/2023 KL. 22:16
  Nyt jordskælv mellem Syrien og Tyrkiet har dræbte
  Over 200 blev kvæstet ved nyt skælv i Tyrkiet mandag. Skælvet kunne mærkes i både Syrien, Egypten og Libanon.
  Midst tre mennesker omkom og 213 blev kvæstet, da et skælv på 6,3 på richterskalaen mandag rystede dele af katastrofeområdet i det sydlige Tyrkiet.

  Det meddeler det tyrkiske indenrigsministerium ifølge Reuters.

  Over 200 blev kvæstet ved skælvet mandag.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.