Pressenævnet kritiserer Frihedens Stemme

Frihedens Stemme får kritik for at bringe omtale uden fornøden dækning

Frihedens Stemme bragte i september måned to artikler, som begge omtalte Rigshospitalet og to konkrete medarbejdere på Rigshospitalet. Frihedens Stemme havde i den ene artikel bl.a. skrevet, at en medarbejder iført hovedtørklæde, der optrådte på et billede på Rigshospitalets hjemmeside og sociale medier, promoverede islam og sharia. I den anden artikel havde Frihedens Stemme med henvisning til et opslag på Rigshospitalets sociale medier, der omtalte en behandlingsmetode og viste et billede af en af de hjertelæger, som udfører denne behandlingsmetode, skrevet, at islamiseringen af det danske sundhedsvæsen er omfattende, og at opslaget udgør en form for islampropaganda. Rigshospitalet og de to omtalte medarbejdere klagede til Pressenævnet bl.a. over, at Frihedens Stemme havde bragt ukorrekte og krænkende oplysninger. Pressenævnet finder, at de påklagede oplysninger har karakter af Frihedens Stemmes vurderinger, men da vurderingerne ikke har den fornødne dækning i de faktiske forhold og de oplysninger, som i øvrigt fremgår af artiklerne, kritiserer Pressenævnet Frihedens Stemme.
Pressenævnet har pålagt os at bringe ovennævnte meddelelse. Hele kendelsen fra Pressenævnet kan læses på pressenaevnet.dk.

Be the first to comment on "Pressenævnet kritiserer Frihedens Stemme"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.