Pia Kjærsgaard tilsviner DF’er: “Hun er dum som et bræt”

Det er ikke kun partilederen Rasmus Paludan fra Stram Kurs, der bliver angrebet af DF’eren Pia Kjærsgaard. Den aldrende stifter af Dansk Folkeparti går også amok på partifællen Mette Thiesen, som Pia Kjærsgaard kalder for “dum som et bræt”.

Pia Kjærsgaard fremturer mod Rasmus Paludan i Presselogen.


Se også Politikreporter på nyhetsbyrån TT uppmanar till kupp mot partiet Stram Kurs Sverige

Læs også Den jævne mand, der havde fået nok af bar røv og gale streger 

7 Kommentarer på "Pia Kjærsgaard tilsviner DF’er: “Hun er dum som et bræt”"

 1. Pia K. har ikke formået en skid andet at destruere sit eget parti..
  – Så når hun (kællingen) begynder at pege på andre, hvor mange fingre peger så tilbage på hende selv?!

 2. Okayyy..
  Hvilket indtryk tror Pia Kjærsgaard egentlig at hun skaber af sig selv med denne nye udtalelse?
  Her er mit gæt: “En sur gammel coronastats-vaccineapartheidtilhænger, generel stramtante og flerfoldig partidestruktør, udtaler sig igen om både politiske modstandere og nye medlemmer af sit eget parti”, gætter jeg på er de flestes indtryk.
  Måske skulle hun se til Asger Aamund og lade sig inspirere derfra. Hans artikel på egen blog om Rasmus Paludan var ihvertfald en klar fremgang fra en offentligt kendt person i forhold til at erkende rigtigheden og vigtigheden af Rasmus’ og Stram Kurs’ udtalelser, politik og aktioner. Og som muligvis kan lægge en dæmper på den voldsomme hetz og mainstream-Danmarks accepterede had mod deres egen landsmand!
  Det kunne Kjærsgaard efter min mening lære rigtig meget af.. men jeg må indrømme at det ikke er noget, jeg har forventninger til. Måske ser vi en opblødning fra den nye DF-formand Morten Messerschmidt på sigt, nu hvor den klart mere højrenationale Thiesen er i DF og muligvis kan påvirke ham i rigtig retning.Det er dog ikke ligefrem en begivenhed, jeg sidder og venter i åndeløs spænding på hver dag..🤔🙄

  Håbet lige nu ligger altså efter min mening udelukkende hos Stram Kurs- som igen-igen, efter min mening, og på trods af navnet, rent faktisk er et meget moderat parti. For de løsninger, som næsten alle partier tilbyder, på det danske samfunds problemer, er så rabiate, vanvittige og ekstremistiske at Stram Kurs’ påståede yderliggående politik, blegner fuldstændig i sammenligning og fremstår som den endte fornuftige vej for Danmark i den nuværende galimatias-sump..

 3. Pia Kjærsgaard virker som om hun er blevet helt igennem psykisk ustabil: Måske endda ligefrem dement.
  Hvornår skal hun sygemeldes på ubestemt tid ?
  Hvem kan ærlig talt tage hende og hendes udtalelser seriøst…mere… ?
  Hun skyder løs med skarpt på selv sine allernærmeste og ser ud til at være blevet en regulær ‘hjerneblødning’ og have mistet den sidste del af fornuftig besindelse.
  Intet mindre end enormt destruktive er alle hendes udmeldinger.

  • Det er sjovt nok, du nævner det, nordiclux. Hendes opførsel kan efterhånden godt minde lidt om en sur, halvdement og forstokket gammel mands raserianfald og udfald mod selv mennesker, som er på samme politiske side. Men sagen er jo den at Kjærsgaard faktisk ikke er en frihedsorienteret person. Så jeg tænker faktisk at hendes udtalelser er baseret på at hun virkelig mener det og på DFs historiske arv. Her er baggrunden for min vurdering:
   Problemet med de her sure gamle DF-typer er jo netop det. De er blevet sure og gamle mennesker, som desuden er blevet politiske tabere fordi de har været alt for villige til at acceptere socialistblokkens og venstreekstremisternes narrativ og årtier lange hjernevask og indoktrinering og tager den for gode varer. De bliver ved med at spille med på socialisternes og de totalitæres betingelser, fordi de accepterer deres narrativ om socialismen som den menneskelige politik og kapitalismen som racistisk og undertrykkende.
   Dette har været det løgnagtige mantra i umindelige tider og den ældre generation af politikere kommer til at gå i graven med en slags “Vi troede på alt hvad socialisterne sagde”-gravskrift stående på gravstenen.
   Det er en af de mest hjernevaskede generationer i Danmark nogensinde, kun overgået af den, der nu vokser op og går i skole hos typer, der er langt værre end socialisterne og kommunisterne i 1960erne, 70erne og 80’erne.
   Pia Kjærsgaard er et godt eksempel på en person, der har ligget under for den socialistiske propaganda, og ovenikøbet uden at hun har været med i den tid, hvor den slog igennem i skolerne.
   Men sagen er jo også den at hun selv simpelthen bare er temmelig venstreorienteret; det var jo hende, der oprettede det parti, som brød med Mogens Glistrups fremsynede ide om et Danmark med mere frihed og mindre statsstyring. Hele ideen om Fremskridtspartiet var jo et bedre samfund, baseret på personlig frihed; et frit Danmark med baggrund i de vestlige/amerikanske frihedsidealer, i modsætning til det socialistiske formyndersamfund, som var godt på vej ned over hovedet på danskerne allerede dengang, kraftig influeret af infiltratorer fra Sovjetunionen og Østblokken. Derfor var FP også kraftigt imod muslimsk indvandring fra begyndelsen. Partistifter Glistrup, en særdeles intelligent og klog mand, havde for længe siden analyseret islams natur og nået frem til den kendsgerning at denne samfundsform, sammen med socialismen og kommunismen, stod i total modsætning til de frihedsidealer, vi hyldede i Vesten efter Anden Verdenskrig.
   Og det var lige her, slapperne i FP svigtede totalt og beviste at de aldrig burde have været medlemmer af Fremskridtspartiet- for de forstod aldrig partiets eksistensgrundlag. Hvis man ikke forstår FPs frihedsorientering, så forstår man heller ikke baggrunden for partiets udlændingepolitik og politik overfor truslen af muslimsk indvandring. FP forstod at det var intet mindre end en eksistentiel trussel mod Danmark. En vurdering, som vi nu kan se var fuldstændig korrekt. Med sin politisk set fuldstændig diametralt modsatte holdning til personlig frihed, havde den kommende DF-formand ingen god forklaring på sin udlændingepolitik, fordi partiet rent faktisk var socialistisk i natur- og socialisme og islam sameksisterer jo fint, som også set under krigen, hvor muftien af Jerusalem havde et fint venskab med Hitler og hjalp til i arbejdet med at udrydde jøderne..
   Kjærsgaard fik så iværksat dansk politiks efter min mening værste backstabbing og fik sat en stopper for det eneste reelle frihedsorienterede parti i Danmarkshistorien. Og den danske stat hjalp rigtig godt til med sin personforfølgelse af Glistrup, godt støttet af de mange kommunister og socialister på aviserne og i medieverdenen generelt, samt i uddannelsesinstitutionerne, som 24/7/365 havde travlt med at hetze og dæmonisere Glistrup.
   Og dét- backstabbingen af Glistrup- er definitionen på Pia Kjærsgaards og Dansk Folkepartis politiske arv! En afstandstagen til Glistrup på alle områder, inklusive udlændingeområdet, hvor hun også der stod for en modsat politik, selvom hum påstod at have den samme. Men hvor Glistrups modstand mod muslimsk indvandring var baseret på den tankegang at islam og vestlige værdier aldrig ville kunne forenes, så var Kjærsgaards modstand ikke velformuleret. På det område har hun jo også tydeligvis nu den mening at islam er super fint som en del af Danmark. Og resultatet af dette svigt og årtiers masseindvandring pga DFs og andre partiers manglende lyst/evne til at gøre noget ved det afslører hendes partis og hendes eget totale fallit. Og derfor er hun så fjendligt indstillet overfor Rasmus Paludan; jeg tror nemlig at Rasmus og Stram Kurs i dén grad minder hende om dén mand, som hun havde en del stor andel i at begå politisk mord på- Mogens Glistrup.
   Man kan vel egentlig også sige at selve partinavnet “Stram Kurs”- lige netop er en lussing til Dansk Folkeparti- for en stram kurs var nemlig lige netop det, som “slapperne” i Fremskridtspartiet ikke kunne opretholde. De svigtede deres angivelige principper og forlod skuden fordi de ville have øjeblikkelig succes og fast job som politikere. De mennesker, der repræsenterede “slapperfløjen” i FP, ville ikke være med til det hårde arbejde, der bestod i at ændre Danmark til et mere frihedsorienteret samfund, som var der, hvor kampen stod. De accepterede det socialistiske samfundsnarrativ og så sig selv som en del af en samfundsudvikling henimod den store stat og med borgeren som det lille utilstrækkelige individ, der kun kan leve på Statens nåde- som statens ejendom, der skal styres fra vugge til grav.
   Det er her, den helt store forskel på Fremskridtspartiet og Dansk Folkeparti ligger. Og den er virkelig helt kolossal. Idag er DF derfor en del af det danske “velfærdssystem” og formynderstaten. Deres eksistensberettigelse ligger deri. Og det er her, problemet nu er opstået. For flere af politikerne fra den unge generation, heriblandt den nye formand Morten Messerschmidt og andre, har en lidt mere frihedsorienteret tilgang til partiets fremtid. Med den uventede tilgang af Mette Thiesen er den situation blevet forstærket. Det er et kæmpe problem for DF, for partiets sande ansigt er ikke frihedsorienteret. Som i overhovedet. Se bare på hvordan partiet var en af de største fortalere for coronapolitistaten og vaccineapartheids-vanviddet. Og det betyder at Kjærsgaard og hendes “ekstrem-slapper”-fløj er kommet under pres. Som det er nu, kunne DF jo ret beset nu lige så godt være en fraktion af Socialdemokratiet eller SF, for resultatet af den førte politik er mere eller mindre den samme. Det er den fastlåsthed, som de yngre DFere gerne vil ændre på. Og det får Kjærsgaard til at gå helt amok, for de unge har jo dermed afsløret hendes totale svigt, hendes forstokkethed og inkonsekvente og destruktive status quo-politik og afdækket hendes totale politiske irrelevans- hun er blevet ligesom alle de andre politikere; en del af den sammenspiste socialdemokratiske sump, hvor man ikke kan kende forskel på den ene fra den anden.
   Jeg tror, det er her, hunden ligger begravet for Kjærsgaards vedkommende. Hun har simpelthen en indre kamp, hvor en del af hende gerne vil erkende at hun i virkeligheden bare er endnu en forstokket socialdemokrat og har det fint med det- og hvor en anden del ikke har det så godt med det. Og konfronteret med fremkomsten af en politiker, Rasmus Paludan, der rent faktisk har forstået den originale ide med Fremskridtspartiet og at den ide har vist sig st være langt bedre end hendes egen konforme “Bare bliv en del af formynderstatssystemet”-ide, har fået en del af hende til at erkende sin fallit- og en anden til at gå amok i raseri over hendes totale fiasko som politiker. Derfor kommer disse udfald nu og de er, som jeg ser det, baseret på en forståelse eller erkendelse af at hendes eksistensberettigelse som politiker og DFs som parti, med den nuværende linie, er væk.

   Det værste for hende og DF er så at den eksistensberettigelse faktisk aldrig har været der, medmindre den altså var baseret på bare at beholde status quo i dansk politik og for DF-politikerne bare at blive en del af den sammenspiste politiske sump, som kunne leve af at være politikere. Men jeg tror faktisk at mange DFere ikke mener dette- jeg tror der er mange af dem, der rent faktisk kæmper en del med hvad de ser som DF-identiteten. Dette problem har Stram Kurs ikke, som jeg ser det. Den formulerede politik er klar og enkel- og vil give effektive og målbare resultater på blandt andet økonomien- og minder i udpræget grad om Fremskridtspartiets oprindelige partiprogram. Dansk Folkeparti, derimod, lever i en konstant indre identitetskamp, som jeg ikke tror at de nogensinde kommer ud af, og deres politik kommer ikke til at ændre danskernes livsbetingelser til det bedre, sålænge de bare støtter det nuværende socialistiske regime og den fortsatte masseindvandring.

 4. 😂 😂 😂 Dansk Melodi Grand Prix 2023 er fuldstændigt overtaget af WOKE: Binære regnbue personer, transkønnede svanser, fremmede kulturberigere og andre nyttige radigale tilsat en enkelt blondine vært Tina Müller: Det er hvad Melodi GP har udviklet sig til betalt af licens 😂 😂 😂

 5. Pia Kjærsgaard er blevet Debil, med den udtalelse.
  Se: https://denstoredanske.lex.dk/mental_retardering

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.