Løgnepressen i nyt lavpunkt: Udvist knivstikker er det egentlige offer

Når en afrikansk migrant – Gregory Mutela – knivstikker en mand ved højlys dag og efterfølgende bliver udvist til hjemlandet Den Demokratiske Republik Congo, så skriver journalisterne artikler om, at den voldskriminelle afrikaner er det sande offer.

Læs Dagbladet Holstebro-Struers apologi – artikel ved journalist Palle Hyldahl Brændsgaard – for den udviste congolesiske knivstikker Gregory Mutela her. Artiklen begynder sådan her:‘Mareridtsagtig opvækst’ forværres for 25-årig: Frikendt for drabsforsøg men udvist til et land, han ikke kender

– Jeg er ikke stolt af, hvad jeg har gjort, men kan ikke lave det om. Hvor meget jeg end gerne ville, sukkede en 25-årig mand. Et enigt nævningeting vaklede ikke i sin dom.

Én mikrofonholderartikel er ikke nok for Dagbladet Holstebro-Struer. Journalist Palle Brændsgaard er leveringsdygtig i endnu en. Artiklen begynder sådan her:

Nogle slipper med en advarsel for værre forbrydelser, men en 25-årig skal udvises til et land, han ikke husker – hvordan hænger det sammen?

Han har en onkel, tante og kusine i Danmark. I Den Demokratiske Republik Congo har han ingen.

TV Midtvest skriver om retssagen mod knivstikkeren:

Undervejs i retssagen er der blevet afspillet flere forskellige videoklip, der blev optaget af naboer på netop Vestergade den eftermiddag.

De har vist optrinnet, hvor den 25-årige (Gregory Mutela, red.) har råbt og været voldelig overfor den 21-årige. En kniv har også kunnet ses på optagelserne, ligesom en sekvens tydeligt har vist, hvordan det 21-årige offer, med blodet løbende ned ad sig, kommer på benene og søger tilflugt i et hus, hvorfra der filmes. 

Døren bliver låst, og den dengang 24-årige gerningsmand følger råbende efter. Han truede med at ville slå offeret ihjel og bankede flere gange på døren ind til det hus, hvor offeret var kommet i sikkerhed. 


Se også Polisen ljög för media om anmälan mot Stram Kurs Sverige partiledare Rasmus Paludan

1 Kommentar på "Løgnepressen i nyt lavpunkt: Udvist knivstikker er det egentlige offer"

  1. Så går væmmeligborerne nok på gaden for at demonstrere imod udvisningen, for hvis ikke vi har en masse hårde kriminelle fra lande langt væk, Jamen hvad skal politiet så lave? 😆

    “Sort” kriminalitet er det rene guf for de snævertsynede!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.