Kristian Ditlev Jensen: Når man ikke kan se forskel på en naturkatastrofe og et terrorangreb …

Præst Kristian Ditlev Jensen er leveringsdygtig i dagens dummeste Facebookopdatering.Se også Elevassistent på Mellanhedsskolan i Malmö åtalas

Læs også Kunst og terror på Christiansborg 

3 Kommentarer på "Kristian Ditlev Jensen: Når man ikke kan se forskel på en naturkatastrofe og et terrorangreb …"

 1. Det vil sige 24000 vælgere er holdt op med at stemme på Kalkunen Erdogan.!
  Det går fremad. ☻ ☻

 2. Der er også 6 gange så mange indsatte i de danske fængsler som er muslimer (eller som har relation til et muslimsk land), end ikke-muslimer…
  Det siger da ikke så lidt!

 3. Disse begivenheder er simpelthen ikke sammenlignelige!
  Og objektivt set gør Jensen sig her skyldig i en voldsomt grov manipulation og bagatellisering af muslimsk terrorisme, som ifølge hans logik jo så må skyldes “naturlige årsager”- nøjagtig som nutidens medieansatte islam-apologeters beskrivelse af muslimers hverdagsterrorismes konsekvenser, hvor knivangreb beskrives som om der nærmest ikke var mennesker indblandet, der kom bare lige pludselig nogle knive flyvende et eller andet sted fra, uden nogen årsag, som om det var en naturkatastrofe. Og hvis man endelig besværer sig med at skrive om gerningspersonerne, så er der altid en bortforklaring eller udeladelse af oplysninger klar, såsom “motivet er uklart”, selvom det, der er sket er så åbenlyst tydeligt at man burde få sine skolepenge tilbage, hvis man ikke er i stand til at se logikken! Det samme gælder beskrivelser af bilbrande, kirkeafbrændinger, vold, osv osv..

  Alle de islamofile vender og vrider og åler sig for at undgå sandheden i at komme frem eller også bagatelliserer eller lyver de direkte, udelader oplysninger, overdriver andre oplysninger osv!
  Og det her er en personlig besked til Kristian Ditlev Jensen: Din sammenligning af en naturligt forekommet katastrofe og en bevidst morderisk handling, begået af mennesker, er ufattelig svinsk og manipulerende.
  Du er efter min mening uværdig til at være præst og helt ærligt så synes jeg, du burde bruge din sidste rest af anstændighed til at undskylde og derefter træde tilbage fra din stilling.

  PS: Nogle mener at jordskælvet i Tyrkiet skyldes HAARP.
  Det er svært at forholde sig til, for hvis HAARP-systemet kan bruges på til den måde at orkestrere et reelt angreb og få det til at se ud som en naturkatastrofe (det tvivler jeg på), så er Jensens sammenligning jo helt legitim. Personligt hælder jeg nu meget kraftigt til at denne teori er en renlivet og reel konspirationsteori.
  Men jeg vil da lade den bagdør stå åben. Jeg har så ret svært ved at se formålet med et sådant angreb, især for Vestens vedkommende.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.