Nørrebro Lokaludvalg vil “tage gaderne tilbage” igenigen

Hver gang Nørrebro bliver kulturberiget med knivstik eller skuddramaer vil de venstreorienterede ‘tage gaderne tilbage’. Der er travlt på Nørrebro lige nu.


Se også Rosengårdsskolan eldades upp i Korankravaller – sjuåringar utkörda i skogen och förpassade till stenåldern

Læs også Det er ikke kun Researchkollektivet Redox og Simon Bünger, der kører hårdt frem mod Negerkongen; også Facebook forfølger kongen 

5 Kommentarer på "Nørrebro Lokaludvalg vil “tage gaderne tilbage” igenigen"

 1. Ser den nye sæson i Masterchef over TV3, hvorfor fanden lukker man hættemåger ind i konkurrencen, og endda en landsforræder💩

 2. Svenske tilstande???

  – Man burde gøre det lovligt at bære skudsikker vest og være bevæbnet i de dele af zoner med betændte bydele, hvor de kriminelle islamister bekriger os og hinanden i deres evige rus af magt og overherredømme!

 3. Nørrebro og mange andre bydele i hovedstaden er fuldstændigt ‘tabte’ områder.
  De er på alle måder blevet fuldstændigt kulturberigede af de fremmed fjendtlige også i kommunale styrelser og endda byråd.
  Man får altså hvad man har stemt på.
  De ræverøde radi’gale kommuner er den helt naturlige garant for uro i gaderne og andre steder ibla. i form af knivstikkerier og skyderier mm.
  Det går kun én vej: Og det er til det værre.

 4. Jeg tror der er større sandsynlighed for at muslimerne overtager Nørrebro Lokaludvalg end at Nørrebro Lokaludvalg “tager gaderne igen”..
  Lokaludvalget lever i en drømmeverden, hvor problemerne forsvinder hvis man går rundt og opfører sig kærligt overfor fjenden.
  De bliver (måske) klogere- under alle omstændigheder så kommer de til at lære lektien på den hårde måde. Bagefter giver de Stram Kurs skylden 😆😆😆😆

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.