Pia Kjærsgaard – ramt af magtens arrogance

Ifølge Pia Kjærsgaard er Rasmus Paludan fra Stram Kurs ikke politiker. Ved folketingsvalget i 2019 fik Rasmus Paludan flere personlige stemmer end netop Pia Kjærsgaard.

Pia Kjærsgaard fremturer mod Rasmus Paludan i Presselogen.

(Rasmus Paludan brænder koranen foran Tyrkiets ambassade i København)

Se også Polisen avslår Stram Kurs Sverige Rasmus Paludans tillstånd att demonstrera i Borås

Læs også Salman Rushdie og Rasmus Paludan: Ofre for rabiate muslimer 

5 Kommentarer på "Pia Kjærsgaard – ramt af magtens arrogance"

 1. Det er sjovt nok som de udtalelser, Kjærsgaard kommer med, egentlig passer fremragende på hende selv.
  Hun er nu FULDSTÆNDIG og totalt irrelevant. Og fungerer nu bare som en del af det destruktive levebrødspolitikersegment, der vil fortsætte den ødelæggende status quo, der med tiden vil resultere i et Danmark, som ingen nulevende vil kunne genkende.
  Men det kan Kjærsgaard jo være ligeglad med. Hun har sit på det tørre, er blevet en af Tordenskjold soldater og det pæne selskab og kan snart gå på politikerpension med udsigt til alt betalt resten af livet.

  • Kan man ikke snart med rette påpege at selve projektet med et såkaldt ‘nyt’ DF med Morten M@zzerschmidt er totalt overflødig i dansk politik.
   De adskiller sig stort set intet fra mange andre partier, som formelt set har en helt anden politik. Men officielt set er stort set med det samme indhold som DF’s ?
   Jeg anser det såkaldte ‘nye’ DF som værende en regulær dødsejler.
   Morten M@zzerschmidt vil måske blive den sidste kaptajn der kun formåede at styre DF-lasten direkte i totalt uføre og skæbne ind i dødelig forlis engang ude i fremtiden, måske endda ikke så langt ude…

   • Fordrukken Taber | 10. februar 2023 ved 10:15 |

    Gode pointer, nordiclux. Er helt enig i at DF, som det ser ud nu, er så irrelevant som aldrig nogensinde tidligere. Til gengæld tror jeg ikke på at Messerschmidt kører partiet ned i afgrunden. Tværtimod.
    Jeg har i et tidligere indlæg forudsagt at systemet vil prøve at køre Messerschmidt i stilling til statsministerposten, som en slags sikkerhedsventil i nødtilfælde, for at forhindre den ægte højrefløj i at komme til magten. Det tror jeg stadig på- og det vil være ret smart, hvis de kan lykkes med det og Messerschmidt ikke går hen og får et nationalpatriotisk anfald i det øjeblik, han indtager statsministeriet. Hvilket dog er en risiko, for på bunden tror jeg faktisk at han oprigtigt mener at Danmark skal bringes tilbage til at være et land for danskerne og et kristent land igen- han er jo en ivrig kirkegænger. Men man vil nok prøve at købe ham med forskellige personlige fordele. Det er dets bedste mulighed i tilfælde af at den ægte højrefløj lige pludselig står til at få et kanonvalg. Og dét er jo sket før, i “The good old days” med Glistrup.
    Min formodning om systemets opbakning til ham skyldes dels den nylige frifindelse for de løst baserede anklager af misbrug af EU-midler- og i særdeleshed et DR-portrætprogram om Messerschmidt, sendt for nogle få år siden, som havde en usædvanlig positiv vinkling, hvilket tyder på at nogle indenfor systemet har fået den idé at han kan (mis)bruges som sikkerhed for masseindvandringens fortsættelse, hvis de højrenationale pludselig skulle få et godt valg, som i 1973. Hvis det skulle ske, har man Messerschmidt i baghånden til at snakke fortalerne for remigration efter munden, så de stemmer på ham og DF, og derved undgå at Stram Kurs, som er et parti, der helt sikkert vil gøre alvor af sit program, kommer til at sidde med stor indflydelse.
    Et eksempel på hvorfor dette kan være realistisk: Se på Lars Løkke- en mand, der en gang for alle har vist sin inkompetence og autoritære tendenser. Folk stemmer alligevel på ham i hobevis. Det samme kan ske med Messerschmidt, som udover at være særdeles velargumenteret og veltalende, også har en fin sans for humor (hans deltagelse i Den Korte Radioavis var nærmest legendarisk) og har en solid folkelig forankring og opbakning.
    Problemet (eller rettere problemerne) med MM er at han er en forfærdeligt rædselsfuld coronastatstilhænger og at han er medlem af det halvrøde parti, som Pia Kjærsgaard opfandt i sit backstabber-baghold mod Mogens Glistrup. Har aldrig kunnet fordrage Dansk Folkeparti- og det kan jeg stadig ikke. Men det ændrer ikke på at partiet kan få et comeback med Messerschmidt ved roret hos de danske vælgere, der som udgangspunkt holder krampagtigt fast ved deres illusioner og ved status quo. Og måske har selv jeg et lønligt håb om at han, Mette Thiesen og andre ret højredrejede elementer i partiet, kan få Kjærsgaard væk fra indflydelse. Man skal jo helst tro på noget.. 🤔

  • Interessant analyse af DF og Morten Messerschmidt.
   Jamen, jeg siger da bare alt mulig held&lykke med MM’s nye projekt.
   Og nej han har dog trods alt en noget anden dagsorden end den den magtkorrumperede konventionalist Lars Løkke han har.
   Såfremt MM får held og lykkes med at få sat udtrædelse af de internationale konventioner, eller ‘bare’ at få dem gradbøjet tilpas meget så vil han være mere end bare en sikkerhedsventil for den reelle højrefløj. Så mere en reel drivkraft i maskineriet i at få sat et paradigmeskifte ind i hele udlændinge-/migrationspolitiken.
   Selve partiet DF minder efterhånden bare en slags extended udgave af SF.
   Jaaa, de kunne egentlig ligeså godt fusionere SF og DF.
   Men sådan er der jo så meget.

 2. Pia er en perker en fucking plastikperker

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.