Juraprofessor Jens Elo Rytter kalder Rasmus Paludan for galning under forelæsning på juridisk fakultet

I forbindelse med Forelæsning 1 i kurset Individets grundlæggende rettigheder i Alf Ross Auditoriet, Søndre Campus, Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet mandag 6. februar 2023 klokken 15 til 17 kaldte underviseren – Jens Elo Rytter, der er professor i forfatningsret ved Juridisk Fakultet på Københavns Universitet – politiker og jurist Rasmus Paludan for “ham galningen Paludan”.

Frihedens Stemme vil have svar på, hvorfor en juraprofessor i sin undervisning kalder Rasmus Paludan for en galning og tager derfor kontakt til Jens Elo Rytter.

Jens Elo Rytter oplyser til Frihedens Stemme, at han ikke husker, at han har kaldt Rasmus Paludan for en galning. Herudover har Jens Elo Rytter “ingen kommentarer”. Herefter smider Jens Elo Rytter røret på.

Da Frihedens Stemmes journalist ikke er klar over, hvorvidt forbindelsen er blevet afbrudt ved en fejl, forsøger journalisten ad flere omgange at få kontakt til den normalt pressegejle juraprofessor, der ofte stiller op, når pressen ringer. Det lykkes dog ikke at få kontakt til Jens Elo Rytter.

Frihedens Stemme ville gerne have spurgt Jens Elo Rytter, hvorfor han synes, at det er i orden at provokere Kina med Tibetflag, mens det ikke er i orden at provokere islam og ideologiens tilhængere med afbrænding af koraner.

Faget Individets grundlæggende rettigheder.

Jens Rytter er professor på Københavns Universitet.


(Rasmus Paludan brænder koranen foran Tyrkiets ambassade i København)


Se også Rasmus Paludan och Stram Kurs Sverige håller sitt första valmöte till Sveriges riksdag i Borås stadsdel Norrby 29 april 2022 klockan 16-21

Læs også Muslimsk friskoleleder truer Rasmus Paludan 

1 Kommentar på "Juraprofessor Jens Elo Rytter kalder Rasmus Paludan for galning under forelæsning på juridisk fakultet"

  1. Ikke alle offentligt kendte mennesker ser ud til at være hjernevaskede med propaganda om Stram Kurs og dets politik.
    Asger Aamund har igår skrevet en glimrende artikel om Rasmus på sin blog. Det er noget så sjældent som en artikel, baseret ikke på hvad andre påstår, men på hvad manden (Rasmus) rent faktisk står for. Link herunder:

    http://aamund.dk/?p=973

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.