Voldsmandens veto: Svensk politi forbyder koranafbrænding foran Tyrkiets ambassade

Debattør Kristian Ditlev Jensen har ikke sat sig ind i sagerne. Det er ikke Rasmus Paludan og Stram Kurs Sverige, der har fået forbud mod at brænde koranen foran Tyrkiets ambassade i Stockholm. Det er Kulturföreningen Apallarkerna ved Chris Madeng Makoundoul, der har ansøgt om at brænde koranen foran den tyrkiske ambassade. Den demonstration har svensk politi nu nedlagt forbud imod, da den “vurderes at kunne forårsage alvorlige forstyrrelser af den nationale sikkerhed”.

I Sverige har man mulighed for at klage over politiets afgørelse, og et godt bud er, at en svensk domstol vurderer, at politiets beslutning om at nedlægge forbud mod den pågældende koranafbrænding foran ambassaden er et brud på svensk lov.


(Rasmus Paludan brænder koranen foran Tyrkiets ambassade i København)

Se også Svensk myndighet förbjuder Koranbränning efter Rasmus Paludan

Læs også Ekskonen om forfatter Kristian Ditlev Jensen: – Jeg her har ladet min empati fodre på en gøgeunge 

4 Kommentarer på "Voldsmandens veto: Svensk politi forbyder koranafbrænding foran Tyrkiets ambassade"

 1. Ja, som forudsagt herfra så benytter nu tilsyneladende samtlige nordiske politistyrker sig af samme kujontaktik som jeg forudsagde her på siden- “Vi tillader ikke afholdelse af demonstrationer med koranafbrænding fordi vi ikke kan garantere for sikkerheden”. Med stor sikkerhed efter aftale med og ordrer fra ledende nordiske politikere.
  Sagen er bare den at det lige netop ER politiets arbejde at sørge for “sikkerheden”, både demonstranternes og eventuelle moddemonstranters. Det er det, man populært kalder at udføre sit arbejde og sikre alles ytringsfrihed!
  Men i totalitære samfund som de nordiske, hvor ytringsfrihed og mulighed for demonstrationer mod en totalomfattende samfundsfilosofi som islam, ikke længere er tilstede, kan politiet efter aftale med de magthavende politikere beslutte sig til at forbyde demonstrationer, som de ikke bifalder.
  Især hvis de synes at disse demonstrationer kommer i vejen for en politisk dagsorden og internationale diplomatiske forbindelser med muslimske despoter. Og det kan jo dybest set bruges som bortforklaring ved hver eneste planlagte demonstration. Når nogle demonstrerer, uanset hvad det handler om, vil der jo altid være nogle, der mener noget diametralt modsat og som er så passionerede omkring det at de er villige til at begå vold og mord for at vise deres holdning. Her er det politiets opgave at stille sig imellem og forhindre volden, ikke at tage den ene parts side og nægte den anden part i at ytre sig. Men det er desværre hvad der er sket her!
  Muslimernes voldstrusler og voldstaktik vinder igen og igen og igen. Og de vestlige landes justitssystemer bøjer sig mere og mere for islam. Det er ny kommet til et punkt hvor Vesten er tvunget til at vælge eller fravælge ytringsfrihed.
  Og det ser desværre ud til at de ledende kredse i Vesten har valgt. Og sådan vil det formentlig blive ved med at være, så længe Tyrkiet er en partner i både EU- og NATO-sager.

  Der er dog én positiv ting ved denne sag: Og det er at det jo unægteligt ser ud til at ideen om koranafbrændinger for at vise afstandtagen til islamisk lov og shariaindflydelse i Europa breder sig som ringe i vandet. Hvis endnu flere går med i initiativet kan det ikke undgå at få konsekvenser. Magthaverne i Europa vil blive tvunget til at vise deres virkelige ansigt og Inderst inde tror jeg faktisk at rigtig mange europæere, også de “pæne”, velfriserede og lettere islamofile, i virkeligheden har fået nok af både politikernes autoritære opførsel og islams uforholdsmæssigt store indflydelse her på kontinentet- de ser nemlig også hver dag konsekvenserne af islams og muslimernes særdeles tydelige og efterhånden massive tilstedeværelse i Europa og deres arrogante, nedladende, provokerende og voldelige opførsel overalt i gadebilledet i Europa, hvilket har resulteret i særdeles stor utryghed i samfundene og deraf følgende voldsomt lavere turisme i de lande, der før i tiden var så sikre og trygge at færdes i som muligt, men som nu er præget af udbredt og vilkårlig indvandrervold, rettet mod hvide europæere og tilfældige turister og forbipasserende, der har det til fælles at de ikke er muslimer.

  • Bliver spændende at se, hvad Københavns Politi når frem til.

   • Fordrukken Taber | 9. februar 2023 ved 12:10 |

    Uwe; jeg mistænker de nordiske politistyrker for at have lavet en indbyrdes aftale, formentlig beordret fra de øverste kredse i nordisk politik, således at demonstrationer med koranafbrændinger ved Tyrkiets ambassader i den kommende tid ulovligt og i alle nordiske lande vil blive forhindret i at finde sted.
    Jeg skriver ulovligt fordi at hvis man som jeg opfatter Grundloven (og de respektive svenske og norske grundlove) som øverste lov og ytringsfriheden som ukrænkelig i alle disse lande, så er der ingen anden konklusion end at demonstranterne her nu forhindres i at udøve deres rettigheder og tilkendegive deres mening via demonstrationen- dvs det her er en ulovlig ordre, på linie med de lovbrud og rettighedsknægtelser, politiet begik under Tibet demonstrationerne. En sag burde anlægges. En kommission burde oprettes. Og justits udøves. Eller rettere sagt, nu er vi endnu ikke nået til det punkt i Danmark, kun Norge og Sverige, men hvis det sker og demonstrationer med koranafbrændinger mod Tyrkiet planlægges i Danmark, og politiet derefter ønsker at nægte de demonstrerende at gennemføre den, så burde Folketinget øjeblikkeligt henstille til politiet at de skal tillade demonstrationen og sørge for alles sikkerhed. Hvad angår Sverige: Selvfølgelig er der ikke nogen trussel mod den “nationale sikkerhed”- det er en direkte løgnagtig begrundelse fra det svenske politi. Og hvis der er trusler mod demonstranternes sikkerhed, jamen så er det politiets opgave at sørge for at de voldelige elementer ikke lykkes med deres trusler.
    Så apropos din nye artikel om forbuddet mod den svenske demonstration, så er overskriften der særdeles passende.
    Islam vinder gang på gang når muslimer stiller sig op og truer med vold- som jo efterhånden er en dagligdags foreteelse her i det nye “multikulturelle” Europa.

    Lidt ekstra tanker:
    En måde at prøve at omgå et demonstrationsforbud i Danmark er hvis man vælger bare at demonstrere foran Tyrkiets ambassade uden en koranafbrænding.
    Men jeg er i tvivl on ikke også de autoritære danske politikere ønsker at forhindre det.
    Politikerne er ganske enkelt islamofile og danskernes fjender. Og på et tidspunkt kommer de til at føle konsekvenserne af deres egne handlinger, når de selv pludselig befinder sig i en situation, hvor de har brug for andre danskeres hjælp imod f.eks. en muslimsk overfaldsmand og det viser sig at ingen kommer til hjælp.
    Og hvad med de mange mennesker, som har mistet familiemedlemmer, bekendte, kolleger osv pga politikernes handlinger i løbet af de sidste mange år, både med masseindvandringspolitikken og covid-vanviddet! Jeg tror der er mange vrede- for ikke at sige rasende- mennesker derude. Jeg vil faktisk gå så langt som til at sige at jeg vil gå rigtig langt for at undgå at bare komme i nærheden af en politiker i fremtiden, da de har bragt sig selv i en situation, de ikke kan bakke ud fra og fordi der er for mange borgere, der ALDRIG kommer til at tilgive dem. En eller anden dag tror jeg at en rasende borger går amok og så er det bedst ikke at være i nærheden.
    Måske er denne forudsigelse for dystopisk og negativ- til det vil jeg så sige at det tror jeg faktisk ikke. Jeg kan sagtens se noget ske, hvis Danmarks vej til tyranni og diktatur fortsætter. For det efter min mening det, vi er på vej ind i. Intet mindre.

  • Et særdeles svag politi, der ikke kan styre paragrafferne (§78 in mente). efter nærmere gennemgang af tankerne. Nåh ja: Korpset er Infiltreret af Tjæreskæg og Sharia.
   Man kan ikke undgå at blive lidt hidsig og frustreret over det tøser-politi, der giver Voldsaber og vandaler fortrinsret.

   Har du læst det svar jeg gav dig. på

   https://tv.frihedensstemme.dk/2023/02/07/omvendtslev/

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.