Omvendtslev

Facebookbruger får karantæne for at dokumentere tyrkiske drabstrusler mod Rasmus Paludan.

At dokumentere fremmede tyrkiske fjenders drabstrusler mod Rasmus Paludan fra Stram Kurs udløser 30 dages Facebookkarantæne.


Se også SVT Västnytt ställde frågor till Historielärarföreningens ordförande

Læs også Emil Tarp Vang fra Dagbladet Information afviser læserbrev om tidligere DR-journalists fake news 14 Kommentarer på "Omvendtslev"

 1. Jeg synes man skal holde sig langt væk fra facebook. Så længe der er censur på facebook, så skal man boykotte det. Så længe man bliver ved med at anerkende facebook som samfundets debatforum så fastholder mediet sin ufortjente magt og sympatien for censur vil blive ved med at vinde ind.
  Debatten burde faktisk flyttes til sider som Frihedens Stemme, hvor der er reel ytringsfrihed, i modsætning til det stærkt censurerede og politisk styrede facebook, hvor efterhånden rigtig mange mennesker er udelukket fra at kunne udtrykke deres meninger.
  I sympati med disse mennesker burde man boykotte facebook indtil ytringsfriheden er genindført 100%.
  Jeg forstår simpelthen ikke attraktionen ved at være på det medie. Kan sagtens leve uden.

  Mvh Den Kloge, Vise og Bedrevidende Fordrukne Taber.

  • Facebook er totalt styret og overvåget af venstredrejede og multikulturalistiske ‘prominente’ verdensborgere.
   Ja, man kan jo bare se på en af Facebooks boards medlemmer og censurbemægtigere, vores tidligere statsminister: SuperHyperWoke feministen Helle Thorning Shit.
   Dette siger bare alt om vor Facebook er endt henne ad.

   • Fordrukken Taber | 7. februar 2023 ved 22:34 |

    Lige netop, nordiclux.
    Jeg nægter overhovedet at anerkende en platform, som efter min mening ikke burde have lov at eksistere i Danmark sålænge de kører efter egne særdeles begrænsende regler og dermed ikke retter sig efter den danske Grundlov, og hvor mine åbenlyst totalitære politiske modstandere, inklusive Thorning Schmidt, er givet carte blanche til at udøve censur efter forgodtbefindende. Og argumentet med at det “er et privat firma og de kan gøre hvad de har lyst til”, er falsk. Nej, et privat firma skal ikke kunne hverken bøje eller nægte folk deres ytringsfrihed, når deres platform er et offentligt forum. Og, synes jeg faktisk, heller ikke når den er helt privat. Ytringsfriheden skal være absolut- for alle. Uanset forum.

    Men som det er nu, så må jeg bare finde mig i ikke at være en del af samfundet, hvis det forlanger repræsentation på facebook og andre sociale medier- for der er kraftig censur og voldsomme begrænsninger i ytringsfriheden, som ikke er til at leve med. Så hellere lade helt være med at deltage og i stedet boykotte censurmediet/medierne.

 2. FB. er kun for idioter.! fordi de vil lade sig censurere.
  Det er ingen der skal bestemme over min ytringsfrihed. Men selv ytringsfrihed er for hård kost for etablissementet.

  Det ser vi også på Snaphanen, Dokument no og dk

  Men ikke her på blogen. TAK.!

  Det skulle jo være sådan: Hvis der var een der ikke kunne tage mosten, så kan vi tage en debat. eller så må denne ene skride.

  Censur er ikke mig.

  • Ja, document.dk er virkelig noget underligt noget.
   Alt, hvad jeg nogensinde har skrevet af kommentarer på document.dk, er blevet fjernet. ALT.
   Og intet af det var bare tilnærmelsesvist i nærheden af at være kontroversielt. Det er bare blevet summarisk fjernet af document.dk. Jeg har en teori om at det måske skyldtes at jeg dér skrev under mit virkelige navn, som jeg mistænker de norske indehavere af siden for ikke at tro på var mit virkelige navn. Uanset hvad årsagen er, så er det for en side, der skal forestille at være for ytringsfrihed og imod censur, ikke troværdigt selv at censurere på denne måde. Jeg kan ikke leve med dette hykleri og derfor heller ikke interessere mig for eller læse siden mere.

   Og på Hodja 🙄🙄blev jeg svinet til af en af skribenterne, for, ifølge ham, at være defaitistisk og ikke at tro nok på det. Så gad jeg ikke at være der mere- men først efter at have givet narhovedet en sviner tilbage, jeg gider simpelthen ikke bare at tage imod verbale tæsk og ikke give igen.

   På Den Korte Avis kunne man kun kommentere via facebook (!)- så det giver sig selv at censuren styrer debatten der. Og desuden er Jespersen og Pittelkow nogle gennemført rædselsfulde coronastatstilhængere- det mistede de rigtig mange læsere på, inklusive mig.

   Newspeek har mange interessante artikler. Men for en monsterzionist som mig er både Erik Refner Sr’s åbenlyse anti-zionisme og forkærlighed for konspirationsteorier om Rothschild-familiens påståede verdensdominans og ligeledes påståede formue på 500 trillioner dollars, og desuden sidens/Lone Nørgaards forkærlighed for den rabiate antizionist Per Brændgaards skriverier plus dens generelle forkærlighed for nærmest åbenlyst prorussiske og magtpolitik-favoriserende artikler og stillingtagen i Rusland/Ukraine konflikten i det hele taget, mere og mere irriterende. Og desuden kan jeg fornemme at Lone Nørgaard i sin udvikling ikke er nået længere end jeg selv var for ca 14 år siden; der lyttede jeg også selv til “de visionære frihedselskere”, som i virkeligheden ikke er hverken visionære eller frihedselskere, det tager bare noget tid at regne dem ud- og det har Nørgaard ikke gjort endnu. Det tærer på min tålmodighed. Jeg forstår dog godt at det formentlig er en fase og jeg tror faktisk på at Nørgaard kommer voldsomt stærkt tilbage når hun finder frem til og promoverer de virkelige frihedselskere, som går ind for frihed- og for Israel, fordi vores egen religion nedstammer fra jødedommen og at vi derfor har en opgave og pligt, der hedder at søge venskab med jødedommen og Israel og støtte dem i kampen mod de muslimske erobrere. Det er faktisk hjørnestenen i den vestlige verden.
   Men Nørgaard hænger som nævnt for nuværende desværre stadig fast i dyndet ved at lytte alt for meget til anti-zionisterne, som jo så til gengæld også er konstant og energisk beskæftiget med anti-Israel agitation og som samtidig har voldsomt stor infiltrationsevne i det danske samfund- og som alle, enten om de er bekendt med det og bevidst eller ubevidst, udspringer af venstreekstremismen. Det er tit sådan, man kan se om en person er god nok eller ikke- bare begynd at tale om Mellemøsten og se om vedkommende står på muslimernes eller Israels side. Rigtig mange mennesker vil nemlig hidse sig utroligt voldsomt op hvis man forsvarer Israel. Et eksempel:
   Se på min lange debat med “Felix Krull” på Snaphanen.dk under artiklen om Uwe’s forøvrigt fuldstændig fabelagtige “War Is Over”-demo-stunt fornylig- og så kan man konstatere denne Krulls mere og mere latterlige, usammenhængende og rabiate argumentation- og man finder hurtigt ud af at disse menneskers had til Israel, selvom de påstår det modsatte, er langt, langt vigtigere for dem end alle andre emner, til og med inklusive kampen for frihedsrettighederne og for at få vores eget land tilbage, når det kommer til stykket!
   Man får faktisk indtryk af at disse typer, hvis de fik valget mellem at remigrere alle muslimer eller at sende alle jøder i Danmark til Israel, ville vælge det sidste! Det er sådan, man kan genkende en falsk “frihedselsker”. Dette problem er efter min mening ret stort på den danske højrefløj og fuldstændigt totaldominerende på den danske venstrefløj.
   Jeg har faktisk indtryk af at man ikke kan blive noget i de “pæne” “frihedsorienterede” kredse her i Danmark, hvis man ikke enten lægger afstand til Israel eller påstår at man “er neutral”- et dække for at gå ind for den fortsatte status quo og dermed den fortsatte forfølgelse af jødernes stat gennem FN og EU og den danske stats nærmest ubetingede støtte til de muslimer, der bekæmper Israel, især via Gaza, Judæa og Samaria, og kalder sig “palæstinensere”..
   Men det har jeg jo holdt lange foredrag on her på siden. Videre til emnet og næste medie, som jeg så også lige fik nævnt før:

   På Snaphanen.dk har jeg ikke oplevet nogen problemer med censur overhovedet. Til gengæld befinder der sig dér som nævnt før et antal rabiate anti-zionister, som jeg kraftigt mistænker for ganske enkelt at være jødehadere og som jeg formentlig kunne ligge i 24/7/365 debat med, hvis jeg skulle konfrontere dem med alle deres antizionistiske og direkte jødehadende kommentarer. Som de ovenikøbet desværre får “thumbs up” for af andre debattører..📉😤

   Og nu til en sidste kommentar til en aktuel begivenhed:
   Det var flot, Mette Thiesen. Dansk Folkeparti??!.. tjah, formentlig/måske et smart træk rent karrieremæssigt, men for Danmarks rednings vedkommende en katastrofe.
   Her i landet kan man jo kun få indflydelse hvis man stiller sig på dem, der af systemet betragtes som pæne og ordentlige” menneskers side. De selvsamme mennesker, der vælger at fortsætte med Danmarks nedrivning i form af at lade som om at man står i opposition til masseindvandringens principper, men som i virkeligheden støtter den. Og dertil hører Dansk Folkeparti efterhånden- en del af de “godkendte”, som bare vil have status quo og fortsætte vejen ned af slidsken til sammenbruddet, mens de rager til sig, fordi deres reelle grund til at være i politik er personlig vinding og følelsen af at tilhøre magteliten.
   Det er også derfor, jeg tror at Morten Messerschmidt kan ende som statsminister en dag. For han repræsenterer det “pæne” og i hans tilfælde noble “gentleman”-agtige og særdeles veltalende og velargumenterede segment, samtidig med at han alligevel har et folkeligt træk og desuden har en hel del ret gennemført sans for humor, som jo altid er et point på plus-siden på folkelighedsskalaen.
   Men som politiker repræsenterer han rent faktisk ikke en reel opposition, var jo bl.a. en åbenlys vaccineapartheidstatstilhænger (!!) og har, når det kommer til stykket, intet ønske om at stoppe hverken masseindvandringen eller den slagne vej til den totalitære digitale diktaturstat, hvor befolkningen som bekendt har minimal indflydelse. Han er velkommen til at modbevise min påstand om at dette vil blive realiteten under en mulig Messerschmidt-regering. Det tror jeg så bare ikke på at han hverken kan eller vil, når det kommer til stykket.
   Lad os her i det følgende forestille os at han en dag bliver statsminister, som jeg har haft fornemmelsen af at man fra den danske magtelite har haft en plan om i et stykke tid, efter at have set en chokerende DR udsendelse om ham for nogle år siden- chokerende, fordi den var virkelig meget positivt vinklet. Og så tænker man at nogen indenfor systemet ønsker ham i en central position. Hvis det sker, kan det være sandsynligt at Mette Thiesen kan blive undervisningsminister i den regering, hun er jo oprindeligt lærerinde. Det vil formentlig ikke nødvendigvis være negativt. Men hun vil ikke være i stand til at ændre ved tingenes tilstand, for forudsætningerne for det vil være håbløse pga den fortsatte masseindvandring og islamisering af landet, samt den danske pædagogiks og skolepolitiks fuldstændige sammenbrud.
   Og hvis jeg har ret i min antagelse af at det åbenbart kun var muligheden for at blive en del af magteliten, der tiltrak hende til politik, som jeg forudsagde for et godt stykke tid siden og selv synes at jeg nu har fået ret i pga hendes skifte til er kendt “svigter”-parti (et parti, der begår vælgersvig med sin førte politik), så vil hun desværre gå over i politikerhistorien som endnu en indflydelsesløs levebrødsminister, der ikke var i stand til at ændre et komma ved Danmarks sammenbrud på sit fagområde. Triste udsigter…
   Det samme sagde jeg forøvrigt om Pernille Vermund for et godt stykke tid siden.

   • For ca tre år siden på hanen.. Indsæt https:// i stedet for de tre xxx så har du fulde link.

    Læs under Charles
    Jeg har ikke noget imod at blive irettesat, eller en god debat, man skal bare have argumenterne.
    Læg mærket til Pointene som gives på siderne. De fortæller en del om hvor folk står, både politisk og følelsesmæssig.

    xxxsnaphanen.dk/2019/12/19/norges-kurs-er-mod-nationalt-

    xxxsnaphanen.dk/2019/04/12/sjunnesson-skandinavisk-kulturkamp-del-2/#comment_start

    xxxsnaphanen.dk/2018/04/02/sweden-conservatives-being-silenced-on-social-media/#disqus_thread

    Det nedenstående er blevet slettet, fordi mosten ikke kunne tåles.
    ——————————————————-
    Korrespondance.

    Henning Jensen • 8 timer siden
    Norge er snart som Sverige!
    I Norge er godhedsindustrien, “Flyktninghjelpen”, begyndt at indsamle kritiske bemærkninger fra debattører, og udstille dem på Nettet!
    I “den gode sags tjeneste” hersker ingen moral, her er det ok med en offentlig gabestok til personer man er uenige med.
    https://www.flyktninghjelpe

    7
    •Svar•Del ›
    Avatar
    snaphanen Mod Henning Jensen • 6 timer siden
    Det her kan gå “hur långt som hälst.” Der tegner sig et virkeligt mareridt. Vi skulle gå den modsatte vej og sige: “Alt som ikke er trusler eller injurier, er tilladt.”

    4
    •Svar•Del ›
    Avatar
    sussebassa snaphanen • 3 timer siden
    ..og hva skulle vi oppnå med det..iallaf i Sverige..her er det mere en typ krigsstilstand allerede..viser til mitt innlegg.

    •Svar•Del ›
    Avatar
    sussebassa Henning Jensen • 3 timer siden
    I Sverige har vi dog den store førdelen at det finnes så mang ikkePK blogger/sider å diskutera på..som dom prover å stoppa igjennom å forlange at google/FB måste stramme inn ikkepk uttalande…altså våran ytrandefrihet..merks, men vi fortsetter endog. Vi har Val i Sverige i år, och sosseran med pk media er skitredde…med god grunn..SD och Åkesson mener flere exp innen google vil vinne valet…og då gjør dom såklart Alt for å hindre dette..provar.
    Tenk på de positive konsekvenser dette vil få for nabolenderne..Europa for øvrig.
    For et bråk det vil bli..Løfven har sagt han gjer seg inte..men det må han den lille skit..som på et bild lagt ut på FB.. gjorde typ hitlerhilsen..med en vri.
    Så typ baller det på seg ..ved at de som forsvarer Løfven, noen, ringer rundt og truer folk pr tlf..en slekning ble oppringt og kalt nazikjerring..flere gang..vi vet hvor du bor og skal oppsøke deg..lett å spore og anmeldt, videre til tingsretten for ulaga hot..
    Det strammer til seg i Sverige nå, och verre blir det jo nærmere valet vi kommer.

    1
    •Svar•Del ›
    Vis et nyt svar
    Avatar
    Charles Nielsen Henning Jensen • 4 timer siden
    Tiden er til at løslade Anders Behring Breivik, for så bliver Norge aldrig som Sverige.
    Vi ved jo at han er handlingens mand, at han så handlede på den måde, lige som ANC (Nelson Mandela) med terrorist virksomhed er en anden sag.

    •Rediger•Svar•Del ›
    Avatar
    snaphanen Mod Charles Nielsen • 4 timer siden
    Det er ikke det rigtige at sige til mig, der kom så tæt på den sag. Det ved du også godt.

    1
    •Svar•Del ›
    Avatar
    Charles Nielsen snaphanen • 4 timer siden
    Hvorfra skulle jeg vide at du kommer tæt på sagen om Breivik. ??
    Jeg mener stadig at han kan være med til at redde Norge fra Islams væmmelige kløer.
    Vi ved jo også, jeg tror endda vi er enige: Jens Stoltenberg´s uansvarlige indvandringspolitik ligger til grund for hele misseren.
    Havde Breivik blevet hørt , bare lidt efter i det Norske fremskridtsparti i stedet for eksklusion, så havde det hele ikke sket. Dette kan jeg sige, uden at favoritisere Breivik.
    Som bekendt: En sag har altid to sider. Derfor skal sagen ses fra to sider.
    Der hvor Islam forefindes er der altid ballade, så derfor håber jeg ikke, at jeg har såret dig personlig.

    Skriv: Så vi kan få det opklaret, hvorfor det ikke er rigtig at skrive det til dig.
    Det var jo Henning Jensen jeg svarede på.

    •Rediger•Svar•Del ›
    Avatar
    snaphanen Mod Charles Nielsen • 3 timer siden
    Hvor du skulle vide det fra? Her her er de 5.340 hits på “Breivik, Snaphanen”
    https://www.google.dk/searc

    Her er de 4.890 på “Snaphanen, Fjordman, Breivik”

    https://www.google.dk/searc

    Fjordman boede hos mig i det meste af fem år år efter at have måttet flygte fra Norge, så detaljerne i sagen kender jeg måske bedre end nogen anden i Danmark. Jeg skal ikke gentage dem her. Læs lidt på det, så forstår du, hvad jeg mener. Jeg vil ikke se sådan nogle kommentarer her, men da Disquss er i stykker, kan jeg ikke bare slette dig

    •Svar•Del ›
    Avatar
    Charles Nielsen snaphanen • 29 minutter siden
    Ahaaa: Nu forstår jeg bedre, at du tog sådan på vej. Følelser er et meget ømtålelig emne.

    Jeg googlede: Hvorfor flygtede Fjorman, og så fik jeg bl.a. linket: https://ekstrabladet.dk/112

    Den gav mig forståelsen af, at du tog det således.!
    Jeg har også følelser der kan blive ramt, også når jeg skriver, og hvis jeg ikke kan tåle det må jeg jo lade være med at skrive. Men nu er det jo dig der ejer Blogen, og jeg ved ikke, om du vidste hvad du selv kunne komme ud for, følelsesmæssig.

    Nu er det jo sådan, at det var Henning Jensen jeg svarede på. (Charles Nielsen → Henning Jensen) og ikke lige dig i dette tilfælde.
    Men derfor kan du jo godt blive ramt.

    Jeg holder forsat på at det er bedre at Breivik kunne hjælpe med Islam-problemet i stedet for at sidde i spjældet og ikke foretage sig noget.

    Hvad Fjorman angår kan jeg levende forestille mig hvordan han har haft det, familie og deslige kunne være gået i opløsning.
    MEN når man ved, at man ikke har haft en skid med Breivik at gøre, kan Breivik synes og skrive hvad som helst, Idol i manifestet eller alt andet, og de der tror på den, ka da bare smutte.
    Mit motto er: Sålænge samvittigheden er REN har man intet at frygte, men flygte kan man blive nød til for at få styr på det igen. Her sige jeg i samme forbindelse, godt man har vennerne og familien.

    Her til vil jeg også sige og det gælder KUN for mig selv: For jeg ikke støtte fra familien og vennerne i dette tilfælde, trods det at jeg ved, at jeg ikke har haft noget med ABB at gøre, kan de bare ryge og rejse. Det er hår kost, men lige til.

    Selvom det er hård kost en man NØD til at erkende , at medaljen har 2 sider. Disse 2 sider Skal forenes inden man har løsningen, og det er satme ikke nemt.

    Så er der lige een ting mere, forenklet:
    1. Havde Fremskridtspartiet lyttet til Breivik’s forslag om begrænsning af indvandring.

    2. Havde Breivik ikke været blevet ekskluderet fra Fremskridtspartiet, dengang han var medlem af det.

    3. Havde Jens Stoltenberg ikke været så letsindig, at udføre denne uansvarlige indvandringspolitik.

    4. Havde vælgerne stemt med ansvar.

    A. Havde Breivik ikke udført denne grusomme handling, og været blevet buret inde for det.
    B. Fjorman havde ikke været nød til at flygte samt, at følelserne ikke kogte over.

    Det SKAL ikke tydes således at favoritiserer Breivik handlinger, Det er side 2 i medaljen det drejer sig om.
    ANC´s handlinger favoritiserer jeg heller ikke, da de er ens med Breivik´s. Her vil jeg blæse på om de har folket med sig, for forkert er det.
    Politikere er bund og grund nogle falske størrelser, uanset farven på dem.

    Ingen af os er alt vidende, derfor skal vi (man) tale sammen.
    Hilsen Charles Nielsen

    Jeg kan se, at der ingen pil er opgående, fordi vi ikke er enige, eller fordi vi har en lille twist. Der skal være plads til ironi.
    De er nok bange for at blive slettet.

    •Rediger•Svar•Del ›

    Avatar
    Charles Nielsen snaphanen • 2 timer siden
    Ved at sige sandheden og se sagen fra to sider er det næsten uundgåelig at komme til at såre andre. Og det er ikke meningen.
    Løsningen er KUN selvfølgelig, at tale om det og IKKE ved bare at slette.

    Disse to link som her er givet, giver kun roderi. Jeg kan slet ikke se det relevante i det fremkomne, der vedrører det som jeg skrev til Henning Jensen, som du siger at det ikke er rigtig at sige til dig.
    Det giver ingen mening.

    Skriv: Hvorfor, det jeg har skrevet er sårende for dig.

    At Fjorman har været flygtet fra Norge, hvad er forbindelse har det, med det jeg skriver og Fjorman.?.

    Var Fjorman sat i forbindelse med Breivik, da han blev nød til at flygte. ?
    Jeg er for dum, for jeg aner det ikke.

    DU skriver: “Du vil ikke se sådan nogle kommentarer her.”
    Javel ja, men skriv lige hvorfor du ikke vil det, så kan vi to komme en løsning meget nærmere.
    Som et voksent menneske bør man ikke slette efter min mening, for det øger frustrationen over for den, der bliver slettet.
    Det er så absolut ingen løsning, bare at slette.

    Du skal ikke gå og tro at jeg skriver for at såre folk efter for godt befindende, eller er efter dig personlig. For det er forbudt siger min etik. Jeg skrive KUN inden for ytrings frihedens rammer, ellers var jeg blevet hængt til tørre i pinalhuset. (Buret inde) for længe siden.

    Du skriver selv: “Alt som ikke er trusler eller injurier, er tilladt.”
    Det indebærer: Ytringsfrihed under ansvar, det samme gælder også under folketingsvalg: Man skal afstemme med ansvar, og det har vælgerne ikke gjort i hele Skandinavien og hele EU. Derfor er der ballade, da islam er her.
    Det er vi nok enige om.
    Vi er ikke helt enig politisk, men vi skal være enige om at tale sammen. Og har jeg lavet nogen fodfejl vil det blive rettet. Og det gælder selvfølgelig også den anden vej.
    Ikke bare een vejs, men Tovejs kommunikation.

    snaphanen Mod Charles Nielsen • 6 timer siden
    Du må informere dig om nogle elementære ting. 1) Fjordman måtte flygte, fordi ABB angav ham som sin hovedinspiration. 2) ABB er en psykopatisk mand med schizofreni i familien, der myrdede uskyldige børn i massevis. Hvis man hylder ham, hører man ikke til her.

    3
    •Svar•Del ›

    Avatar
    Charles Nielsen snaphanen • 7 minutter siden
    Håber du vil læse det og disse tre pile der er kommet, disse vedkommende har heller ikke forstået noget. Jeg forsvarer mig og jeg argumenterer og vil debattere, ikke genere folk på deres følelser og alt andet uetiksk. Point og den bare. 🙂

    1. Bare rolig. Det har jeg beskrevet og forstået.
    Jeg gentager det jeg har skrevet for ca 7 Timer siden:
    “”” Ahaaa: Nu forstår jeg bedre, at du tog sådan på vej. Følelser er et meget ømtålelig emne.

    Jeg googlede: Hvorfor flygtede Fjorman, og så fik jeg bl.a. linket: https://ekstrabladet.dk/112

    Den gav mig forståelsen af, at du tog det således.!
    Jeg har også følelser der kan blive ramt, også når jeg skriver, og hvis jeg ikke kan tåle det må jeg jo lade være med at skrive. Men nu er det jo dig der ejer Blogen, og jeg ved ikke, om du vidste hvad du selv kunne komme ud for, følelsesmæssig.”””

    Jeg kan forstå at DET HAR DU IKKE LÆST.!

    2. Den har vi diskuteret før, om han er syg eller rask, og her retter jeg mig efter rettens afgørelse. så her er vi forsat uenige, men det skal ikke gøre os til fjender fra min side overhovedet.

    Du skriver minsandten: “”Hvis man hylder ham, hører man ikke til her.””
    Bevar mig vel, jeg regnede med at du har forstået noget af det jeg har skrevet. Ved bare at skrive denne sætning tyder på at du ikke har forstået en disse af hvad jeg har skrevet til dig. Det er i din fantasi der siger, at jeg hylder Breivik, for ellers var du ikke kommet med den.
    ——————————————————————–
    Dette har skrevet til en anden her: en 545977, kunne heller ikke helt forstå hvad jeg skrev om.

    Nu anvender du ordet ” aldrig retfærdig gøre hans handling” Nej det har du evig ret I. Og det er heller ikke det jeg vil.

    Jeg vil blot sige: Der findes en årsag til hans handlinger, selvom hans handlinger ikke kan retfærdiggøres.

    Så selvfølgelig kan årsagerne til hans handlinger være det som beskrevet. Vi kan jo selvfølgelig godt være uenig i årsagerne. Men så må du også komme med nogen andre årsager der er bedre end mine.!

    Du ved lige så godt som Jeg. Norge har ikke løst problemet “Islam” ved bare at putte Breivik i buret. Problemet er kæmpe stort SÅ stort at Norge stadig har et problem. Hele Skandinavien har et problem, som politikerne ikke GIDER, VIL eller KAN løse.
    Jer er meget bange for at der skal en borgerkrig til før problemet er løst.
    ——————————————————————–
    Jeg hylder hverken Breivik, Nelson Mandela eller Yasser Arafat, de er og var terrorister af værste skuffe.

    Yasser Arafat modtog endda fredsprisen i OSLO.
    Give en terrorist en fredspris, jammen hvor satan er vi henne. ?? Samt dette svin havde lige så mange uskyldige på samvittigheden.
    JO JO, Politikere er Bundrådne.

    Nu må du da kunne forstå hvad jeg skriver om. Jeg vil debattere årsagerne til det skete, og ikke hvor syg / rask idioten skulle have været.
    ————————————-“””””””””””””””””””””””””””””””””””””””
    Ved at læse dette, vil du se jeg ikke lægger fingrene imellem.
    Det eneste jeg ønsker er en god debat. Men der er for mange Pædagoger der sidder og modererer og censurerer. Og De der har siderne må forvente der kaan komme noget de ikke kan lide. sådan er ytringsfriheden. !

   • For ca tre år siden på hanen.. Indsæt https:// i stedet for de tre xxx så har du fulde link.

    Læs under Charles
    Jeg har ikke noget imod at blive irettesat, eller en god debat, man skal bare have argumenterne.
    Læg mærket til Pointene som gives på siderne. De fortæller en del om hvor folk står, både politisk og følelsesmæssig.

    xxxsnaphanen;dk/2019/12/19/norges-kurs-er-mod-nationalt-
    ;=.
    xxxsnaphanen;dk/2019/04/12/sjunnesson-skandinavisk-kulturkamp-del-2/#comment_start

    xxxsnaphanen;dk/2018/04/02/sweden-conservatives-being-silenced-on-social-media/#disqus_thread

    Det nedenstående er blevet slettet, fordi mosten ikke kunne tåles.
    ——————————————————-
    Korrespondance.

    Henning Jensen • 8 timer siden
    Norge er snart som Sverige!
    I Norge er godhedsindustrien, “Flyktninghjelpen”, begyndt at indsamle kritiske bemærkninger fra debattører, og udstille dem på Nettet!
    I “den gode sags tjeneste” hersker ingen moral, her er det ok med en offentlig gabestok til personer man er uenige med.
    https://www.flyktninghjelpe

    7
    •Svar•Del ›
    Avatar
    snaphanen Mod Henning Jensen • 6 timer siden
    Det her kan gå “hur långt som hälst.” Der tegner sig et virkeligt mareridt. Vi skulle gå den modsatte vej og sige: “Alt som ikke er trusler eller injurier, er tilladt.”

    4
    •Svar•Del ›
    Avatar
    sussebassa snaphanen • 3 timer siden
    ..og hva skulle vi oppnå med det..iallaf i Sverige..her er det mere en typ krigsstilstand allerede..viser til mitt innlegg.

    •Svar•Del ›
    Avatar
    sussebassa Henning Jensen • 3 timer siden
    I Sverige har vi dog den store førdelen at det finnes så mang ikkePK blogger/sider å diskutera på..som dom prover å stoppa igjennom å forlange at google/FB måste stramme inn ikkepk uttalande…altså våran ytrandefrihet..merks, men vi fortsetter endog. Vi har Val i Sverige i år, och sosseran med pk media er skitredde…med god grunn..SD och Åkesson mener flere exp innen google vil vinne valet…og då gjør dom såklart Alt for å hindre dette..provar.
    Tenk på de positive konsekvenser dette vil få for nabolenderne..Europa for øvrig.
    For et bråk det vil bli..Løfven har sagt han gjer seg inte..men det må han den lille skit..som på et bild lagt ut på FB.. gjorde typ hitlerhilsen..med en vri.
    Så typ baller det på seg ..ved at de som forsvarer Løfven, noen, ringer rundt og truer folk pr tlf..en slekning ble oppringt og kalt nazikjerring..flere gang..vi vet hvor du bor og skal oppsøke deg..lett å spore og anmeldt, videre til tingsretten for ulaga hot..
    Det strammer til seg i Sverige nå, och verre blir det jo nærmere valet vi kommer.

    1
    •Svar•Del ›
    Vis et nyt svar
    Avatar
    Charles Nielsen Henning Jensen • 4 timer siden
    Tiden er til at løslade Anders Behring Breivik, for så bliver Norge aldrig som Sverige.
    Vi ved jo at han er handlingens mand, at han så handlede på den måde, lige som ANC (Nelson Mandela) med terrorist virksomhed er en anden sag.

    •Rediger•Svar•Del ›
    Avatar
    snaphanen Mod Charles Nielsen • 4 timer siden
    Det er ikke det rigtige at sige til mig, der kom så tæt på den sag. Det ved du også godt.

    1
    •Svar•Del ›
    Avatar
    Charles Nielsen snaphanen • 4 timer siden
    Hvorfra skulle jeg vide at du kommer tæt på sagen om Breivik. ??
    Jeg mener stadig at han kan være med til at redde Norge fra Islams væmmelige kløer.
    Vi ved jo også, jeg tror endda vi er enige: Jens Stoltenberg´s uansvarlige indvandringspolitik ligger til grund for hele misseren.
    Havde Breivik blevet hørt , bare lidt efter i det Norske fremskridtsparti i stedet for eksklusion, så havde det hele ikke sket. Dette kan jeg sige, uden at favoritisere Breivik.
    Som bekendt: En sag har altid to sider. Derfor skal sagen ses fra to sider.
    Der hvor Islam forefindes er der altid ballade, så derfor håber jeg ikke, at jeg har såret dig personlig.

    Skriv: Så vi kan få det opklaret, hvorfor det ikke er rigtig at skrive det til dig.
    Det var jo Henning Jensen jeg svarede på.

    •Rediger•Svar•Del ›
    Avatar
    snaphanen Mod Charles Nielsen • 3 timer siden
    Hvor du skulle vide det fra? Her her er de 5.340 hits på “Breivik, Snaphanen”

    YYYYgoogle.dk/searc…

    Her er de 4.890 på “Snaphanen, Fjordman, Breivik”
    YYYY=https://www.

    YYYYgoogle.dk/searc…

    Fjordman boede hos mig i det meste af fem år år efter at have måttet flygte fra Norge, så detaljerne i sagen kender jeg måske bedre end nogen anden i Danmark. Jeg skal ikke gentage dem her. Læs lidt på det, så forstår du, hvad jeg mener. Jeg vil ikke se sådan nogle kommentarer her, men da Disquss er i stykker, kan jeg ikke bare slette dig

    •Svar•Del ›
    Avatar
    Charles Nielsen snaphanen • 29 minutter siden
    Ahaaa: Nu forstår jeg bedre, at du tog sådan på vej. Følelser er et meget ømtålelig emne.

    Jeg googlede: Hvorfor flygtede Fjorman, og så fik jeg bl.a. linket: https://ekstrabladet.dk/112

    Den gav mig forståelsen af, at du tog det således.!
    Jeg har også følelser der kan blive ramt, også når jeg skriver, og hvis jeg ikke kan tåle det må jeg jo lade være med at skrive. Men nu er det jo dig der ejer Blogen, og jeg ved ikke, om du vidste hvad du selv kunne komme ud for, følelsesmæssig.

    Nu er det jo sådan, at det var Henning Jensen jeg svarede på. (Charles Nielsen → Henning Jensen) og ikke lige dig i dette tilfælde.
    Men derfor kan du jo godt blive ramt.

    Jeg holder forsat på at det er bedre at Breivik kunne hjælpe med Islam-problemet i stedet for at sidde i spjældet og ikke foretage sig noget.

    Hvad Fjorman angår kan jeg levende forestille mig hvordan han har haft det, familie og deslige kunne være gået i opløsning.
    MEN når man ved, at man ikke har haft en skid med Breivik at gøre, kan Breivik synes og skrive hvad som helst, Idol i manifestet eller alt andet, og de der tror på den, ka da bare smutte.
    Mit motto er: Sålænge samvittigheden er REN har man intet at frygte, men flygte kan man blive nød til for at få styr på det igen. Her sige jeg i samme forbindelse, godt man har vennerne og familien.

    Her til vil jeg også sige og det gælder KUN for mig selv: For jeg ikke støtte fra familien og vennerne i dette tilfælde, trods det at jeg ved, at jeg ikke har haft noget med ABB at gøre, kan de bare ryge og rejse. Det er hår kost, men lige til.

    Selvom det er hård kost en man NØD til at erkende , at medaljen har 2 sider. Disse 2 sider Skal forenes inden man har løsningen, og det er satme ikke nemt.

    Så er der lige een ting mere, forenklet:
    1. Havde Fremskridtspartiet lyttet til Breivik’s forslag om begrænsning af indvandring.

    2. Havde Breivik ikke været blevet ekskluderet fra Fremskridtspartiet, dengang han var medlem af det.

    3. Havde Jens Stoltenberg ikke været så letsindig, at udføre denne uansvarlige indvandringspolitik.

    4. Havde vælgerne stemt med ansvar.

    A. Havde Breivik ikke udført denne grusomme handling, og været blevet buret inde for det.
    B. Fjorman havde ikke været nød til at flygte samt, at følelserne ikke kogte over.

    Det SKAL ikke tydes således at favoritiserer Breivik handlinger, Det er side 2 i medaljen det drejer sig om.
    ANC´s handlinger favoritiserer jeg heller ikke, da de er ens med Breivik´s. Her vil jeg blæse på om de har folket med sig, for forkert er det.
    Politikere er bund og grund nogle falske størrelser, uanset farven på dem.

    Ingen af os er alt vidende, derfor skal vi (man) tale sammen.
    Hilsen Charles Nielsen

    Jeg kan se, at der ingen pil er opgående, fordi vi ikke er enige, eller fordi vi har en lille twist. Der skal være plads til ironi.
    De er nok bange for at blive slettet.

    •Rediger•Svar•Del ›

    Avatar
    Charles Nielsen snaphanen • 2 timer siden
    Ved at sige sandheden og se sagen fra to sider er det næsten uundgåelig at komme til at såre andre. Og det er ikke meningen.
    Løsningen er KUN selvfølgelig, at tale om det og IKKE ved bare at slette.

    Disse to link som her er givet, giver kun roderi. Jeg kan slet ikke se det relevante i det fremkomne, der vedrører det som jeg skrev til Henning Jensen, som du siger at det ikke er rigtig at sige til dig.
    Det giver ingen mening.

    Skriv: Hvorfor, det jeg har skrevet er sårende for dig.

    At Fjorman har været flygtet fra Norge, hvad er forbindelse har det, med det jeg skriver og Fjorman.?.

    Var Fjorman sat i forbindelse med Breivik, da han blev nød til at flygte. ?
    Jeg er for dum, for jeg aner det ikke.

    DU skriver: “Du vil ikke se sådan nogle kommentarer her.”
    Javel ja, men skriv lige hvorfor du ikke vil det, så kan vi to komme en løsning meget nærmere.
    Som et voksent menneske bør man ikke slette efter min mening, for det øger frustrationen over for den, der bliver slettet.
    Det er så absolut ingen løsning, bare at slette.

    Du skal ikke gå og tro at jeg skriver for at såre folk efter for godt befindende, eller er efter dig personlig. For det er forbudt siger min etik. Jeg skrive KUN inden for ytrings frihedens rammer, ellers var jeg blevet hængt til tørre i pinalhuset. (Buret inde) for længe siden.

    Du skriver selv: “Alt som ikke er trusler eller injurier, er tilladt.”
    Det indebærer: Ytringsfrihed under ansvar, det samme gælder også under folketingsvalg: Man skal afstemme med ansvar, og det har vælgerne ikke gjort i hele Skandinavien og hele EU. Derfor er der ballade, da islam er her.
    Det er vi nok enige om.
    Vi er ikke helt enig politisk, men vi skal være enige om at tale sammen. Og har jeg lavet nogen fodfejl vil det blive rettet. Og det gælder selvfølgelig også den anden vej.
    Ikke bare een vejs, men Tovejs kommunikation.

    snaphanen Mod Charles Nielsen • 6 timer siden
    Du må informere dig om nogle elementære ting. 1) Fjordman måtte flygte, fordi ABB angav ham som sin hovedinspiration. 2) ABB er en psykopatisk mand med schizofreni i familien, der myrdede uskyldige børn i massevis. Hvis man hylder ham, hører man ikke til her.

    3
    •Svar•Del ›

    Avatar
    Charles Nielsen snaphanen • 7 minutter siden
    Håber du vil læse det og disse tre pile der er kommet, disse vedkommende har heller ikke forstået noget. Jeg forsvarer mig og jeg argumenterer og vil debattere, ikke genere folk på deres følelser og alt andet uetiksk. Point og den bare. 🙂

    1. Bare rolig. Det har jeg beskrevet og forstået.
    Jeg gentager det jeg har skrevet for ca 7 Timer siden:
    “”” Ahaaa: Nu forstår jeg bedre, at du tog sådan på vej. Følelser er et meget ømtålelig emne.

    Jeg googlede: Hvorfor flygtede Fjorman, og så fik jeg bl.a. linket: xxxekstrabladet.dk/112…

    Den gav mig forståelsen af, at du tog det således.!
    Jeg har også følelser der kan blive ramt, også når jeg skriver, og hvis jeg ikke kan tåle det må jeg jo lade være med at skrive. Men nu er det jo dig der ejer Blogen, og jeg ved ikke, om du vidste hvad du selv kunne komme ud for, følelsesmæssig.”””

    Jeg kan forstå at DET HAR DU IKKE LÆST.!

    2. Den har vi diskuteret før, om han er syg eller rask, og her retter jeg mig efter rettens afgørelse. så her er vi forsat uenige, men det skal ikke gøre os til fjender fra min side overhovedet.

    Du skriver minsandten: “”Hvis man hylder ham, hører man ikke til her.””
    Bevar mig vel, jeg regnede med at du har forstået noget af det jeg har skrevet. Ved bare at skrive denne sætning tyder på at du ikke har forstået en disse af hvad jeg har skrevet til dig. Det er i din fantasi der siger, at jeg hylder Breivik, for ellers var du ikke kommet med den.
    ——————————————————————–
    Dette har skrevet til en anden her: en 545977, kunne heller ikke helt forstå hvad jeg skrev om.

    Nu anvender du ordet ” aldrig retfærdig gøre hans handling” Nej det har du evig ret I. Og det er heller ikke det jeg vil.

    Jeg vil blot sige: Der findes en årsag til hans handlinger, selvom hans handlinger ikke kan retfærdiggøres.

    Så selvfølgelig kan årsagerne til hans handlinger være det som beskrevet. Vi kan jo selvfølgelig godt være uenig i årsagerne. Men så må du også komme med nogen andre årsager der er bedre end mine.!

    Du ved lige så godt som Jeg. Norge har ikke løst problemet “Islam” ved bare at putte Breivik i buret. Problemet er kæmpe stort SÅ stort at Norge stadig har et problem. Hele Skandinavien har et problem, som politikerne ikke GIDER, VIL eller KAN løse.
    Jer er meget bange for at der skal en borgerkrig til før problemet er løst.
    ——————————————————————–
    Jeg hylder hverken Breivik, Nelson Mandela eller Yasser Arafat, de er og var terrorister af værste skuffe.

    Yasser Arafat modtog endda fredsprisen i OSLO.
    Give en terrorist en fredspris, jammen hvor satan er vi henne. ?? Samt dette svin havde lige så mange uskyldige på samvittigheden.
    JO JO, Politikere er Bundrådne.

    Nu må du da kunne forstå hvad jeg skriver om. Jeg vil debattere årsagerne til det skete, og ikke hvor syg / rask idioten skulle have været.
    ————————————-“””””””””””””””””””””””””””””””””””””””
    Ved at læse dette, vil du se jeg ikke lægger fingrene imellem.
    Det eneste jeg ønsker er en god debat. Men der er for mange Pædagoger der sidder og modererer og censurerer. Og De der har siderne må forvente der kan komme noget de ikke kan lide. sådan er ytringsfriheden. !
    Det bedste ville være ufør læsning, Copyér det hele udfyld linkene.

   • Ja stort set alle der er valgt ind i Folketinget sidder der kun oå baggrund af en enkelt ‘Ting’e: Nemlig for egen vindings skyld.
    Det kan næsten ikke være mere tydeligt efterhånden. Og dette uanset hvilken side af det politiske spektrum man har sit ståsted…
    Dansk Folkeparti vil gerne fremstå som det pæne noble parti for danskheden med det bløde hjerte… Kan det næsten blive mere hyklerisk.
    Under hele valgkampen sidste år havde DF en meget profileret email adresse som man opfordrede folk til at skrive ind til omkring oplevelserne i det mere og mere befolkningsudskiftede land: Jeg forsøgte flere gange med laaange faktuelle og nøgterne egen-oplevede situationer mm. at skrive til dem på denne adr: Men intet svar overhovedet kom der retur til mig.
    Ja, og hvor mon dog dette ? Var mine henvendelser omkring masseindvandring, multi-kulti og Islam alliegevel gået hen og blevet lige lidt for skrap ¨kost¨ for det nu pæne og blankpolerede DF ???
    Er det måske i virkeligheden der vi skal hen ?
    Morten Messerschmidt går vel snart på syge-orlov sammen med alle de andre derinde der allerede har gjort de: Velsagtens med stress som årsag.
    Ja, og så har vi selvf. den mest klamme magtliderlige taburat klæber af dem alle Lars Løkke.
    Altså den mand har kun EN ting i hovedet at få afskaffet nationalstaten Danmark og få os langt ind i WEF’s maskinrum og endda endnu længere med i de forbandede internationale konventioner, som han jo med stor glæde, og velsagtens igen for egen vindings skyld elsker at sætte sin signatur på.
    Det er kørt helt af sporet og stukket helt og aldeles af på afveje med vores såkaldte frie demokrati og folkestyre med magtkyniske og korrumperede selvoptagede landsforræderiske politikere.
    Det er så komisk at se når vores fascistleder gir den hele armen når hun skal beklage den ene og den anden sygemelding og udfald fra den monster-regering der er blevet sammensat.
    Slette-Mette-Mink med den såkladte illusoriske ‘stramme’ udlændingepolitk, som aldrig har eksisteret.
    Alt imens udskammes danernes lys Rasmus Paludan i stort set alle medier for at være oprindelsen til alt det onde og vederstyggelige der forekommer i verdens gang pt…det er ufatteligt.
    Rasmus Paludan er en rigtig god lakmusprøve på hvordan tingenes tilstand egentligt har udviklet sig til i vores samfund.
    Det hele er sygt og man ikke og vil ikke se de reélle realiteter i øjnene at vores samfund er under afvikling og er ved at blive overtaget af fremmede mørke middelalderlige kræfter…
    Jeg har fået nok af MSM og statsstøttede licensbetalte medier!

 3. For ca tre år siden på hanen.. Indsæthttps:// i stedet for de tre xxx så har du fulde link.

  Læs under Charles
  Jeg har ikke noget imod at blive irettesat, eller en god debat, man skal bare have argumenterne.
  Læg mærket til Pointene som gives på siderne. De fortæller en del om hvor folk står, både politisk og følelsesmæssig.

  xxxsnaphanen.dk/2019/12/19/norges-kurs-er-mod-nationalt-

  xxxsnaphanen.dk/2019/04/12/sjunnesson-skandinavisk-kulturkamp-del-2/#comment_start

  xxxsnaphanen.dk/2018/04/02/sweden-conservatives-being-silenced-on-social-media/#disqus_thread

  Det nedenstående er blevet slettet, fordi mosten ikke kunne tåles.
  ——————————————————-
  Korrespondance.

  Henning Jensen • 8 timer siden
  Norge er snart som Sverige!
  I Norge er godhedsindustrien, “Flyktninghjelpen”, begyndt at indsamle kritiske bemærkninger fra debattører, og udstille dem på Nettet!
  I “den gode sags tjeneste” hersker ingen moral, her er det ok med en offentlig gabestok til personer man er uenige med.
  https://www.flyktninghjelpe

  7
  •Svar•Del ›
  Avatar
  snaphanen Mod Henning Jensen • 6 timer siden
  Det her kan gå “hur långt som hälst.” Der tegner sig et virkeligt mareridt. Vi skulle gå den modsatte vej og sige: “Alt som ikke er trusler eller injurier, er tilladt.”

  4
  •Svar•Del ›
  Avatar
  sussebassa snaphanen • 3 timer siden
  ..og hva skulle vi oppnå med det..iallaf i Sverige..her er det mere en typ krigsstilstand allerede..viser til mitt innlegg.

  •Svar•Del ›
  Avatar
  sussebassa Henning Jensen • 3 timer siden
  I Sverige har vi dog den store førdelen at det finnes så mang ikkePK blogger/sider å diskutera på..som dom prover å stoppa igjennom å forlange at google/FB måste stramme inn ikkepk uttalande…altså våran ytrandefrihet..merks, men vi fortsetter endog. Vi har Val i Sverige i år, och sosseran med pk media er skitredde…med god grunn..SD och Åkesson mener flere exp innen google vil vinne valet…og då gjør dom såklart Alt for å hindre dette..provar.
  Tenk på de positive konsekvenser dette vil få for nabolenderne..Europa for øvrig.
  For et bråk det vil bli..Løfven har sagt han gjer seg inte..men det må han den lille skit..som på et bild lagt ut på FB.. gjorde typ hitlerhilsen..med en vri.
  Så typ baller det på seg ..ved at de som forsvarer Løfven, noen, ringer rundt og truer folk pr tlf..en slekning ble oppringt og kalt nazikjerring..flere gang..vi vet hvor du bor og skal oppsøke deg..lett å spore og anmeldt, videre til tingsretten for ulaga hot..
  Det strammer til seg i Sverige nå, och verre blir det jo nærmere valet vi kommer.

  1
  •Svar•Del ›
  Vis et nyt svar
  Avatar
  Charles Nielsen Henning Jensen • 4 timer siden
  Tiden er til at løslade Anders Behring Breivik, for så bliver Norge aldrig som Sverige.
  Vi ved jo at han er handlingens mand, at han så handlede på den måde, lige som ANC (Nelson Mandela) med terrorist virksomhed er en anden sag.

  •Rediger•Svar•Del ›
  Avatar
  snaphanen Mod Charles Nielsen • 4 timer siden
  Det er ikke det rigtige at sige til mig, der kom så tæt på den sag. Det ved du også godt.

  1
  •Svar•Del ›
  Avatar
  Charles Nielsen snaphanen • 4 timer siden
  Hvorfra skulle jeg vide at du kommer tæt på sagen om Breivik. ??
  Jeg mener stadig at han kan være med til at redde Norge fra Islams væmmelige kløer.
  Vi ved jo også, jeg tror endda vi er enige: Jens Stoltenberg´s uansvarlige indvandringspolitik ligger til grund for hele misseren.
  Havde Breivik blevet hørt , bare lidt efter i det Norske fremskridtsparti i stedet for eksklusion, så havde det hele ikke sket. Dette kan jeg sige, uden at favoritisere Breivik.
  Som bekendt: En sag har altid to sider. Derfor skal sagen ses fra to sider.
  Der hvor Islam forefindes er der altid ballade, så derfor håber jeg ikke, at jeg har såret dig personlig.

  Skriv: Så vi kan få det opklaret, hvorfor det ikke er rigtig at skrive det til dig.
  Det var jo Henning Jensen jeg svarede på.

  •Rediger•Svar•Del ›
  Avatar
  snaphanen Mod Charles Nielsen • 3 timer siden
  Hvor du skulle vide det fra? Her her er de 5.340 hits på “Breivik, Snaphanen”
  https://www.google.dk/searc

  Her er de 4.890 på “Snaphanen, Fjordman, Breivik”

  https://www.google.dk/searc

  Fjordman boede hos mig i det meste af fem år år efter at have måttet flygte fra Norge, så detaljerne i sagen kender jeg måske bedre end nogen anden i Danmark. Jeg skal ikke gentage dem her. Læs lidt på det, så forstår du, hvad jeg mener. Jeg vil ikke se sådan nogle kommentarer her, men da Disquss er i stykker, kan jeg ikke bare slette dig

  •Svar•Del ›
  Avatar
  Charles Nielsen snaphanen • 29 minutter siden
  Ahaaa: Nu forstår jeg bedre, at du tog sådan på vej. Følelser er et meget ømtålelig emne.

  Jeg googlede: Hvorfor flygtede Fjorman, og så fik jeg bl.a. linket: https://ekstrabladet.dk/112

  Den gav mig forståelsen af, at du tog det således.!
  Jeg har også følelser der kan blive ramt, også når jeg skriver, og hvis jeg ikke kan tåle det må jeg jo lade være med at skrive. Men nu er det jo dig der ejer Blogen, og jeg ved ikke, om du vidste hvad du selv kunne komme ud for, følelsesmæssig.

  Nu er det jo sådan, at det var Henning Jensen jeg svarede på. (Charles Nielsen → Henning Jensen) og ikke lige dig i dette tilfælde.
  Men derfor kan du jo godt blive ramt.

  Jeg holder forsat på at det er bedre at Breivik kunne hjælpe med Islam-problemet i stedet for at sidde i spjældet og ikke foretage sig noget.

  Hvad Fjorman angår kan jeg levende forestille mig hvordan han har haft det, familie og deslige kunne være gået i opløsning.
  MEN når man ved, at man ikke har haft en skid med Breivik at gøre, kan Breivik synes og skrive hvad som helst, Idol i manifestet eller alt andet, og de der tror på den, ka da bare smutte.
  Mit motto er: Sålænge samvittigheden er REN har man intet at frygte, men flygte kan man blive nød til for at få styr på det igen. Her sige jeg i samme forbindelse, godt man har vennerne og familien.

  Her til vil jeg også sige og det gælder KUN for mig selv: For jeg ikke støtte fra familien og vennerne i dette tilfælde, trods det at jeg ved, at jeg ikke har haft noget med ABB at gøre, kan de bare ryge og rejse. Det er hår kost, men lige til.

  Selvom det er hård kost en man NØD til at erkende , at medaljen har 2 sider. Disse 2 sider Skal forenes inden man har løsningen, og det er satme ikke nemt.

  Så er der lige een ting mere, forenklet:
  1. Havde Fremskridtspartiet lyttet til Breivik’s forslag om begrænsning af indvandring.

  2. Havde Breivik ikke været blevet ekskluderet fra Fremskridtspartiet, dengang han var medlem af det.

  3. Havde Jens Stoltenberg ikke været så letsindig, at udføre denne uansvarlige indvandringspolitik.

  4. Havde vælgerne stemt med ansvar.

  A. Havde Breivik ikke udført denne grusomme handling, og været blevet buret inde for det.
  B. Fjorman havde ikke været nød til at flygte samt, at følelserne ikke kogte over.

  Det SKAL ikke tydes således at favoritiserer Breivik handlinger, Det er side 2 i medaljen det drejer sig om.
  ANC´s handlinger favoritiserer jeg heller ikke, da de er ens med Breivik´s. Her vil jeg blæse på om de har folket med sig, for forkert er det.
  Politikere er bund og grund nogle falske størrelser, uanset farven på dem.

  Ingen af os er alt vidende, derfor skal vi (man) tale sammen.
  Hilsen Charles Nielsen

  Jeg kan se, at der ingen pil er opgående, fordi vi ikke er enige, eller fordi vi har en lille twist. Der skal være plads til ironi.
  De er nok bange for at blive slettet.

  •Rediger•Svar•Del ›

  Avatar
  Charles Nielsen snaphanen • 2 timer siden
  Ved at sige sandheden og se sagen fra to sider er det næsten uundgåelig at komme til at såre andre. Og det er ikke meningen.
  Løsningen er KUN selvfølgelig, at tale om det og IKKE ved bare at slette.

  Disse to link som her er givet, giver kun roderi. Jeg kan slet ikke se det relevante i det fremkomne, der vedrører det som jeg skrev til Henning Jensen, som du siger at det ikke er rigtig at sige til dig.
  Det giver ingen mening.

  Skriv: Hvorfor, det jeg har skrevet er sårende for dig.

  At Fjorman har været flygtet fra Norge, hvad er forbindelse har det, med det jeg skriver og Fjorman.?.

  Var Fjorman sat i forbindelse med Breivik, da han blev nød til at flygte. ?
  Jeg er for dum, for jeg aner det ikke.

  DU skriver: “Du vil ikke se sådan nogle kommentarer her.”
  Javel ja, men skriv lige hvorfor du ikke vil det, så kan vi to komme en løsning meget nærmere.
  Som et voksent menneske bør man ikke slette efter min mening, for det øger frustrationen over for den, der bliver slettet.
  Det er så absolut ingen løsning, bare at slette.

  Du skal ikke gå og tro at jeg skriver for at såre folk efter for godt befindende, eller er efter dig personlig. For det er forbudt siger min etik. Jeg skrive KUN inden for ytrings frihedens rammer, ellers var jeg blevet hængt til tørre i pinalhuset. (Buret inde) for længe siden.

  Du skriver selv: “Alt som ikke er trusler eller injurier, er tilladt.”
  Det indebærer: Ytringsfrihed under ansvar, det samme gælder også under folketingsvalg: Man skal afstemme med ansvar, og det har vælgerne ikke gjort i hele Skandinavien og hele EU. Derfor er der ballade, da islam er her.
  Det er vi nok enige om.
  Vi er ikke helt enig politisk, men vi skal være enige om at tale sammen. Og har jeg lavet nogen fodfejl vil det blive rettet. Og det gælder selvfølgelig også den anden vej.
  Ikke bare een vejs, men Tovejs kommunikation.

  snaphanen Mod Charles Nielsen • 6 timer siden
  Du må informere dig om nogle elementære ting. 1) Fjordman måtte flygte, fordi ABB angav ham som sin hovedinspiration. 2) ABB er en psykopatisk mand med schizofreni i familien, der myrdede uskyldige børn i massevis. Hvis man hylder ham, hører man ikke til her.

  3
  •Svar•Del ›

  Avatar
  Charles Nielsen snaphanen • 7 minutter siden
  Håber du vil læse det og disse tre pile der er kommet, disse vedkommende har heller ikke forstået noget. Jeg forsvarer mig og jeg argumenterer og vil debattere, ikke genere folk på deres følelser og alt andet uetiksk. Point og den bare. 🙂

  1. Bare rolig. Det har jeg beskrevet og forstået.
  Jeg gentager det jeg har skrevet for ca 7 Timer siden:
  “”” Ahaaa: Nu forstår jeg bedre, at du tog sådan på vej. Følelser er et meget ømtålelig emne.

  Jeg googlede: Hvorfor flygtede Fjorman, og så fik jeg bl.a. linket: https://ekstrabladet.dk/112

  Den gav mig forståelsen af, at du tog det således.!
  Jeg har også følelser der kan blive ramt, også når jeg skriver, og hvis jeg ikke kan tåle det må jeg jo lade være med at skrive. Men nu er det jo dig der ejer Blogen, og jeg ved ikke, om du vidste hvad du selv kunne komme ud for, følelsesmæssig.”””

  Jeg kan forstå at DET HAR DU IKKE LÆST.!

  2. Den har vi diskuteret før, om han er syg eller rask, og her retter jeg mig efter rettens afgørelse. så her er vi forsat uenige, men det skal ikke gøre os til fjender fra min side overhovedet.

  Du skriver minsandten: “”Hvis man hylder ham, hører man ikke til her.””
  Bevar mig vel, jeg regnede med at du har forstået noget af det jeg har skrevet. Ved bare at skrive denne sætning tyder på at du ikke har forstået en disse af hvad jeg har skrevet til dig. Det er i din fantasi der siger, at jeg hylder Breivik, for ellers var du ikke kommet med den.
  ——————————————————————–
  Dette har skrevet til en anden her: en 545977, kunne heller ikke helt forstå hvad jeg skrev om.

  Nu anvender du ordet ” aldrig retfærdig gøre hans handling” Nej det har du evig ret I. Og det er heller ikke det jeg vil.

  Jeg vil blot sige: Der findes en årsag til hans handlinger, selvom hans handlinger ikke kan retfærdiggøres.

  Så selvfølgelig kan årsagerne til hans handlinger være det som beskrevet. Vi kan jo selvfølgelig godt være uenig i årsagerne. Men så må du også komme med nogen andre årsager der er bedre end mine.!

  Du ved lige så godt som Jeg. Norge har ikke løst problemet “Islam” ved bare at putte Breivik i buret. Problemet er kæmpe stort SÅ stort at Norge stadig har et problem. Hele Skandinavien har et problem, som politikerne ikke GIDER, VIL eller KAN løse.
  Jer er meget bange for at der skal en borgerkrig til før problemet er løst.
  ——————————————————————–
  Jeg hylder hverken Breivik, Nelson Mandela eller Yasser Arafat, de er og var terrorister af værste skuffe.

  Yasser Arafat modtog endda fredsprisen i OSLO.
  Give en terrorist en fredspris, jammen hvor satan er vi henne. ?? Samt dette svin havde lige så mange uskyldige på samvittigheden.
  JO JO, Politikere er Bundrådne.

  Nu må du da kunne forstå hvad jeg skriver om. Jeg vil debattere årsagerne til det skete, og ikke hvor syg / rask idioten skulle have været.
  ————————————-“””””””””””””””””””””””””””””””””””””””
  Ved at læse dette, vil du se jeg ikke lægger fingrene imellem.
  Det eneste jeg ønsker er en god debat. Men der er for mange Pædagoger der sidder og modererer og censurerer. Og De der har siderne må forvente der kaan komme noget de ikke kan lide. sådan er ytringsfriheden. !

 4. For ca tre år siden på hanen.. Indsæt https:// i stedet for de tre xxx så har du fulde link.

  Læs under Charles
  Jeg har ikke noget imod at blive irettesat, eller en god debat, man skal bare have argumenterne.
  Læg mærket til Pointene som gives på siderne. De fortæller en del om hvor folk står, både politisk og følelsesmæssig.

  xxxsnaphanen;dk/2019/12/19/norges-kurs-er-mod-nationalt-
  ;=.
  xxxsnaphanen;dk/2019/04/12/sjunnesson-skandinavisk-kulturkamp-del-2/#comment_start

  xxxsnaphanen;dk/2018/04/02/sweden-conservatives-being-silenced-on-social-media/#disqus_thread

  Det nedenstående er blevet slettet, fordi mosten ikke kunne tåles.
  ——————————————————-
  Korrespondance.

  Henning Jensen • 8 timer siden
  Norge er snart som Sverige!
  I Norge er godhedsindustrien, “Flyktninghjelpen”, begyndt at indsamle kritiske bemærkninger fra debattører, og udstille dem på Nettet!
  I “den gode sags tjeneste” hersker ingen moral, her er det ok med en offentlig gabestok til personer man er uenige med.
  https://www.flyktninghjelpe

  7
  •Svar•Del ›
  Avatar
  snaphanen Mod Henning Jensen • 6 timer siden
  Det her kan gå “hur långt som hälst.” Der tegner sig et virkeligt mareridt. Vi skulle gå den modsatte vej og sige: “Alt som ikke er trusler eller injurier, er tilladt.”

  4
  •Svar•Del ›
  Avatar
  sussebassa snaphanen • 3 timer siden
  ..og hva skulle vi oppnå med det..iallaf i Sverige..her er det mere en typ krigsstilstand allerede..viser til mitt innlegg.

  •Svar•Del ›
  Avatar
  sussebassa Henning Jensen • 3 timer siden
  I Sverige har vi dog den store førdelen at det finnes så mang ikkePK blogger/sider å diskutera på..som dom prover å stoppa igjennom å forlange at google/FB måste stramme inn ikkepk uttalande…altså våran ytrandefrihet..merks, men vi fortsetter endog. Vi har Val i Sverige i år, och sosseran med pk media er skitredde…med god grunn..SD och Åkesson mener flere exp innen google vil vinne valet…og då gjør dom såklart Alt for å hindre dette..provar.
  Tenk på de positive konsekvenser dette vil få for nabolenderne..Europa for øvrig.
  For et bråk det vil bli..Løfven har sagt han gjer seg inte..men det må han den lille skit..som på et bild lagt ut på FB.. gjorde typ hitlerhilsen..med en vri.
  Så typ baller det på seg ..ved at de som forsvarer Løfven, noen, ringer rundt og truer folk pr tlf..en slekning ble oppringt og kalt nazikjerring..flere gang..vi vet hvor du bor og skal oppsøke deg..lett å spore og anmeldt, videre til tingsretten for ulaga hot..
  Det strammer til seg i Sverige nå, och verre blir det jo nærmere valet vi kommer.

  1
  •Svar•Del ›
  Vis et nyt svar
  Avatar
  Charles Nielsen Henning Jensen • 4 timer siden
  Tiden er til at løslade Anders Behring Breivik, for så bliver Norge aldrig som Sverige.
  Vi ved jo at han er handlingens mand, at han så handlede på den måde, lige som ANC (Nelson Mandela) med terrorist virksomhed er en anden sag.

  •Rediger•Svar•Del ›
  Avatar
  snaphanen Mod Charles Nielsen • 4 timer siden
  Det er ikke det rigtige at sige til mig, der kom så tæt på den sag. Det ved du også godt.

  1
  •Svar•Del ›
  Avatar
  Charles Nielsen snaphanen • 4 timer siden
  Hvorfra skulle jeg vide at du kommer tæt på sagen om Breivik. ??
  Jeg mener stadig at han kan være med til at redde Norge fra Islams væmmelige kløer.
  Vi ved jo også, jeg tror endda vi er enige: Jens Stoltenberg´s uansvarlige indvandringspolitik ligger til grund for hele misseren.
  Havde Breivik blevet hørt , bare lidt efter i det Norske fremskridtsparti i stedet for eksklusion, så havde det hele ikke sket. Dette kan jeg sige, uden at favoritisere Breivik.
  Som bekendt: En sag har altid to sider. Derfor skal sagen ses fra to sider.
  Der hvor Islam forefindes er der altid ballade, så derfor håber jeg ikke, at jeg har såret dig personlig.

  Skriv: Så vi kan få det opklaret, hvorfor det ikke er rigtig at skrive det til dig.
  Det var jo Henning Jensen jeg svarede på.

  •Rediger•Svar•Del ›
  Avatar
  snaphanen Mod Charles Nielsen • 3 timer siden
  Hvor du skulle vide det fra? Her her er de 5.340 hits på “Breivik, Snaphanen”
  https://www.google.dk/searc

  Her er de 4.890 på “Snaphanen, Fjordman, Breivik”

  https://www.google.dk/searc

  Fjordman boede hos mig i det meste af fem år år efter at have måttet flygte fra Norge, så detaljerne i sagen kender jeg måske bedre end nogen anden i Danmark. Jeg skal ikke gentage dem her. Læs lidt på det, så forstår du, hvad jeg mener. Jeg vil ikke se sådan nogle kommentarer her, men da Disquss er i stykker, kan jeg ikke bare slette dig

  •Svar•Del ›
  Avatar
  Charles Nielsen snaphanen • 29 minutter siden
  Ahaaa: Nu forstår jeg bedre, at du tog sådan på vej. Følelser er et meget ømtålelig emne.

  Jeg googlede: Hvorfor flygtede Fjorman, og så fik jeg bl.a. linket: https://ekstrabladet.dk/112

  Den gav mig forståelsen af, at du tog det således.!
  Jeg har også følelser der kan blive ramt, også når jeg skriver, og hvis jeg ikke kan tåle det må jeg jo lade være med at skrive. Men nu er det jo dig der ejer Blogen, og jeg ved ikke, om du vidste hvad du selv kunne komme ud for, følelsesmæssig.

  Nu er det jo sådan, at det var Henning Jensen jeg svarede på. (Charles Nielsen → Henning Jensen) og ikke lige dig i dette tilfælde.
  Men derfor kan du jo godt blive ramt.

  Jeg holder forsat på at det er bedre at Breivik kunne hjælpe med Islam-problemet i stedet for at sidde i spjældet og ikke foretage sig noget.

  Hvad Fjorman angår kan jeg levende forestille mig hvordan han har haft det, familie og deslige kunne være gået i opløsning.
  MEN når man ved, at man ikke har haft en skid med Breivik at gøre, kan Breivik synes og skrive hvad som helst, Idol i manifestet eller alt andet, og de der tror på den, ka da bare smutte.
  Mit motto er: Sålænge samvittigheden er REN har man intet at frygte, men flygte kan man blive nød til for at få styr på det igen. Her sige jeg i samme forbindelse, godt man har vennerne og familien.

  Her til vil jeg også sige og det gælder KUN for mig selv: For jeg ikke støtte fra familien og vennerne i dette tilfælde, trods det at jeg ved, at jeg ikke har haft noget med ABB at gøre, kan de bare ryge og rejse. Det er hår kost, men lige til.

  Selvom det er hård kost en man NØD til at erkende , at medaljen har 2 sider. Disse 2 sider Skal forenes inden man har løsningen, og det er satme ikke nemt.

  Så er der lige een ting mere, forenklet:
  1. Havde Fremskridtspartiet lyttet til Breivik’s forslag om begrænsning af indvandring.

  2. Havde Breivik ikke været blevet ekskluderet fra Fremskridtspartiet, dengang han var medlem af det.

  3. Havde Jens Stoltenberg ikke været så letsindig, at udføre denne uansvarlige indvandringspolitik.

  4. Havde vælgerne stemt med ansvar.

  A. Havde Breivik ikke udført denne grusomme handling, og været blevet buret inde for det.
  B. Fjorman havde ikke været nød til at flygte samt, at følelserne ikke kogte over.

  Det SKAL ikke tydes således at favoritiserer Breivik handlinger, Det er side 2 i medaljen det drejer sig om.
  ANC´s handlinger favoritiserer jeg heller ikke, da de er ens med Breivik´s. Her vil jeg blæse på om de har folket med sig, for forkert er det.
  Politikere er bund og grund nogle falske størrelser, uanset farven på dem.

  Ingen af os er alt vidende, derfor skal vi (man) tale sammen.
  Hilsen Charles Nielsen

  Jeg kan se, at der ingen pil er opgående, fordi vi ikke er enige, eller fordi vi har en lille twist. Der skal være plads til ironi.
  De er nok bange for at blive slettet.

  •Rediger•Svar•Del ›

  Avatar
  Charles Nielsen snaphanen • 2 timer siden
  Ved at sige sandheden og se sagen fra to sider er det næsten uundgåelig at komme til at såre andre. Og det er ikke meningen.
  Løsningen er KUN selvfølgelig, at tale om det og IKKE ved bare at slette.

  Disse to link som her er givet, giver kun roderi. Jeg kan slet ikke se det relevante i det fremkomne, der vedrører det som jeg skrev til Henning Jensen, som du siger at det ikke er rigtig at sige til dig.
  Det giver ingen mening.

  Skriv: Hvorfor, det jeg har skrevet er sårende for dig.

  At Fjorman har været flygtet fra Norge, hvad er forbindelse har det, med det jeg skriver og Fjorman.?.

  Var Fjorman sat i forbindelse med Breivik, da han blev nød til at flygte. ?
  Jeg er for dum, for jeg aner det ikke.

  DU skriver: “Du vil ikke se sådan nogle kommentarer her.”
  Javel ja, men skriv lige hvorfor du ikke vil det, så kan vi to komme en løsning meget nærmere.
  Som et voksent menneske bør man ikke slette efter min mening, for det øger frustrationen over for den, der bliver slettet.
  Det er så absolut ingen løsning, bare at slette.

  Du skal ikke gå og tro at jeg skriver for at såre folk efter for godt befindende, eller er efter dig personlig. For det er forbudt siger min etik. Jeg skrive KUN inden for ytrings frihedens rammer, ellers var jeg blevet hængt til tørre i pinalhuset. (Buret inde) for længe siden.

  Du skriver selv: “Alt som ikke er trusler eller injurier, er tilladt.”
  Det indebærer: Ytringsfrihed under ansvar, det samme gælder også under folketingsvalg: Man skal afstemme med ansvar, og det har vælgerne ikke gjort i hele Skandinavien og hele EU. Derfor er der ballade, da islam er her.
  Det er vi nok enige om.
  Vi er ikke helt enig politisk, men vi skal være enige om at tale sammen. Og har jeg lavet nogen fodfejl vil det blive rettet. Og det gælder selvfølgelig også den anden vej.
  Ikke bare een vejs, men Tovejs kommunikation.

  snaphanen Mod Charles Nielsen • 6 timer siden
  Du må informere dig om nogle elementære ting. 1) Fjordman måtte flygte, fordi ABB angav ham som sin hovedinspiration. 2) ABB er en psykopatisk mand med schizofreni i familien, der myrdede uskyldige børn i massevis. Hvis man hylder ham, hører man ikke til her.

  3
  •Svar•Del ›

  Avatar
  Charles Nielsen snaphanen • 7 minutter siden
  Håber du vil læse det og disse tre pile der er kommet, disse vedkommende har heller ikke forstået noget. Jeg forsvarer mig og jeg argumenterer og vil debattere, ikke genere folk på deres følelser og alt andet uetiksk. Point og den bare. 🙂

  1. Bare rolig. Det har jeg beskrevet og forstået.
  Jeg gentager det jeg har skrevet for ca 7 Timer siden:
  “”” Ahaaa: Nu forstår jeg bedre, at du tog sådan på vej. Følelser er et meget ømtålelig emne.

  Jeg googlede: Hvorfor flygtede Fjorman, og så fik jeg bl.a. linket: https://ekstrabladet.dk/112

  Den gav mig forståelsen af, at du tog det således.!
  Jeg har også følelser der kan blive ramt, også når jeg skriver, og hvis jeg ikke kan tåle det må jeg jo lade være med at skrive. Men nu er det jo dig der ejer Blogen, og jeg ved ikke, om du vidste hvad du selv kunne komme ud for, følelsesmæssig.”””

  Jeg kan forstå at DET HAR DU IKKE LÆST.!

  2. Den har vi diskuteret før, om han er syg eller rask, og her retter jeg mig efter rettens afgørelse. så her er vi forsat uenige, men det skal ikke gøre os til fjender fra min side overhovedet.

  Du skriver minsandten: “”Hvis man hylder ham, hører man ikke til her.””
  Bevar mig vel, jeg regnede med at du har forstået noget af det jeg har skrevet. Ved bare at skrive denne sætning tyder på at du ikke har forstået en disse af hvad jeg har skrevet til dig. Det er i din fantasi der siger, at jeg hylder Breivik, for ellers var du ikke kommet med den.
  ——————————————————————–
  Dette har skrevet til en anden her: en 545977, kunne heller ikke helt forstå hvad jeg skrev om.

  Nu anvender du ordet ” aldrig retfærdig gøre hans handling” Nej det har du evig ret I. Og det er heller ikke det jeg vil.

  Jeg vil blot sige: Der findes en årsag til hans handlinger, selvom hans handlinger ikke kan retfærdiggøres.

  Så selvfølgelig kan årsagerne til hans handlinger være det som beskrevet. Vi kan jo selvfølgelig godt være uenig i årsagerne. Men så må du også komme med nogen andre årsager der er bedre end mine.!

  Du ved lige så godt som Jeg. Norge har ikke løst problemet “Islam” ved bare at putte Breivik i buret. Problemet er kæmpe stort SÅ stort at Norge stadig har et problem. Hele Skandinavien har et problem, som politikerne ikke GIDER, VIL eller KAN løse.
  Jer er meget bange for at der skal en borgerkrig til før problemet er løst.
  ——————————————————————–
  Jeg hylder hverken Breivik, Nelson Mandela eller Yasser Arafat, de er og var terrorister af værste skuffe.

  Yasser Arafat modtog endda fredsprisen i OSLO.
  Give en terrorist en fredspris, jammen hvor satan er vi henne. ?? Samt dette svin havde lige så mange uskyldige på samvittigheden.
  JO JO, Politikere er Bundrådne.

  Nu må du da kunne forstå hvad jeg skriver om. Jeg vil debattere årsagerne til det skete, og ikke hvor syg / rask idioten skulle have været.
  ————————————-“””””””””””””””””””””””””””””””””””””””
  Ved at læse dette, vil du se jeg ikke lægger fingrene imellem.
  Det eneste jeg ønsker er en god debat. Men der er for mange Pædagoger der sidder og modererer og censurerer. Og De der har siderne må forvente der kaan komme noget de ikke kan lide. sådan er ytringsfriheden. !

  • Der er for meget censur overalt, også på “frihedsorienterede” sider, efter min mening. Og vi lever i et samfund, hvor censur efterhånden er et kæmpe problem.
   Man kan aldrig vide, hvornår et synspunkt pludselig bliver “forbudt”.
   Stod det til mig, skulle alle meninger tillades, selvfølgelig med ansvar for udtalelserne (injurier, bagvaskelse osv). Men med de planer, politikerne har for den danske befolkning, er uvidenhed hos befolkningen og især censur en absolut nødvendighed for muligheden for gennemførelse af deres planer. Det er derfor, vi ser særdeles udstrakt censur i vores “frie vestlige” samfund.

 5. det er IKKE spam det er seriøst, forstå det nu.

 6. For ca tre år siden på hanen.. Indsæt https:// i stedet for de tre xxx så har du fulde link.

  Læs under Charles
  Jeg har ikke noget imod at blive irettesat, eller en god debat, man skal bare have argumenterne.
  Læg mærket til Pointene som gives på siderne. De fortæller en del om hvor folk står, både politisk og følelsesmæssig.

  xxxsnaphanen;dk/2019/12/19/norges-kurs-er-mod-nationalt-
  ;=.
  xxxsnaphanen;dk/2019/04/12/sjunnesson-skandinavisk-kulturkamp-del-2/#comment_start

  xxxsnaphanen;dk/2018/04/02/sweden-conservatives-being-silenced-on-social-media/#disqus_thread

  Det nedenstående er blevet slettet, fordi mosten ikke kunne tåles.
  ——————————————————-
  Korrespondance.

  Henning Jensen • 8 timer siden
  Norge er snart som Sverige!
  I Norge er godhedsindustrien, “Flyktninghjelpen”, begyndt at indsamle kritiske bemærkninger fra debattører, og udstille dem på Nettet!
  I “den gode sags tjeneste” hersker ingen moral, her er det ok med en offentlig gabestok til personer man er uenige med.
  YYYYflyktninghjelpe…
  YYYY=https://www.

  7
  •Svar•Del ›
  Avatar
  snaphanen Mod Henning Jensen • 6 timer siden
  Det her kan gå “hur långt som hälst.” Der tegner sig et virkeligt mareridt. Vi skulle gå den modsatte vej og sige: “Alt som ikke er trusler eller injurier, er tilladt.”

  4
  •Svar•Del ›
  Avatar
  sussebassa snaphanen • 3 timer siden
  ..og hva skulle vi oppnå med det..iallaf i Sverige..her er det mere en typ krigsstilstand allerede..viser til mitt innlegg.

  •Svar•Del ›
  Avatar
  sussebassa Henning Jensen • 3 timer siden
  I Sverige har vi dog den store førdelen at det finnes så mang ikkePK blogger/sider å diskutera på..som dom prover å stoppa igjennom å forlange at google/FB måste stramme inn ikkepk uttalande…altså våran ytrandefrihet..merks, men vi fortsetter endog. Vi har Val i Sverige i år, och sosseran med pk media er skitredde…med god grunn..SD och Åkesson mener flere exp innen google vil vinne valet…og då gjør dom såklart Alt for å hindre dette..provar.
  Tenk på de positive konsekvenser dette vil få for nabolenderne..Europa for øvrig.
  For et bråk det vil bli..Løfven har sagt han gjer seg inte..men det må han den lille skit..som på et bild lagt ut på FB.. gjorde typ hitlerhilsen..med en vri.
  Så typ baller det på seg ..ved at de som forsvarer Løfven, noen, ringer rundt og truer folk pr tlf..en slekning ble oppringt og kalt nazikjerring..flere gang..vi vet hvor du bor og skal oppsøke deg..lett å spore og anmeldt, videre til tingsretten for ulaga hot..
  Det strammer til seg i Sverige nå, och verre blir det jo nærmere valet vi kommer.

  1
  •Svar•Del ›
  Vis et nyt svar
  Avatar
  Charles Nielsen Henning Jensen • 4 timer siden
  Tiden er til at løslade Anders Behring Breivik, for så bliver Norge aldrig som Sverige.
  Vi ved jo at han er handlingens mand, at han så handlede på den måde, lige som ANC (Nelson Mandela) med terrorist virksomhed er en anden sag.

  •Rediger•Svar•Del ›
  Avatar
  snaphanen Mod Charles Nielsen • 4 timer siden
  Det er ikke det rigtige at sige til mig, der kom så tæt på den sag. Det ved du også godt.

  1
  •Svar•Del ›
  Avatar
  Charles Nielsen snaphanen • 4 timer siden
  Hvorfra skulle jeg vide at du kommer tæt på sagen om Breivik. ??
  Jeg mener stadig at han kan være med til at redde Norge fra Islams væmmelige kløer.
  Vi ved jo også, jeg tror endda vi er enige: Jens Stoltenberg´s uansvarlige indvandringspolitik ligger til grund for hele misseren.
  Havde Breivik blevet hørt , bare lidt efter i det Norske fremskridtsparti i stedet for eksklusion, så havde det hele ikke sket. Dette kan jeg sige, uden at favoritisere Breivik.
  Som bekendt: En sag har altid to sider. Derfor skal sagen ses fra to sider.
  Der hvor Islam forefindes er der altid ballade, så derfor håber jeg ikke, at jeg har såret dig personlig.

  Skriv: Så vi kan få det opklaret, hvorfor det ikke er rigtig at skrive det til dig.
  Det var jo Henning Jensen jeg svarede på.

  •Rediger•Svar•Del ›
  Avatar
  snaphanen Mod Charles Nielsen • 3 timer siden
  Hvor du skulle vide det fra? Her her er de 5.340 hits på “Breivik, Snaphanen”

  YYYYgoogle.dk/searc…

  Her er de 4.890 på “Snaphanen, Fjordman, Breivik”
  YYYY=https://www.

  YYYYgoogle.dk/searc…

  Fjordman boede hos mig i det meste af fem år år efter at have måttet flygte fra Norge, så detaljerne i sagen kender jeg måske bedre end nogen anden i Danmark. Jeg skal ikke gentage dem her. Læs lidt på det, så forstår du, hvad jeg mener. Jeg vil ikke se sådan nogle kommentarer her, men da Disquss er i stykker, kan jeg ikke bare slette dig

  •Svar•Del ›
  Avatar
  Charles Nielsen snaphanen • 29 minutter siden
  Ahaaa: Nu forstår jeg bedre, at du tog sådan på vej. Følelser er et meget ømtålelig emne.

  Jeg googlede: Hvorfor flygtede Fjorman, og så fik jeg bl.a. linket: xxxekstrabladet.dk/112…

  Den gav mig forståelsen af, at du tog det således.!
  Jeg har også følelser der kan blive ramt, også når jeg skriver, og hvis jeg ikke kan tåle det må jeg jo lade være med at skrive. Men nu er det jo dig der ejer Blogen, og jeg ved ikke, om du vidste hvad du selv kunne komme ud for, følelsesmæssig.

  Nu er det jo sådan, at det var Henning Jensen jeg svarede på. (Charles Nielsen → Henning Jensen) og ikke lige dig i dette tilfælde.
  Men derfor kan du jo godt blive ramt.

  Jeg holder forsat på at det er bedre at Breivik kunne hjælpe med Islam-problemet i stedet for at sidde i spjældet og ikke foretage sig noget.

  Hvad Fjorman angår kan jeg levende forestille mig hvordan han har haft det, familie og deslige kunne være gået i opløsning.
  MEN når man ved, at man ikke har haft en skid med Breivik at gøre, kan Breivik synes og skrive hvad som helst, Idol i manifestet eller alt andet, og de der tror på den, ka da bare smutte.
  Mit motto er: Sålænge samvittigheden er REN har man intet at frygte, men flygte kan man blive nød til for at få styr på det igen. Her sige jeg i samme forbindelse, godt man har vennerne og familien.

  Her til vil jeg også sige og det gælder KUN for mig selv: For jeg ikke støtte fra familien og vennerne i dette tilfælde, trods det at jeg ved, at jeg ikke har haft noget med ABB at gøre, kan de bare ryge og rejse. Det er hår kost, men lige til.

  Selvom det er hård kost en man NØD til at erkende , at medaljen har 2 sider. Disse 2 sider Skal forenes inden man har løsningen, og det er satme ikke nemt.

  Så er der lige een ting mere, forenklet:
  1. Havde Fremskridtspartiet lyttet til Breivik’s forslag om begrænsning af indvandring.

  2. Havde Breivik ikke været blevet ekskluderet fra Fremskridtspartiet, dengang han var medlem af det.

  3. Havde Jens Stoltenberg ikke været så letsindig, at udføre denne uansvarlige indvandringspolitik.

  4. Havde vælgerne stemt med ansvar.

  A. Havde Breivik ikke udført denne grusomme handling, og været blevet buret inde for det.
  B. Fjorman havde ikke været nød til at flygte samt, at følelserne ikke kogte over.

  Det SKAL ikke tydes således at favoritiserer Breivik handlinger, Det er side 2 i medaljen det drejer sig om.
  ANC´s handlinger favoritiserer jeg heller ikke, da de er ens med Breivik´s. Her vil jeg blæse på om de har folket med sig, for forkert er det.
  Politikere er bund og grund nogle falske størrelser, uanset farven på dem.

  Ingen af os er alt vidende, derfor skal vi (man) tale sammen.
  Hilsen Charles Nielsen

  Jeg kan se, at der ingen pil er opgående, fordi vi ikke er enige, eller fordi vi har en lille twist. Der skal være plads til ironi.
  De er nok bange for at blive slettet.

  •Rediger•Svar•Del ›

  Avatar
  Charles Nielsen snaphanen • 2 timer siden
  Ved at sige sandheden og se sagen fra to sider er det næsten uundgåelig at komme til at såre andre. Og det er ikke meningen.
  Løsningen er KUN selvfølgelig, at tale om det og IKKE ved bare at slette.

  Disse to link som her er givet, giver kun roderi. Jeg kan slet ikke se det relevante i det fremkomne, der vedrører det som jeg skrev til Henning Jensen, som du siger at det ikke er rigtig at sige til dig.
  Det giver ingen mening.

  Skriv: Hvorfor, det jeg har skrevet er sårende for dig.

  At Fjorman har været flygtet fra Norge, hvad er forbindelse har det, med det jeg skriver og Fjorman.?.

  Var Fjorman sat i forbindelse med Breivik, da han blev nød til at flygte. ?
  Jeg er for dum, for jeg aner det ikke.

  DU skriver: “Du vil ikke se sådan nogle kommentarer her.”
  Javel ja, men skriv lige hvorfor du ikke vil det, så kan vi to komme en løsning meget nærmere.
  Som et voksent menneske bør man ikke slette efter min mening, for det øger frustrationen over for den, der bliver slettet.
  Det er så absolut ingen løsning, bare at slette.

  Du skal ikke gå og tro at jeg skriver for at såre folk efter for godt befindende, eller er efter dig personlig. For det er forbudt siger min etik. Jeg skrive KUN inden for ytrings frihedens rammer, ellers var jeg blevet hængt til tørre i pinalhuset. (Buret inde) for længe siden.

  Du skriver selv: “Alt som ikke er trusler eller injurier, er tilladt.”
  Det indebærer: Ytringsfrihed under ansvar, det samme gælder også under folketingsvalg: Man skal afstemme med ansvar, og det har vælgerne ikke gjort i hele Skandinavien og hele EU. Derfor er der ballade, da islam er her.
  Det er vi nok enige om.
  Vi er ikke helt enig politisk, men vi skal være enige om at tale sammen. Og har jeg lavet nogen fodfejl vil det blive rettet. Og det gælder selvfølgelig også den anden vej.
  Ikke bare een vejs, men Tovejs kommunikation.

  snaphanen Mod Charles Nielsen • 6 timer siden
  Du må informere dig om nogle elementære ting. 1) Fjordman måtte flygte, fordi ABB angav ham som sin hovedinspiration. 2) ABB er en psykopatisk mand med schizofreni i familien, der myrdede uskyldige børn i massevis. Hvis man hylder ham, hører man ikke til her.

  3
  •Svar•Del ›

  Avatar
  Charles Nielsen snaphanen • 7 minutter siden
  Håber du vil læse det og disse tre pile der er kommet, disse vedkommende har heller ikke forstået noget. Jeg forsvarer mig og jeg argumenterer og vil debattere, ikke genere folk på deres følelser og alt andet uetiksk. Point og den bare. 🙂

  1. Bare rolig. Det har jeg beskrevet og forstået.
  Jeg gentager det jeg har skrevet for ca 7 Timer siden:
  “”” Ahaaa: Nu forstår jeg bedre, at du tog sådan på vej. Følelser er et meget ømtålelig emne.

  Jeg googlede: Hvorfor flygtede Fjorman, og så fik jeg bl.a. linket: xxxekstrabladet.dk/112…

  Den gav mig forståelsen af, at du tog det således.!
  Jeg har også følelser der kan blive ramt, også når jeg skriver, og hvis jeg ikke kan tåle det må jeg jo lade være med at skrive. Men nu er det jo dig der ejer Blogen, og jeg ved ikke, om du vidste hvad du selv kunne komme ud for, følelsesmæssig.”””

  Jeg kan forstå at DET HAR DU IKKE LÆST.!

  2. Den har vi diskuteret før, om han er syg eller rask, og her retter jeg mig efter rettens afgørelse. så her er vi forsat uenige, men det skal ikke gøre os til fjender fra min side overhovedet.

  Du skriver minsandten: “”Hvis man hylder ham, hører man ikke til her.””
  Bevar mig vel, jeg regnede med at du har forstået noget af det jeg har skrevet. Ved bare at skrive denne sætning tyder på at du ikke har forstået en disse af hvad jeg har skrevet til dig. Det er i din fantasi der siger, at jeg hylder Breivik, for ellers var du ikke kommet med den.
  ——————————————————————–
  Dette har skrevet til en anden her: en 545977, kunne heller ikke helt forstå hvad jeg skrev om.

  Nu anvender du ordet ” aldrig retfærdig gøre hans handling” Nej det har du evig ret I. Og det er heller ikke det jeg vil.

  Jeg vil blot sige: Der findes en årsag til hans handlinger, selvom hans handlinger ikke kan retfærdiggøres.

  Så selvfølgelig kan årsagerne til hans handlinger være det som beskrevet. Vi kan jo selvfølgelig godt være uenig i årsagerne. Men så må du også komme med nogen andre årsager der er bedre end mine.!

  Du ved lige så godt som Jeg. Norge har ikke løst problemet “Islam” ved bare at putte Breivik i buret. Problemet er kæmpe stort SÅ stort at Norge stadig har et problem. Hele Skandinavien har et problem, som politikerne ikke GIDER, VIL eller KAN løse.
  Jer er meget bange for at der skal en borgerkrig til før problemet er løst.
  ——————————————————————–
  Jeg hylder hverken Breivik, Nelson Mandela eller Yasser Arafat, de er og var terrorister af værste skuffe.

  Yasser Arafat modtog endda fredsprisen i OSLO.
  Give en terrorist en fredspris, jammen hvor satan er vi henne. ?? Samt dette svin havde lige så mange uskyldige på samvittigheden.
  JO JO, Politikere er Bundrådne.

  Nu må du da kunne forstå hvad jeg skriver om. Jeg vil debattere årsagerne til det skete, og ikke hvor syg / rask idioten skulle have været.
  ————————————-“””””””””””””””””””””””””””””””””””””””
  Ved at læse dette, vil du se jeg ikke lægger fingrene imellem.
  Det eneste jeg ønsker er en god debat. Men der er for mange Pædagoger der sidder og modererer og censurerer. Og De der har siderne må forvente der kan komme noget de ikke kan lide. sådan er ytringsfriheden. !
  Det bedste ville være ufør læsning, Copyér det hele udfyld linkene.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.