TV 2 fremstiller tidligere kollega som ‘tilfældig seer’

TV 2 Nyhederne viser en besked på skærmen, der er forfattet af seeren Søren Langelund. TV 2 fortier, at Søren Langelund ikke er en tilfældig seer. Han har arbejdet på TV 2 i knap otte år som blandt andet redaktionschef.

Søren Langelund er i dag pressechef, underdirektør for Presse og Medier, hos DI – Dansk Industri.


Se også Chefredaktör påstår att invandrare i Korankravaller inte är svenskar

Læs også Berlingske Media går amok: Driver politisk hetz med venligbo-jurist 

1 Kommentar på "TV 2 fremstiller tidligere kollega som ‘tilfældig seer’"

  1. Der er ikke meget på TV2 (eller de andre store medier), der er overladt til tilfældighederne. Statsstøttekronerne og statsbonusserne til lederne har forlængst resulteret i en TV-station, der er helt og aldeles kontrolleret af politikerjuntaen. Og ingen reelle menige borgere får lov til at udtale sig på TV2, medmindre man på forvejen kan være så tæt på 100% sikre som muligt på at de er enige med juntaen eller at, hvis de endelig er uenige, så skyldes det at pågældende som udgangspunkt er endnu mere yderliggående end de regerende politikere. Reel kritik tillades ikke og den herskende magtelites narrativ udfordres aldrig.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.