Lars Løkke Rasmussen: Overvejer at sende danskernes penge til min ven Erdogan

LÆSERBREV: Jeg har de seneste uger modtaget flere dødstrusler og en hob af hadefulde henvendelser fra tyrkere. Jeg har ikke generet disse tyrkere på nogen som helst måde. Min eneste brøde er, at jeg har tagget Rasmus Paludan i et opslag om koranafbrændingen foran Tyrkiets ambassade. Nu skal de samme tyrkere så have mine skattepenge. Det har jeg det stramt med.

Se også Den lynende intelligente rapper Miklo får tre og ni måneders fængsel i en sag om grov vold og afpresning

Læs også SVT-reportern som kallade partiledaren Rasmus Paludan idiot får inte bevaka politik

Læs desuden Aarhus Festuge ‘s grafiske designer Anders Cold støtter voldsmandens veto; G20 topmøde burde være flyttet til Antarktis 

7 Kommentarer på "Lars Løkke Rasmussen: Overvejer at sende danskernes penge til min ven Erdogan"

 1. lad Tyrkiet falde længere ned i dybet

 2. Jeg kan godt forstå at du har det temmelig stramt med Tyrkiet, Uwe. Og Lars Løkke kan tale for sig selv. Desværre for os og for Danmark er han udenrigsminister..
  Men apropos hans udtalelser: Siden hvornår har tyrkerne været “vores venner” indenfor nogetsomhelst, bortset fra mange tyrkeres deltagelse i danskeres had mod Israel og jøderne? Lad os se på det:

  Tyrkiet støttede Azerbaijan helhjertet- og militært- i deres nylige angreb på Armenien.
  Herboende tyrkere har altid meget travlt med at markere hvor meget de afskyr danskerne, der kaldes “racister”, “vantro”, “islamofober”-og meget andet, på daglig basis. XDet skal vi høre på hver f…ing dag!
  Tyrkiet støtter et utal af moskéer i Danmark og den fjendtlig islamisering af vores land! Hvad ville Tyrkiet sige til at Danmark financierede et utal af kirker i Tyrkiet??!
  Tyrkiet truer Grækenland militært med territorialkrav og fjendtlig agitation.
  Tyrkiet nægter at påtage sig skyld for folkemordet på både grækere og armenere i tiden omkring 1.Verdenskrig.
  Tyrkiet afpresser Vesteuropa med trusler om at sende millioner af muslimer herop via Tyrkiet, medmindre vi betaler større og større milliardbeløb til dem- måske skulle de bruge nogle af de penge til katastrofehjælp- eller er de allerede havnet i Erdogans personlige kasse??
  Tyrkiet afpresser Sverige og prøver at forhindre landets optagelse i NATO.
  Og Tyrkiet står i det hele taget i reel opposition til resten af NATO, hvad angår praktisk taget alle områder indenfor menneskerettigheder, frihedsrettigheder og meget mere- NATOs vigtigste paragraffer.
  Og landet har minsandten stadig en besættelsesstyrke stående på Cypern, som man jo valgte at invadere i 1974!..

  Vi er SÅ gode venner med Tyrkiet, Lars Løkke. Det er da åbenlyst.
  Eller også skulle I begynde at se på nogle af de mange problemer, Tyrkiet skaber, både indenfor EU og (især) i NATO??! Eller er berøringsangsten for stor??

 3. De folkevalgte politikere er og bliver magtfuldkomne..
  Det næste bliver vel nok, at de sælger Danmark til en islamisk diktator, mod at de (politikerne) kan få en stor pose penge samt Allah’s beskyttelse!

  Spøjst at Erdogan ikke vælger at bede om hjælp af sin gode ven og kollega Vladimir Putin…

 4. Hold da kæft hvor er Han Landskadelig.
  De vælgere der har stemt på ham, mangler noget realitetssans, krydret med lidt EQ.

 5. Jeg erfarer at Kalkunen har mistet ca 2000 stemmer, hvilket kun er rigtig godt. Kalkunen er Jo rådden.

  Tyrkiet ud af NATO og ind med Israel.

  • Nemlig. Med Israel i NATO kan vi øjeblikkeligt afslutte “Mellemøst-krisen” og med Tyrkiet ude af NATO afslutter vi øjeblikkeligt det modsætningsforhold, der har splittet NATO igennem mange årtier, med et land, der på alle mulige områder kan beskrives som en trojansk hest i Europa, der ikke hører til i organisationen, sendt ud. Der ville desuden blive jublet højlydt i Grækenland, Sverige og Armenien.

   Nu til lidt tanker om NATO-situationen lige nu- for det, vi befinder os i, er den største krise i organisationens historie.

   Tyrkiet agerer i øjeblikket praktisk taget bedstevenner med Rusland, så hvorfor ikke lade dem tage skridtet fuldt ud.. og Putin er jo åbenbart rigtig glad for alle Vestens fjender, både interne og fjerne, og især muslimerne i Tyrkiet, Iran og Syrien. Alt, der står i modsætning til Vestens værdier og kultur- på trods af at Ruslands kultur er mindst lige så kristen som Vesteuropas. Men russerne vil bare ikke være venner med “os”. De insisterer på at ville være upopulære og i selskab med nogle af verdens værste regimer, inklusive de voldsomt totalitære Nordkorea og Iran, godt hjulpet af USA og Tysklands fjendtlige opførsel, to lande, der har hjulpet hinanden fint med at støde russerne væk.
   Det er dybt skuffende.
   Så er der Krim. Var russisk indtil 1954, hvor Sovjet-præsident Khrustjov forærede området til Ukraine SSR, dvs indenfor Unionen. Det blev lige pludselig et problem, da Sovjet gik i opløsning.
   Hvad skal man mene om det som dansker?
   Jeg ville ønske at de kunne have fundet ud af problemet på en fredelig måde. Men det er jo selvfølgelig for naivt og for meget forlangt. Rusland ville absolut have hele halvøen tilbage. Og Ukraine vil åbenbart nu absolut have hele halvøen tilbage igen..
   Hvis man pressede mig til at have en mening om det, ville jeg være hårdt presset, må jeg indrømme.
   Var det ikke muligt at finde en forhandlingsløsning? Jeg tænker at en neutral mægler måtte være sagen- f.eks. en sydkoreaner, en argentiner, en schweizer, eller måske Benjamin Netanyahu?
   Under alle omstændigheder skal det ikke være Erdogan, der prøver at puste sig selv op til den store fredsballon, for at score points hos Putin (og få nogle sweetheart deals med ham og med ukrainerne om Ukraines korn) og agere “stor statsmand”, alt imens han skaber voldsom splid både indenfor NATO og i EU..
   Og så er der de jo andre omstridte områder.. eftersom Rusland ikke har stoppet deres kampagne endnu, må man vel gå ud fra at de vil have et større område? Hvor meget? Og stopper det så her?
   Og Vesten ser ud til at være helt med på fortsat krig. Ingen forhandlinger planlagt og ingen udsigt til våbenhvile. Og man kan også spørge sig selv, med en nagende tvivl, om Putins ambitioner og planer omfatter et langt større område end Ukraine, fordi han jo tilsyneladende og åbenbart anser Vesten for at være en reel fjende af Rusland- og åbenbart hovedfjenden. En holdning, der skuffer både mig og sikkert også mange andre vesteuropæere personligt- mente de det ikke alvorligt, da de lagde kommunismen fra sig? Og savner russerne i virkeligheden stadig de store kommunistiske massemordere fra Sovjet-tiden??
   Synes de virkelig ikke at de har nogetsomhelst til fælles med os??Og omvendt- kunne man argumentere for at NATO havde mistet sin berettigelse da Sovjet gik i opløsning og at vi burde have søgt venskab og samarbejde med russerne med det samme og været mere imødekommende?
   Eller er det en for naiv holdning?
   Jeg hælder nok til det sidste. Arven fra Sovjet-diktaturtiden er tung og såret dybt. Og Rusland har INGEN tradition for respekt for menneske-, borger- og frihedsrettigheder. Kommunismens/socialismens destruktive tankegang præger stadig det tidligere kommunistiske imperium og store dele af Vesteuropa, hvor SNATO ville være en stabil organisation, der sikrer medlemslandenes suverænitet og har de samme (vestlige) værdier.
   Men hvad så nu? Der er problemet bare at praktisk taget samtlige vestlige lande i NATO nærmest har frasagt sig vestlige værdier og nu står for teknokrati, digitalt diktatur, voldsom indflydelse fra både venstreekstremisme og islam, sikkerhedsstat, korruption, “corporate welfare”(statsstøtte til udvalgte industrier, dvs foræring af borgernes skattepenge til formålet), i mange af landene coronapolitistat og dermed direkte fascisme, forsvar for autoritære ideer og meget andet forfærdeligt, der intet har med NATOs originale værdier at gøre.
   Nogle anklager desuden, med en vis ret, NATO for at være blevet en angrebspagt og for at være en del af problemet. Andre taler om at i nutidens globaliserede landsby-verden, er NATO nødt til at være proaktiv for st forhindre angreb mod vestlige mål i både Vesten og resten af Verden. De kan helt klart efter min mening også have en pointe. Men det er stadig et kæmpe problem at NATO ikke holder fast ved de påståede værdier- og så går alt jo i opløsning, hvis den udvikling fortsætter!
   Uanset hvad så koster alle NATOs engagementer og den nuværende nær-krigssituation, som NATO er involveret i i Ukraine, kolossale beløb, som medlemslandene har mindre og mindre råd til pga den enorme ophobning af både statslig og privat gæld rundt omkring i Vesten og alle de kolossale udgifter, landene har til den muslimske indvandring- med andre ord en reel fjendtlig belejring af medlemslandene, betalt af landenes egne hårdt plagede skatteborgere!

   Som jeg tidligere har skrevet- mens vi kristne slås indbyrdes, griner muslimerne hele vejen til moskéen..

   • Fordrukken Taber | 7. februar 2023 ved 04:52 |

    Og så skrev jeg SNATO i en af linierne, der skulle stå NATO.
    I den situation sad jeg og forfattede videre på det tidligere Sovjetunionens problem med den kommunistisk/socialistiske arv. Pludselig kom jeg til at trykke på “Send kommentar”. 🙄Det skulle have været et længere afsnit, men det endte med at blive forholdsvis forståeligt og sammenhængende alligevel, så nu vil jeg ikke rette det yderligere.
    Håber at I andre kan relatere til nogle af de tanker, jeg gør mig omkring hele den her problemstilling. Jeg forstår ikke at Rusland/Ukraine skal være så fastlåst og det må ganske enkelt være muligt at finde en løsning snart- måske med de nævnte forslag til mæglere. Eller man kunne sende Donald Trump, han kan jo altid lave en “deal”😄🤙Se bare på Abraham-aftalerne. Så kan han sgu også lave en Rusland/Ukraine aftale.
    Med tanke på de seneste hændelser i København overvejer jeg dog om ikke Danmark skulle sende Uwe over for at forhandle, da han ganske sikkert vil være en fremragende fredsdue👍👍..
    Under alle omstændigheder så kan det bare ikke være rigtigt at denne konflikt skal begynde at præge hele dette årti- og problemet er jo også at lige så snart konflikten har bidt sig fast, så bliver den svær at komme af med igen, fordi der går bitterhed, had- og penge- i det, for masser af militærindustrifirmaer kan se hvordan de kan tjene masser af penge på denne tragedie og deres lobbyister vil arbejde intenst for at holde konflikten kørende.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.