Holstebro: Tyrkisk Paludan-modstander idømt 11 års fængsel

I 2019 lavede Ergin Dogan et modarrangement til en politisk demonstration arrangeret af Rasmus Paludan og Stram Kurs. Den tyrkiske migrant fik i den forbindelse ros af Midt- og Vestjyllands Politi. I 2023 bliver Ergin Dogan idømt 11 års fængsel for brandstiftelse, våbenbesiddelse og narkokriminalitet.

Dagbladet Holstebro-Struer skriver:Han blev hyldet for sin kamp mod Paludan – nu er han idømt 11 års fængsel: På sporet af manden, der kalder sig Storm

Fredag blev Storm Schmidt alias Ergin Dogan dømt 11 års fængsel for sin rolle som hovedmand i Holstebros største heroin-sag. Men hvem er manden, som anklagemyndigheden har beskrevet som “en helt central figur i Holstebros kriminelle miljø”Se også SD:are vill bränna Koranen på Rosengård

Læs også Kaj Bageri fik sur smiley af Fødevarestyrelsen 14 dage før, hætteklædte mænd raserede bageriet 

2 Kommentarer på "Holstebro: Tyrkisk Paludan-modstander idømt 11 års fængsel"

  1. “Hvor overraskende!” Sagde ingen nogensinde.

  2. “Ergin stod bag fredeligt modsvar til Paludan”..

    Svinsk manipulation af virkeligheden af Horsens Folkeblad. Hvis der er noget, muslimerne har gjort i forhold til modstandere af islams verdensomspændende negative indflydelse, så har det været alt andet end fredeligt.
    Nu ville jeg egentlig følge op med at skrive hvad jeg mener om Tyrkiet og tyrkerne. Men mit politisk korrekte gentleman-sind slog lige igennem for en stund.. 😆😆

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.