Islamisme i Ekstra Bladet

I 2001 afslørede Ekstra Bladet, at den radikale politiker Mona Sheikh kæmpede for en islamisk revolution via bevægelsen Minhaj-ul-Quran. I 2023 lader Ekstra Bladet selvsamme Mona Sheikh vurdere terrortruslen mod politikeren Rasmus Paludan fra Stram Kurs.

Ekstra Bladet skriver (artikel ved journalist Kevin Doherty):

“Koran-afbrændingerne har også fået Islamisk Stat og Al-Qaida til at opfordre til hævn gennem sociale medier og andre propaganda-sider.

Det fortæller seniorforsker hos Dansk Institut for Internationale Studier Mona Kanwal Sheikh til Ekstra Bladet.

– Islamisk Stat har blandt andet udtrykt, at det ikke bare er en trussel fra et enkelt individ, men en decideret religionskrig mellem Islam og Vesten, siger hun og fortsætter.

– Der har også været en al-Qaida relateret organisation i Syrien, som har opfordret til drab på alle dem, der vanærer Koranen.”


Se også Polisens avslag för Koranbränning utanför Turkiets ambassad kan ha varit olaglig

Læs også Muhammedmeme: Asger Juhl fra Den Uafhængige vil holde politianmeldelse skjult 

2 Kommentarer på "Islamisme i Ekstra Bladet"

  1. Skadedyrene skal fjernes, medens der kan gøres noget.

  2. Det er længe siden at man kunne have bare en promille tillid til at EB kunne bedrive faktisk journalistik. Nutildags er EB en del af politikerjuntaens vennekreds, ligesom næsten samtlige andre medier her i landet. Og dem, der ikke får statsstøtte/kontrol, bedriver regimevenlig journalistisk i håb om at få statsstøtte/kontrol.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.