Voldtægtstiltalt: – Der er noget galt med mit hoved

Nu tænker du nok – fordomsfuld som du er – at denne voldtægtstiltalte flugtfange er en kulturberiger, der har sin oprindelse i et land langt sydpå … og ja, det har du da fuldkommen ret i. Der er tale om en palæstinenser med tillagt dansk statsborgerskab. Han er i øvrigt tidligere dømt for at have voldtaget en ung dansk kvinde i en park i Aalborg i juli 2017.

Ekstra Bladet skriver om sagen (avisen nævner dog ikke, at den anklagede er palæstinenser):

“Anklagemyndigheden vil have en 33-årig mand bag tremmer på en forvaringsdom på ubestemt tid for røveri og to brutale voldtægter.

Den tiltalte har delvist erkendt de uhyggelige anklager, og i retten spurgte specialanklager Søren Harbo den 33-årige, om han er bange for, at han kan finde på at gøre det igen.

Det svarede han dog afvisende på, hvilket fik anklageren til at læse op af hans forklaring fra grundlovsforhøret.

Her fremgik det af referatet, at den nu tiltalte sagde: at ’han ved ikke, hvorfor han gør, som han gør. Han har ikke nogen glæde ved det, men han mener, at der er noget galt i hans hoved’.”

Se også SVT: Riksdagskandidaten och partiledaren Rasmus Paludan får inte hålla valmöten någonstans i hela Sverige under Ramadan för Polisen

Læs også Oops!… I Did It Again – Michael Dyrby ‘s nøgenselfie gengivet som maleri

4 Kommentarer på "Voldtægtstiltalt: – Der er noget galt med mit hoved"

 1. Det er meget rart at have ret.
  Det er KUN degenererende Chimpanser der finder på sådan noget.
  Konklusionen: Jo der er noget galt med hans hoved, det skyldes Indavl.

 2. Forvaringsdom på ubestemt tid: Så kan ‘alle’ de bundløst naive danske skatteborgere igen hænge på astronomiske omkostninger til alle disse kulturberigede forvaringsdomme.

  • Pløk i stedet for at fodre er mit motto.

   Paludan vil brænde koraner, indtil Sverige er med i Nato
   Rasmus Paludan vil brænde en koran foran Tyrkiets ambassade i København hver fredag, indtil Sverige bliver en del af forsvarsalliancen Nato.

   Det siger han torsdag til den svenske avis Aftonbladet.

   Paludan har forværret et i forvejen anspændt forhold mellem Sverige og Tyrkiet. Årsagen er, at han lørdag i sidste uge brændte en koran foran den tyrkiske ambassade i den svenske hovedstad, Stockholm.

   Det har blandt andet fået den tyrkiske præsident, Recep Tayyip Erdogan, til at sige, at han ikke bakker op om et svensk Nato-medlemskab.

 3. “Der er noget galt med mit hoved”
  Overhovedet ikke. Du er bare muslim. Inden for islams ramme, opfattes din adfærd som normal.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.