Efter terror i Tyskland: Løgnepressen vil ikke fortælle om gerningsmandens etnicitet eller kriminelle fortid

Det tyske statsmedie NDR afviser at fortælle befolkningen, at palæstinenseren ‘Ibrahim A’, der tidligere er dømt for volds- og sexforbrydelser, i går knivdræbte og sårede passagerer på et regionaltog mellem Kiel og Hamborg. Journalisterne frygter, oplysningen kan føre til racisme.


Se også Video: Professor i rättsvetenskap om Rasmus Paludans Koranbränning vid Turkiets ambassad

Læs også Terrorist Omar El-Hussein ‘s allahsidste minutter 

2 Kommentarer på "Efter terror i Tyskland: Løgnepressen vil ikke fortælle om gerningsmandens etnicitet eller kriminelle fortid"

 1. Det er simpelthen for provokerende af NDR Hamburg!! De deltager loyalt i den oikofobiske racisme vendt mod de lokale, som er berettiget rasende over magthavernes masseimport af muslimer og disses voldelige og morderiske opførsel i landet! Dét kalder man så “racisme” idag! Svineri!!
  Virkeligheden er befolkningsudskiftning; etnisk udrensning simpelthen- og anti-hvid racistisk hetz, begået både, som her, af de importerede mellemøstlige mennesker og af de importerede afrikanere, som i sagen fra Algeciras. Og støttet af pressen med deres fortielser, manipulationer, bagatelliseringer og forvanskninger!
  NDR Hamburg: I er medskyldige i den etniske udrensning og forfølgelse af hvide europæere og den ledsagende hetz! Og I har blod på hænderne, ganske som den lokale danske mediepressse; ingen nævnt og ingen glemt!
  Vi husker. Og vi husker også jeres svinske og villige medvirken til coronastats diktaturet gennem de sidste 3 år!
  Hvis I vil have nogensomhelst form for respekt fra befolkningen igen, så kan I begynde med at levere en gigantisk undskyldning!

  • De nyeste tal omkring den tyske befolknings-sammensætning(fra flere uafhængige kilder): Ca. en tredjedel af den tyske befolkning er nu ikke etniske tyskere.
   I Ruhr-området er tallene endnu større ca. halvdelen er der ikke etniske tyskere.
   Om 20…30…50 år..?
   Der foregik den helt store ‘cancel’ (udelukkelse) af denne kulturberigende knivstikkers etnicitet på flere tyske MSM-medier hele dagen i går: Læs løgnerpressen.
   Jeg vil kalde dette i går for en del af den mere og mere omsiggribende cancel-kultur.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.