Store bededag skal afskaffes: Hvorfor ikke sende velfærdsmigranterne hjem?

Beregninger viser, at der vil frigøres cirka fire milliarder kroner, hvis store bededag bliver afskaffet. Finansministeriet har udregnet, at ikke-vestlig indvandring hvert år koster 31 milliarder skattekroner.

(Illustration: “På Københavns Vold aftenen før Store Bededag”, maleri af Andreas Herman Hunæus)

Se også Video: Rasmus Paludan intervjuas om sin Koranbränning vid Turkiets ambassad 21 januari 2023

Læs også Luksus: Greta Thunberg ‘s hjem er spækket med designermøbler 

4 Kommentarer på "Store bededag skal afskaffes: Hvorfor ikke sende velfærdsmigranterne hjem?"

 1. Underskriftsindsamling på Borgerforslag.dk for at bevare Store Bededag og sætte politikerne 10% ned i løn- link:
  https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-13559

  Med forbehold for at det anslåede udgiftsniveau for de muslimske migranter i Danmark er sat alt for lavt (jeg tror snarere udgifterne ligger på mindst 100 mia kr hvert eneste år)- så er det her helt tydeligt endnu et politisk angreb på kristendommen i Danmark. Kristendommen er jo med vedtagelsen af Danmark som “multietnisk samfund” de facto afskaffet som statsreligion her i landet og i stedet har vi fået troløshed, rodløshed, ateisme- og som religiøs erstatning i særdeleshed den nye “klimareligion” og selvfølgelig islam, som naturligvis stormer frem så længe politikerne bliver ved med at tildele opholdstilladelser i tusindvis hvert år og gennemføre familiesammenføringer i massevis. Resultat: Et muslimsk Danmark indenfor en særdeles overskuelig fremtid. Ren matematik og logik med anvendelse af simpel demografisk befolkningsfremskrivning.
  Jeg vil derfor kraftigt opfordre alle til at støtte kristendommen imod dette angreb fra de politikere, som jeg efterhånden mistænker for at ville have befolkningen til at tilbede dém i stedet. Det er ihvertfald et tydeligt personlighedstegn hos den nuværende juntaleder..

  • Og så vil Sundhedsstyrelsen minsandten inddrage borgerne mere i deres arbejde. De opretter et borgerpanel- man kan tilmelde sig på nedenstående link:
   https://www.sst.dk/da/borgerpanel

   Ved ikke lige hvor seriøst det projekt er ment- når det kommer til stykket er det nok ikke borgernes velbefindende, der er prioritet nr 1 hos dem, men snarere alle de rare penge, de får fra Bill og Melinda Gates Foundation. Men man kan da give det en chance, så man i det mindste kan blive hørt, inden Sundhedsstyrelsen og politikerne alligevel gennemfører det af World Economic Forum og Gates Foundation anbefalede tvangsvaccineapartheidsamfund.

 2. Der er jo mange udgiftsposter at sammenholde med fremmedbyrden. Således kan man kun gisne om, hvor meget bedre sundhedssektor og skolevæsen ville køre i et muhamedanerfrit Danmark. Men det er sandelig en konsekvent sær prioritering til dansk ulempe, som samlet kører samfundet ned i møget. Det med bededagen har så en symbolsk værdi og er god som prøvesten. Man kunne også fremhæve sådan noget som, at staten ikke vil betale for døde Ankers sidste ønske. Det kan være rimeligt, men bliver jo netop urimeligt set i forhold til, hvad den ellers betaler for, således import af alt for levende muhamedanere, der om ikke alle terror-sympatisører, så i hvert fald ofte også kommer her til “evig hvile”. https://ekstrabladet.dk/krimi/nej-til-doed-mand-anker-kommer-ikke-hjem/9594550

 3. De 31 mia. det hvert år koster den danske statskasse til ikke vestlig indvandring er kun direkte udgifter.
  Det anslås at være væsentligt højere hvis man tager alle de indirekte udgifter med iflg. flere uafhængige økonomer og andre eksperter.
  Nogle har udgifterne helt oppe omkring 100 mia. kr. når alle bilags udgifter indeholdes.
  Det prioriteres slet ikke af den til enhver tid siddende regering.
  Det er blevet tabu og menneskerettighedskrænkende bare at tale om den slags. Vi har jo alle de forbandede menneskeret. konventioner vi skal tage hensyn til.
  Specielt indenfor den offentlige sektor koster det både eksorbitant økonomisk og kulturelt disruptivt meget – læs opbrud i danske værdier, som f.eks den netop foreslåede afskaffelse af St. Bededag – med alle de fremmed ikke-vestlige i landet.
  Vi er i DK endt som en kæmpemæssig Trailerpark-DK hvor man næsten uden hindring kan slå sig ned og blive en del af den danske velfærdsstat.
  Selvf. uden ‘risiko’ for at blive sendt ud igen.
  Det er ufatteligt at ingen bare forsøger at komme ind på alle enorme udgifter, der med kunne fjernes i et snuptag.
  Jeg fatter intet, men sådan er der jo så meget i en mere og mere kompliceret verden.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.