Rasmus Paludan brænder koranen foran den tyrkiske ambassade i Stockholm

Onsdag i sidste uge blev en dukke, der lignede Tyrkiets præsident Recep Tayyip Erdoğan, hængt op i fødderne i en kran foran rådhuset i Stockholm. Rojava Komiteen, der beskriver sig selv som “et netværk for solidaritet og udveksling med den revolutionære bevægelse i hele Kurdistan”, tog ansvaret for dukkeaktionen. Efterfølgende har Tyrkiet krævet, at de ansvarlige bliver stillet til ansvar.

På lørdag klokken 13 brænder Rasmus Paludan og Stram Kurs Sverige koranen foran Tyrkiets ambassade i Stockholm for at markere, at der er ytringsfrihed i Sverige. Manifestationen er til fordel for ytringsfriheden – ikke for kurdere, understreger Rasmus Paludan overfor den svenske avis Expressen:

“Det er for at markere lidt ytringsfrihed, som mangler lidt hist og her.”

På Expressens spørgsmål om, hvad han vil tale om til demonstrationen, svarer Rasmus Paludan:

“Erdogan er en islamistisk diktator. Jeg har ingen problemer med, at Sverige går med i NATO, men man kan ikke kræve, at vi afskaffer ytringsfriheden som en del af den ansøgning.”

Rasmus Paludan understreger overfor Expressen, at han ikke har noget imod Tyrkiets krav om, at Sverige skal udvise personer, der er identificeret som PKK-terrorister.

“Jeg vil hverken have kurdere eller tyrkere i Sverige. Det er ikke meningen. Jeg vil ikke have, at Erdogan bestemmer, hvad man kan sige, uanset hvad. Og så længe det er sådan, at folk er lovligt i Sverige – kurdere for eksempel – så kan de udtrykke sig, som de vil. Sådan er reglerne.”

Expressen: “Jeg troede det mest var religionen (islam, red.) du var kritisk overfor, men det er også selve etniciteten?”

Rasmus Paludan: “Nu er kurdere og tyrkere muslimer. Hvis man finder nogle kurdere eller tyrkere, der er kristne, så er det mindre slemt. Men egentlig synes jeg, at hvis folk er tyrkere, skal de bo i Tyrkiet.”

Expressen: “Der er vel masser af både tyrkere og kurdere, der ikke har noget særligt forhold til religion?”

Rasmus Paludan: “Jeg ville blive meget overrasket, hvis du har ret.”

Tyrkiets ambassade i Stockholm ligger på Dag Hammarskjölds väg i ambassadekvarteret. En af de nærmeste naboer er USA’s ambassade i Sverige.Se også Dan Rachlin kommer til middag 

5 Kommentarer på "Rasmus Paludan brænder koranen foran den tyrkiske ambassade i Stockholm"

 1. Lykke til med afsvidningen af Koranen. jeg holder øje med om det lykkes.!
  Det der er blevet sagt i indlæget er lige min politik, længere er den ikke.

  så lige noget andet der kan tages hul på.

  https://www.tvsyd.dk/vejle/alla-og-hendes-familie-faar-sidste-oenske-opfyldt-inden-udvisning
  Scroll ned til den røde firkant, og se:

  Hvem er nu det , der hænger i bremsen:
  LÆS:
  “”” Hjemrejsestyrelsens svar
  I et brev til Alla Shamasneh skriver Hjemrejsestyrelsen således:

  “Hjemrejsestyrelsen har besluttet at forlænge din udrejsefrist. Vi har forlænget din udrejsefrist indtil den 1. juli 2022.

  Afgørelsen er truffet efter udlændingelovens § 33, stk. 4 særligt af hensyn til din mulighed for at gennemføre dit igangværende skoleforløb med afsluttende eksamen i sommeren 2022.

  Endvidere indgår hensyn til, med din medvirken, at muliggøre din udrejse i overensstemmelse med de afgørelser, der er truffet af de danske udlændinge myndigheder, herunder Flygtningenævnet og senest Udlændinge- og Integrationsministeriet.”

  Kilde: Hjemrejsestyrelsen “””

  Selv inde i Hjemmestyrelsen kan de ikke stave korrekt, det er som om der kun er arabere der er ansat. Det er nok årsagen til det hænger i bremsen.

  De “Dadelgnaskere” skulle forlængst være ude af billedet.!!

 2. Fremragende initiativ 👍👍👍
  NATO er håbløst forældet ned den nuværende struktur og har medlemmer, der direkte modarbejder organisationen!
  Jeg tænker her naturligvis for det første på de lande, der ikke ønsker at bidrage til organisationens struktur og styrker (ja, Danmark er et af de lande!)- og for det andet og i særdeleshed- på Tyrkiet, der nærmest agerer trojansk hest og direkte modarbejder organisationens formål; stabilitet, sukring af selvstændighed, frihed og borgerrettigheder. Landet er et autoritært muslimsk land og hvis NATO vil tilbage til sit udgangspunkt og være en vestlig organisation, der beskytter landes selvstændighed og frihed, så skal Tyrkiet ud NU!!
  Landet samarbejder åbenlyst med Rusland. De afpresser Vesteuropa økonomisk og lader deres borgere og tilkommende muslimer udefra, udvandre i kolossale antal til Vesten, i et forsøg på at islamisere Vesten, samtidig med at de kræver penge af Vesten for st holde disse i Tyrkiet (hvilket de ikke gør) og så diskriminerer landet mod ikke-muslimer OG truer deres naboland Grækenland fysisk!!
  Hvis det ikke er nok til udsmidning- altså udover at landets muslimske værdier står i voldsom kontrakt til og er i direkte konflikt med NATOs formålsparagraffer- så ved jeg ikke hvad der er!!

  I stedet for Tyrkiet skal vi (naturligvis) have Israel optaget i NATO. Den ligger lige til højrebenet og så vil jøderne langt om længe få den beskyttelse, de har brug for fra det internationale samfund, imod de omkringliggende (muslimske) landes militære trusler og infiltration.
  Desuden vil man med ét slag kunne få en løsning på Israel/“Palæstina”-konflikten.
  Den er meget enkel: De muslimer, der mener at jøderne ikke har ret til deres eget land i området og som nægter at anerkende jødernes ret til og deres årtusinder gamle historie med det Hellige Land, skal forlade Israel og de områder, som de har belejret og som de nægter at forlade, fordi de mener at det er deres områder. Det skal de gøre som færdiggørelse af den folkeudveksling, der aldrig fandt sted efter de muslimske aggressioner mod Israel i flere omgange i sidste århundrede. Dvs at alle de “flygtninge”, inklusive de FN-og EU/USA-støttede “palæstinensere”, skal vende tilbage til deres oprindelige lande, nøjagtig som jøderne har været nødt til at forlade praktisk taget alle nabolande efter krigene. Lige for lige.
  Det indebærer jo så selvfølgelig at f.eks. Gaza og Betlehem vender tilbage til Israel og at rigtig mange muslimer vil blive relokeret til Jordan, Egypten, Libanon, Syrien osv- deres oprindelige hjemlande. Nøjagtig som jøder i de lande har måttet vende hjem.

  Mellemøst-konflikt løst. Sværere er det faktisk ikke.

 3. Det er jo kun 0,2% af borgere i staten Tyrkiet, der ikke er muslimer, for de store mindretal blev udryddet/fordrevet frem til for 100 år siden. Mange er nok det, man kalder “sekulære”, men religion og nationalisme er sammenfiltret i Tyrkiet, der i globale spørgerunder er blandt verdens allermest “racistiske” folk. Det bør man ikke klandre dem, men tværtimod kræve det samme, som de kræver på eget område (der i øvrigt hvad den store vestlige del af Tyrkiet angår historisk ikke er “deres”, faktisk mindre end Flensborg er tysk). Kurdere bør jo sandelig heller ikke indsmigre sig her a la Özlem, men holde sig rede i diaspora til kamp for Kurdistan, som de jo selv næppe vil gøre til et Multikultopia, hvis de får magt som agt.

 4. Vil lige gøre alle her opmærksom på det borgerforslag, startet af fire unge damer med den rette indstilling, som lige nu kører på Borgerforslag.dk, for at bevare Store Bededag og i stedet sætte politikernes løn ned med 10%. Forslaget ræser afsted mod de krævede 50.000 underskrifter- hjælp med til at sende det i Folketinget! 😃🤙

  Ja, Folketinget vil selvfølgelig summarisk afvise forslaget, men jo mere vi kan irritere politikerne, få dem til at bruge tid på “den besværlige befolkning” og gøre dem opmærksom på befolkningens modstand mod deres fremtidige mareridtssamfundsplaner, jo bedre. Link herunder:

  https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-13559

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.