Islamist i Det, muslimer taler om længes efter at bo i et kalifat, “som iværksætter Islams systemer og opretholder Allahs ﷻ grænser i samfundet”

Eva Gregersen skriver på Facebook om varedeklaration af gæsterne i programmet det, muslimer taler om på 24syv:

Så kom der hul igennem. Mit opslag fra i går om det fortrolige forhold mellem holdet bag 24syv-radioprogrammet Det, Muslimer Taler Om og Hizb ut-Tahrir har fået Simon Andersen på banen med en lang kommentar, ligesom Elias Ramadan har lavet et opslag på sin egen væg.

Jeg har som bekendt kritiseret den manglende varedeklaration af konvertitten Abdel Karim Strange (som her på Facebook kalder sig Abu Luay Strange), der er medlem af Hizb ut-Tahrir, men som i mandagens udsendelse blot blev præsenteret som “far til to og aktiv i det muslimske civilsamfund”.

Andersen og Ramadan afviser begge kritikken, med henvisning til at Strange ikke er officiel repræsentant for Hizb ut-Tahrir.

Ramadan skriver:

“Havde Abdel Karim været en officiel repræsentant for HuT, så havde det været nævnt. (…) Dog fremgår det ingen steder på Abdel Karims sider eller i offentlige presse, at han er officiel repræsentant for HuT.”

Og Simon Andersen – som har haft hele ugen til at undersøge sagen – skriver:

“Skal man oplyse, at en praktiserende muslim, der er i studiet for her at tale om Jordan Peterson, ‘deklareres’ som menigt medlem af HBT. Det mener jeg ikke. Han repræsenterer her ikke HBT, er ikke ledende person i HBT, og det er – så vidt jeg kan bedømme – komplet uden betydning for hans deltagelse, at han er medlem af HBT (hvis han er dét, kender ikke hans tilhørsforhold.) Havde han repræsenteret HBT i en ‘politisk’ diskussion, ville det selvfølgelig være anderledes.”

Strange var vel at mærke i studiet i mandags for at tale ikke bare om Jordan Peterson som fænomen, men også om Petersons nylige interview med Israels premierminister Benjamin Netanyahu. Ligeledes har Strange været i studiet ved to tidligere lejligheder for at tale om henholdsvis tørklædeforbud og islamofobi.

Det er i allerhøjeste grad politiske diskussioner, og det er afgjort relevant for lytterne at vide, at Strange abonnerer på Hizb ut-Tahrirs vision for det gode samfund. Eksempelvis er det jo hverken overraskende eller sympativækkende, at han i episoden om tørklæder klynker over, at man som muslim føler sig fremmed i Danmark, når man ved, at han længes efter at bo i et kalifat, “som iværksætter Islams systemer og opretholder Allahs ﷻ grænser i samfundet”.

Men det mener Ramadan altså ikke, at lytterne skal vide. Og den beslutning støtter den ansvarlige programredaktør på 24syv ham i. Godt så.

Det er her værd at indskyde, at tingene var anderledes på det gamle 24syv (Radio24syv, red.). I 2014 medvirkede Strange i Iben Thranholms program Engle og Dæmoner, og dengang lød podcastbeskrivelsen sådan her:

“De fylder meget i debatten, men vi møder dem sjældent personligt. Islamisterne, der vil have demokratiet afskaffet og indført sharia-loven. De er dem, som ingen hverken tør eller har lyst til at tale med. Men uanset hvad man tror på, er der en logik og en sammenhæng i det. Hvad mener og tror en islamist egentligt om Gud? Gæst er Abdel Karim Strange, som er medlem af den islamistiske bevægelse Hibz-ut Tahir.”

Eva Gregersens Facebookopslag.

Se også 2023 ser desværre ud til at blive et godt år for Dan Rachlin 😢⚰️ 

Læs også Dom mot skolelev som hotade Stram Kurs Sveriges partiledare Rasmus Paludan

1 Kommentar på "Islamist i Det, muslimer taler om længes efter at bo i et kalifat, “som iværksætter Islams systemer og opretholder Allahs ﷻ grænser i samfundet”"

 1. Ja, de arbejder jo helst diskret og samarbejder alle om at islamisere Danmark- og det arbejde går fint for dem.

  I mellemtiden vil jeg gøre jer alle opmærksom på Frank Dahlgaards indlæg i 24Nyt; “Vælgerne Er Dumme”. Hele hans ufatteligt svinske opslag mod de borgere, han selv har været med til at undertrykke med bureaukratiske love gennem mange år, er et glimrende eksempel på, hvorfor det er nødvendigt at afskaffe politikere som samfundsklasse. Det repræsentative demokrati er jo rent faktisk allerede afskaffet af de selvsamme politikere- for de repræsenterer helt tydeligt ikke befolkningen længere. Link her:

  https://24nyt.dk/vaelgerne-er-dumme/

  Dahlgaard er et stjerneeksempel på en politiker, der overhovedet ikke har fattet omfanget af socialisters og kommunisters utrættelige arbejde med at hjernevaske befolkningen i håbløs kommunist/socialistisk tankegang og bevidst fordummelse i uddannelsessektoren og sætte sig på samtlige magtstillinger i landet, udover pressen, der nu er næsten 100% venstreekstremistisk.
  Dahlgaard vedgår heller ikke at han selv er medskyldig i praktisk taget alle de katastrofer, der har ramt det danske samfund igennem den lange tid, hvor man frit lod socialisterne infiltrere samfundet og dæmonisere modstand mod deres socialistiske/totalitære projekt, inklusive massseimporten af muslimer til Danmark (som dog ikke kun er et socialistisk projekt). Resultatet ses jo tydeligt; borgerne har de facto intet at sige mere; de er uden reelle rettigheder (medmindre de er meget velstillede) og er 100% beskæftiget med at prøve at løbe med i hamsterhjulet 24/7/365. Jeg er ganske overbevist om at han har været med til at indføre mange af de love, der har gjort livet surt for danskerne igennem mange, mange år.. nu fortæller han folk at de er dumme.

  Men det mest provokerende er selvfølgelig hans afsløring af at politikerne generelt set tilsyneladende næres af et dybt og inderligt følt had til den danske befolkning; en teori, som jeg har haft i længere tid, og som man også har set blandt andre Lars Hedegaard og facebook-kommentatoren Flemming Nielsen have en formodning om.
  Dahlgaards kommentar er et meget godt eksempel på politikernes ansvarsfraskrivelse og hvordan man giver offeret skylden for den samfundstilstand, han selv har været med til at frembringe.
  Efter min mening skal frihedsorienterede mennesker arbejde målrettet på at oprette deres eget “land i landet”, et område, som man f.eks. kan købe fri af den danske stat, for at kunne oprette et system, der er baseret på en tro på borgernes frihed og velstand som udgangspunkt for et godt liv og et godt og velfungerende samfund. Det er dybt nødvendigt hvis man vil frigøre sig fra det undertrykkende danske og vestlige system, som ikke længere repræsenterer et gode- dertil er det blevet for undergravet af bla de socialistiske kræfter, men sandelig også de korporatistiske/fascistiske og korrupte kræfter- se bare på hvad der kan ske, når firmaer opnår så stor magt at de kan tvinge næsten en hel verdensbefolkning til at leve under et tvangsvaccinediktatur i næsten alle “frie” vestlige lande..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.